- Reaction score
- 101.724
Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)
Μ@λ@κ@ τον είπα, όχι Μαλάκ@!Ε, σεμνά...
Μ@λ@κ@ τον είπα, όχι Μαλάκ@!Ε, σεμνά...
Eτσι,σερνονται και διαφορα τελευταιαΕ, σεμνά...
Υπάρχει και μία Toshiba 55'' στα 7.000€, ετοιμοπαράδοτη στα Ελληνικά μαγαζιά,οι τηλεορασεις ηρθαν. εχει κατι φθηνες οι sony με 25000$ στις 84''.
Αλλο πράμα να λες την γνώμη σου και άλλο να γίνεσαι τραμπούκος.Δεν νομίζεις? Σου έκανα σαφές οτι στο σύστημά μου θα κάνω ο,τι γουστάρω. Δεν σου είπα τι να κάνεις εσυ στο δικό σου . Και σαφώς δεν σου επέβαλα την γνώμη μου , ούτε καν στην έκανα γνωστή.Οπως και να έχει λες την γνώμη σου και όποιος θεωρεί οτι οφείλει να την ασπαστεί έχει καλώς. Οποιος δεν θέλει , τι γίνεται? τον ρίχνουμε στο πυρ το εξώτερο? Σαφώς και στο φόρουμ λέμε την γνώμη μας,αλλά δεν το κάνουμε τσαμπουκά, απλά γιατί δεν χρειάζεται.Οσο για τον bodyguard σου μην τον φωνάξεις , γιατί εγω εχω καμιά δεκαριά απο δαύτους. Οχι τέτοιους , αλλά αληθινούς φουσκωτούς με 200psi πίεση μέσα.Τι μ@λ@κ@ς Θεέ μου!
Φόρουμ είναι εδώ ρε και θα λέω την γνώμη μου όπως την είπε κι ο spitfire!
Ούτε τον Βασίλη τον bodyguard μου δεν αξίζει να φωνάξω!
Εγώ τραμπούκος;Αλλο πράμα να λες την γνώμη σου και άλλο να γίνεσαι τραμπούκος.Δεν νομίζεις?
αφώς και στο φόρουμ λέμε την γνώμη μας,αλλά δεν το κάνουμε τσαμπουκά
Οσο για τον bodyguard σου μην τον φωνάξεις , γιατί εγω εχω καμιά δεκαριά απο δαύτους. Οχι τέτοιους , αλλά αληθινούς φουσκωτούς με 200psi πίεση μέσα.
Επίσης δεν μας είπες , απο υλικό τι βρήκες σε 4κ? Τόνοι οι ταινίες ε?
σιγουρα υπαρχουν, αλλα νομιζω οτι θες αρκετες ιντσες για να δεις "πραγματικο" 4κ ή 8κ.Υπάρχει και μία Toshiba 55'' στα 7.000€, ετοιμοπαράδοτη στα Ελληνικά μαγαζιά,
όπως και μία LG 84'' στα 15.000€.
Δεν παίζω με το Excel, αυτό σου εξηγώ ρε johnnie. Τα αποτελέσματα της μέτρησης τα αποθηκεύεις σε Excel και ανά πάσα στιγμή τα φορτώνεις στην εφαρμογή που έρχεται μαζί με τον ενισχυτή.Εσυ βλέπεις ταινίες η παίζεις με το excel? Εγω βλέπω τιανίες πάντως.
Μάιστα.ΕΓΩ δεν το εχω κάνει.
Μπα... Για κινεζιά τον κόβω...Απάντηση: Προενισχυτές Αudio-Video(AUDIO VIDEO Preamplifiers)
o krellακος ειναι ονειρομηχανη, αν εχεις και μια μηχανη που κοβει λεφτα, καθαρισες, πολλα πολλα μπλιμπλικια δεν εχει , αλλα η αραχνουφαντοσυνη του ειναι γιουνικ.
http://hometheaterreview.com/krell-foundation-av-preamp-reviewed/
και τσιμπισε και eisa.....
Μπα, μετά από έναν meridian προ που είχα κάποτε κι έκαψε πλακέτα (ασύμφορη επισκευή την έκρινε η αντιπροσωπεία), δεν την ξαναπατάω.εχεις 10 (χιλιαρικακια - οχι δαχτυλα)
χτυπας αυτο
http://hometheaterreview.com/meridians-new-10000-g65-av-preamp/
και εχεις ισως τα κλαυτερα dsp της πχιατσας,
περασαν 10 χρονια, αλλα η μερι ειναι παλι εδω, να ταραξει νερα και μυαλα........