Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Αν κάποιος από εσάς είχε την τύχη ή μάλλον την ατυχία να βρεθεί σε μια από τις συγκεντρώσεις του club, θα είχε και την ευκαιρία να βιώσει ζωντανά πολλών ειδών συμπλεγματικές συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα είναι και αυτή που περιγράφεται παραπάνω. Από αυτό το club πέρασαν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι και πολλοί από αυτούς παραμένουν ακόμα ως μέλη. Το κακό είναι πως μια μικρή ομάδα με αρχηγό τον πρόεδρα, χαλάει όλη τη μαγιά.

Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως… καλώς σας ξαναβρίσκω!!!
Δηλαδή αυτά είναι τα αξιόπιστα λόγια ενός λαμόγιου; :121:

Σαφέστατα δικαιούσαι να έχεις άποψη. Οι απόψεις όμως είναι σαν τους κ@λους που έλεγε και ο Κλιντ και από ότι καταλαβαίνεις αν δεν μας δώσεις περισσότερα στοιχεία (κυρίως για την ταυτότητά σου), δεν πρόκειται να σε πάρουμε στα σοβαρά. Δεν μπορούμε καν να σου πούμε καλώς μας ξαναβρίσκεις...

...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

....
....
.... και από ότι καταλαβαίνεις αν δεν μας δώσεις περισσότερα στοιχεία (κυρίως για την ταυτότητά σου), δεν πρόκειται να σε πάρουμε στα σοβαρά. Δεν μπορούμε καν να σου πούμε καλώς μας ξαναβρίσκεις...

...
....χμμμ.......να δεις ποιον μου θυμίζεις.....:121:...εκείνονα ρε, που έλεγε κάτι για τις ανωνυμίες και το πληκτρολόγιο....:142:

Καλώς ήρθες λαμογιάρη :137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν είναι το ίδιο ρε. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον... Κούγια. :116:

...

Reaction score
874

Αν κάποιος από εσάς είχε την τύχη ή μάλλον την ατυχία να βρεθεί σε μια από τις συγκεντρώσεις του club, θα είχε και την ευκαιρία να βιώσει ζωντανά πολλών ειδών συμπλεγματικές συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα είναι και αυτή που περιγράφεται παραπάνω. Από αυτό το club πέρασαν αρκετοί αξιόλογοι άνθρωποι και πολλοί από αυτούς παραμένουν ακόμα ως μέλη. Το κακό είναι πως μια μικρή ομάδα με αρχηγό τον πρόεδρα, χαλάει όλη τη μαγιά.

Υ.Γ.: Παρεμπιπτόντως… καλώς σας ξαναβρίσκω!!!
Καλώς τον...

Προχθές (Παρασκευή 20/3) όμως δεν σε είδα στο Μέγαρο...
Είδα μόνο τους γονείς σου...Καθόμασταν πολύ κοντά στο θεωρείο....δίπλα στον Πρόεδρο.......

*** Τον οριγινάλε Πρόεδρο έτσι...(Παπούλια)...και όχι τον γιαλαντζί...Ο τελευταίος εθεάθη κάπου κάτω...με κάποια...

Reaction score
11.664
Είχατε πάει μέγαρο για ... calibration;;;:137:

Και για να μη παρεξηγηθώ, καλά κάνατε και εγώ μια φορά το χρόνο προσπαθώ να πηγαίνω.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Είχατε πάει μέγαρο για ... calibration;;;:137:

....
+1 :102:
Έτσι λένε ότι χρειάζεται !

Μετά πας στο σπίτι σου και συγκρίνεις....
...γρήγορα όμως γιατί κάποιοι υποστηρίζουν. ότι δεν υπάρχει ακουστική μνήμη.

Το τι ακούνε δεν το έχουμε μάθει ποτέ ! Αλλά γίνεται κάθε φορά καλύτερο.

Νούμερα όμως, πολλά.
314 εισιτήρια -παγκοσμίως-, και 12.000 δίσκους (1500 διπλοί).

Ξέρεις τι χάνεις.....:407:....., "Εμπειρία" !!!

Υ.Γ.
Το θέατρο άραγε πιάνει (μουσική εμπειρία) ;

Reaction score
3.265
Απάντηση: Προεδρικές προσκλήσεις ακρόασης...

Εγώ προβλέπω ότι θα φάτε από ένα "τγία" ο καθένας για τον ήχο των συστημάτων σας και μετά θα κλαίτε όλοι μαζί αγκαλιά.
Είναι πολύ αυστηρά τα κριτήρια του προέδρου στα θέματα της ακουστικής.

Υ.Γ Θα έχει μαζί του και το jitter analysis report του σκληρού δίσκου που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τo HD υλικό που κατεβάσατε από το διαδίκτυο.

Reaction score
0

Το ποιος είμαι δεν έχει σημασία.

Αυτό που μάλλον έχει σημασία για τους περισσότερους από εσάς είναι να διατηρηθεί η ηρεμία και η τάξη σε αυτό το φορουμ, και φυσικά να ασχοληθούμε όσο γίνεται περισσότερο με την θεματολογία των κατηγοριών. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι κανένας "ταραξίας" από αυτούς που μπαίνουν κατά καιρούς στο φορουμ για τσαμπουκαδες και δεν έχω τίποτα εναντίων κάποιου από εσάς.

Είμαι και εγώ φίλος των στερεοφωνικών όπως είστε και εσείς. Γνωρίζω μερικά πράγματα όπως και εσείς και μου αρέσει που και που να καυτηριάζω μερικά κακώς κείμενα όπως κάνετε και εσείς σε αυτό το θέμα.

Το παρατσούκλι "Lamogiaris" δεν υπονοεί κάτι αρνητικό για το φορουμ και τα μέλη του. Είναι ένας τρόπος αντίδρασης για μερικά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Αυτή τη περίοδο έχω φορτώσει με τον μπαρμπαλέξη και για αυτό έχω κοτσάρει τη γοητευτική του φάτσα στο αβατάρ μου. Σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες, κάποιος άλλος θα μου τη σπάσει με τις λαμογιές του και τότε θα κοτσάρω την δική του φάτσα.

Reaction score
4

Ναι ρε παιδί μου..., αλλά με κοιτάζει άσχημα ! :141:

(το avatar) :137:

Reaction score
2
Φίλε λαμογιάρη μήπως είσαι ο πρόεδρας?

Πρόεδρε χαίρομαι με όσα διάβασα στο σχετικό σας τόπικ.Ελπίζω η κατάσταση να παραμείνει από εδώ και στο εξής σε τέτοιο φιλικό κλίμα! :105:

Και έχω αίσθηση του χιούμορ,ίσως και περισσότερο από όσο πρέπει μερικές φορές!

Α και κάτι ακόμα!!!!Ελπίζω να μην ενοχλείσαι που σε λέω "πρόεδρα"!! :142::142:

Reaction score
0

Όχι δεν είμαι ο πρόεδρας.:116:

Reaction score
0

Ο πρόεδρας αυτή την ώρα λογικά κοιμάται.:438:

Reaction score
2

Ο πρόεδρας αυτή την ώρα λογικά κοιμάται.:438:
Ε τότε ο AlexD είσαι μήπως? :118: Όχι από ότι διάβασα στο aca...

Δεν μου έρχεται κάποιος άλλος!Αν θέλεις βοηθησε μας!Όπως και να έχει καλως ήρθες στο avsite!

Reaction score
0

Είμαι lamogiaris και είμαι αυτός που φαίνομαι στη φωτογραφία. Σε λίγες ημέρες θα πάρω την όψη αυτού που θα γράψει νέο ρεκόρ στο λαμογιόμετρο.

Reaction score
0

Πάντως έχει πλάκα η φάση. Θυμίζει κουίζ.:116:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Είμαι lamogiaris και είμαι αυτός που φαίνομαι στη φωτογραφία.
Εισαι αυτος της φωτο?:111:

Καλα , κρυβεις και τα χρονια σου εκτος του υψους?:114:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.352

Δεν είσαι αυτός της φωτό!

Αυτός είχε φάει τακουνιά στο αριστερό μάγουλο:138:

Reaction score
0

Χα χα. :105:

Ακόμα και η δηλωμένη ηλικία απέχει λίγο από την πραγματικότητα. Φυσικά δεν είμαι και κανένας εξηντάρης όπως ο εικονιζόμενος. Όπως έγραψα πιο πάνω, η φωτογραφίες που θα μπαίνουν στο avatar μου δεν έχουν σχέση με κανέναν από το φορουμ αλλά ούτε και με εμένα. Είναι αυτοί που θα περνούν κατά καιρούς από την πρώτη θέση της βαθμολογίας του lamogio-league. Είναι οι Lamogiaris της εβδομάδας ή του μήνα. Όπως π.χ. ο εικονιζόμενος με τις ενέργειες που προσπαθεί να κάνει στο ποδόσφαιρο. Ψάξτε το να δείτε γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον 1. που κάνει ότι κάνει, 2α. που κανείς απο την πολιτεία δεν έχει πάρει πρέφα τι γίνεται ή 2β. που αν έχουν παρει πρέφα, δεν κάνουν τίποτα.

Για τον πρωταθλητή της λαμογιολίγκας θα γίνεται ειδική αναφορά.

Αυτό είναι όμως άσχετο με το θέμα μας. Άρα ας το αφήσουμε για την συνέχεια. Και ξαναλέω ότι δεν ήρθα για να <χτυπήσω> πισώπλατα κάποιον και ούτε για να προκαλέσω αναστάτωση.

Και μιας που συναντηθήκαμε, βρε Νίκο για πες μας τι συμβαίνει με αυτή τη Lyric? Συνεχίζει να υπάρχει? Έκλεισε? Υπολειτουργεί? Τι γίνεται με αυτούς?
Τις προάλλες πήγα για μια επισκευή ενός ρίμπον και τα βρήκα όλα κλειστά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.197
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike