Απάντηση: Re: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...
Ίσως ξέρει ο ΛιακόπουλοςΚαλως ήρθες φίλε Lamogiari (?) αλλά ποιός είσαι?
Ίσως ξέρει ο ΛιακόπουλοςΚαλως ήρθες φίλε Lamogiari (?) αλλά ποιός είσαι?
Δηλαδή αυτά είναι τα αξιόπιστα λόγια ενός λαμόγιου; :121:Αν κάποιος από εσάς είχε την τύχη ή μάλλον την ατυχία να βρεθεί σε μια από τις συγκεντρώσεις του club, θα είχε και την ευκαιρία να βιώσει ζωντανά πολλών ειδών συμπλεγματικές συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα είναι και αυτή που περιγράφεται παραπάνω. Από αυτό το club πέρασαν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι και πολλοί από αυτούς παραμένουν ακόμα ως μέλη. Το κακό είναι πως μια μικρή ομάδα με αρχηγό τον πρόεδρα, χαλάει όλη τη μαγιά.
Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως… καλώς σας ξαναβρίσκω!!!
....χμμμ.......να δεις ποιον μου θυμίζεις.....:121:...εκείνονα ρε, που έλεγε κάτι για τις ανωνυμίες και το πληκτρολόγιο....:142:....
....
.... και από ότι καταλαβαίνεις αν δεν μας δώσεις περισσότερα στοιχεία (κυρίως για την ταυτότητά σου), δεν πρόκειται να σε πάρουμε στα σοβαρά. Δεν μπορούμε καν να σου πούμε καλώς μας ξαναβρίσκεις...
...
Καλώς τον...Αν κάποιος από εσάς είχε την τύχη ή μάλλον την ατυχία να βρεθεί σε μια από τις συγκεντρώσεις του club, θα είχε και την ευκαιρία να βιώσει ζωντανά πολλών ειδών συμπλεγματικές συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα είναι και αυτή που περιγράφεται παραπάνω. Από αυτό το club πέρασαν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι και πολλοί από αυτούς παραμένουν ακόμα ως μέλη. Το κακό είναι πως μια μικρή ομάδα με αρχηγό τον πρόεδρα, χαλάει όλη τη μαγιά.
Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως… καλώς σας ξαναβρίσκω!!!
+1 :102:Είχατε πάει μέγαρο για ... calibration;;;:137:
....
Ε τότε ο AlexD είσαι μήπως? :118: Όχι από ότι διάβασα στο aca...Ο πρόεδρας αυτή την ώρα λογικά κοιμάται.:438:
Εισαι αυτος της φωτο?:111:Είμαι lamogiaris και είμαι αυτός που φαίνομαι στη φωτογραφία.