Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.430

Reaction score
4.327
Οldy Κρητικός είσαι; Άμα κάτσει και κατέβω Κρήτη το καλοκαίρι για διακοπές να βρεθούμε ρε φίλε να κάνουμε καμιά σκοποβολή. Παίζουν τίποτα desert eagle 50άρια ή s&w 0,50 να τα βάλουμε αυτά τα ηχεία σημάδι ρε αδερφέ :smg:

:)>:(:D:gotcha::lolsign::lol:

Reaction score
15.467
Οldy Κρητικός είσαι; Άμα κάτσει και κατέβω Κρήτη το καλοκαίρι για διακοπές να βρεθούμε ρε φίλε να κάνουμε καμιά σκοποβολή. Παίζουν τίποτα desert eagle 50άρια ή s&w 0,50 να τα βάλουμε αυτά τα ηχεία σημάδι ρε αδερφέ :smg:

:)>:(:D:gotcha::lolsign::lol:
να 'ρθεις να φαμε ενα πιατο ντολμαδες με τ' αμπελοφυλλα , να πιουμε το κρασι μας και ασε τα σιντερα και τσι σκοποβολες - ετανα 'ναι του διαολου πραματα ... :drinks:

Reaction score
4.327
Ε στο πιώμα δεν κάνω πίσω. Αλλά να ρίξουμε και καμιά ντουφεκιά ρε φίλε. Πάντως Akarl αν ισχύουν τα παραπάνω που είπαμε προσωπικά είχα ακούσει ένα ζευγάρι warfedale παλιά και μου είχαν φανεί ψιλοσκληρά μεσουψηλά και με μουντά χαμηλά λόγω αδυναμίας οδήγησης προφανώς. Στην καινούργια σειρά δεν ξέρω τον χαρακτήρα αλλά άμα ισχύουν τα παραπάνω θες την οδήγηση των κλασοντέδων με κανα γλυκανάλατο προ..... :drinks:

A

AKARL

Guest
Και γιατί δεν το λεγες ντρεπόσουνα; :gotcha:
Όι μρε Γιώργη. Από ... διακριτικότητα το ήκαμα. Μη κομπλάρετε, και ζηλέψετε και μου τα μαθιάσετε όπως εκάματε του κακομοίτση του Μάρμπα. Λες και δεν έχω καταλάβει τι παλιοζηλιάρηδες είστε επαέ πέρα. :roflmao:

Wharfedale???
Ρε φιλαράκι danas ,εκατέβηκες στην Κρήτη?:p:p:p
Φάλα-κου-φάλα, Ρούλη Χαρούλη. Σε κάποια φάση είχα σκεφτεί να ανοίξω ένα νήμα περί Ποιότητας αλλά, ευτυχώς, πριν το κάνω έπεσα πάνω σε αφτό οπότε έκανα μεταβολή και με ελαφρά πηδηματάκια έγινα Γάλλος.

Πάντως Akarl αν ισχύουν τα παραπάνω που είπαμε προσωπικά είχα ακούσει ένα ζευγάρι warfedale παλιά και μου είχαν φανεί ψιλοσκληρά μεσουψηλά και με μουντά χαμηλά λόγω αδυναμίας οδήγησης προφανώς. Στην καινούργια σειρά δεν ξέρω τον χαρακτήρα αλλά άμα ισχύουν τα παραπάνω θες την οδήγηση των κλασοντέδων με κανα γλυκανάλατο προ..... :drinks:
Αν το πάρω το Εξελεσάκι θα σας κάνω αναλυτικ(ότατ)ή παρουσίαση και των ηχείων και του ενισχυτή.

Εντωμεταξύ έχω πει ότι:

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή θα πρέπει να είναι EAR & Bhutia Approved. :hi:
Την ευλογία του EAR (νομίζω ότι) την έχω αναμένω, λοιπόν, και χρησμό από τον κρυμμένο Γκουρού.

Last edited by a moderator:

Reaction score
30.453

Reaction score
30.453
Που το κατάλαβα; Μισό λεπτό να σου πω. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφησα Κ.Κ.Ε (και δεν κάνω πλάκα)
Παρακαλώ να μην χαλάμε το νήμα του συμφορουμίτη με πολιτικές αναφορές...:D

... πολύ καλά έκανες!

Reaction score
15.467
όπως εκάματε του κακομοίτση του Μάρμπα
μα δε του φταιει κιανεις, το 'χω πει πολακις ... αμα θετε να ξεσκονισετε τα ηχεια σας θα τα βανετε να παιζουνε ΔΥΝΑΤΑ - δε θα πιανετε σφουγγαρακια και πατσαβουρακια - ηντανε τανα τα πραματα ?
έπεσα πάνω σε αφτό
δε τονε πετυχες το προεδρο στσι καλες του ... ηθελε να χτυπησεις αναβολη ...
Αν το πάρω το Εξελεσάκι
να το παρεις το κοριτσι, να το παρεις ...
και χρησμό από τον κρυμμένο Γκουρού
"...
Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν.
- Μιλάς με γρίφους, γέροντα..."

:drinks:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads