Ναι αλλά δεν το έχω δουλέψει το ξέρω επειδή το δουλεύει ένας φίλος στο videoclub του. Έχω βρει το link και μπορείς να ρίξεις μια ματιά : http://www.lexiconsoftware.gr/vCluball.asp στις τιμές , τις λειτουργιές και από όσο είδα έχει και την δοκιμαστική έκδοση. Πληροφοριακά από όσο μου έχει πει είναι πολύ ικανοποιημένος. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Φίλε viop, έχω χρόνια video club, και έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Της lexicon είναι απαράδεκτο, αργό και με περιορισμένες δυνατότητες. Είχα πρόβλημα με το πρόγραμμα και δεν μου έδιναν καν υποστήριξη.
Ωστόσο, τώρα χρησιμοποιώ ένα άλλο πρόγραμμα, το DS - Video Club, που πραγματικά είναι το μόνο που κατάφερα να το δουλέψω αμέσως και χωρίς προβλήματα.
Μου δίνουν τεχνική υποστήριξη όποτε θέλω, το πιο σημαντικό για εμένα, ενώ χρησιμοποιώ ήδη την υπηρεσία τους Cloud Backup, που μπορώ να παίρνω backup όποτε θέλω στον server τους και πλήρη ασφάλεια. Οπότε και να πάθει τίποτα το pc μου, παίρνω ένα άλλο, εγκαθιστώ το πρόγραμμα και έχω την βάση μου όπως έχει, σαν να μην συνέβη τίποτα.
Τα περισσότερα προγράμματα στην αγορά είτε είναι πολύ ακριβά, είτε δεν παρέχουν τα πάντα, είτε τα αγοράζεις και μετά τραβάς τα μαλλιά σου, όπως εγώ.
Το DS - Video Club, μου το σύστησε ένας φίλος που έχει και αυτός κατάστημα. Είναι μία αγορά που δεν θα την μετανιώσεις, ενώ οι ίδιοι, αν τους το ζητήσεις, σου δίνουν 6 μήνες δωρεάν το πρόγραμμα σε πλήρη έκδοση.
μπορείς να δεις τις δυνατότητές του από εδώ.
Υπάρχει και μία εντελώς δωρεάν έκδοση που έχουν, με περιορισμένες δυνατότητες βέβαια, αλλά θα σε καλύψει πλήρως αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Οι διαφορές τους είναι εδώ.
Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν διαλέξεις τελικά αυτό το πρόγραμμα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσεις.