Προστατευτικό μεγαφώνων

Reaction score
1.187
Για 100% απόδοση πρέπει να βγαίνουν οι σίτες .
Εκτός και αν ο κατασκευαστής τα εχει τιουναρει με τις σίτες ...
Καλόν είναι όταν υπάρχουν πιτσιρίκια στο σπίτι και μέχρι να ενηλικιωθούν να μην βγαίνουν ΠΟΤΕ οι σίτες από τα μεγάφωνα γιατί τους μπαίνουν «περίεργες» ιδέες στο μυαλουδάκι τους.

Reaction score
1.187
Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και κανένα άλλο καλώδιο εκτός από το mogami
Εγώ είχα δοκιμάσει κατά καιρούς στο παρελθόν διάφορα καλώδια ηχείων στο σύστημά μου, τελικά κατέληξα στα mogami.
http://www.mogamicable.com/category/bulk/speaker_cable/pure_sound/

Εβαλα mogami και στο δεύτερο σύστημα που έχω στο computer για να ακούω μουσική και δεν ξανασχολούμαι πλέον με καλώδια.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.457
Για να καταλάβετε την ποιότητα των mogami, τα χρησιμοποιούν για εγκαταστάσεις στούντιο, τα ηχεία των οποίων, έχουν απόσταση ακόμη & 40 μέτρα από την πηγή. Αντιπρόσωπος τάδε έφη...

Αύριο λοιπόν θα πειραματιστώ & εγώ.

Reaction score
379
Δεν μπορώ να πω για την τιμή του ιδίως στην Αμερική, είναι πολύ καλά αλλά δεν είναι πανάκεια. Αλλιώς δεν θα υπήρχαν άλλες εταιρίες και με αυτό το εύρος τιμών. Το λέω εκ πείρας αφού έχω δοκιμάσει κάμποσα καλώδια οικονομικά και ακριβά συμπεριλαμβανομένου και του mogami και με διαφορετικά ενισχυτικά πηγές και ηχεία.

Reaction score
1.187
Για να καταλάβετε την ποιότητα των mogami, τα χρησιμοποιούν για εγκαταστάσεις στούντιο, τα ηχεία των οποίων, έχουν απόσταση ακόμη & 40 μέτρα από την πηγή. Αντιπρόσωπος τάδε έφη...

Αύριο λοιπόν θα πειραματιστώ & εγώ.
Μα φυσικά τα mogami απευθύνονται σε επαγγελματίες και γι αυτό έχουν δύο χαρακτηριστικά:
1ον τελείως ουδέτερα, επηρεάζουν στο ελάχιστο δυνατό τον ήχο
2ον δεν είναι υπερτιμολογημένα. Γιατί στους hali-endάδες μπορεί να πουλάνε καλώδια με τριψήφιες ή τετραψήφιες τιμές ανά μέτρο, αλλά αν πάει κάποιος να πουλήσει τέτοια τρέλλα σους επαγγελματίες θα τον πάρουν με τις πέτρες και θα τον κυνηγάνε με το σκατόφτυαρο! :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster