Προς ενημέρωση όσων ψάχνονται για ενεργά ηχεία...

Reaction score
0
Διάβαζα σήμερα τη Χρυσή Ευκαιρία και υπάρχει αγγελία για ένα ζεύγος Mackie ΗΡ-824 τα οποία θεωρώ άριστα Mid-Field monitors, ενεργά, με δύο ενισχυτές των 100 Watt ανά κανάλι, και ΠΑΝΤΕΛΩΣ FLAT ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ...

Όταν τα σκεφτόμουν σαν λύση η τιμή τους ήταν περίπου στα 1600 ευρώ. Τα δοκίμασα με διάφορα είδη μουσικής και μου άρεσαν σε κάθε περίπτωση!

Επειδή έχω ήδη όμως αγοράσει τελικό δεν με ενδιαφέρει το ενεργό ηχείο πλέον. Θεώρησα όμως υποχρεωσή μου να ενημερώσω και το forum μιας και πρόκειται για άριστη αγορά και ξεμπερδεύεις και με ενισχυτές!

Όποιος πιστός...

Reaction score
3
Σωστός ο Λευτέρης.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. :D

Ακόμη όποιος συναντάει κάποια ενδιαφέρουσα αγγελία,καλό θα ήταν να την κάνει γνωστή και στους υπόλοιπους.

Reaction score
5
Ξέρει κανείς πόσο κάνουν στην Ελλάδα; Τα 1600 ευρώ είναι για ένα ή για το ζευγάρι; Στην Αμερική έχουν τώρα περίπου 600-700 δολάρια το ένα.

Reaction score
3.464
Την Mackie την γνωρίζω πολύ καλά από τις κονσόλες της και γενικώς από τα επαγγελματικά μηχανήματα ηχογράφησης και ρύθμισης του ήχου.
Είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο για τον επαγγελματικό ήχο.

Reaction score
0
Και το συγκεκριμένο ηχείο είναι θρύλος!!!

Review μπορεί να βρεί εύκολα στο internet. Επίσης εύκολο να τα ακούσει κανείς στο κέντρο της πόλης, ο αντιπρόσωπος για αθήνα είναι κοντά στη Στουρνάρη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88