vasilisnt
Golden Boy!
- Reaction score
- 2.750
ειναι ear approved?
Κι εσύ τι είσαι, η πουτ@νίτσα του EAR; Φάνου άνδρας και πάρ' τονα.ειναι ear approved?
Ο dsp φαινεται πιο "μερακληδικος".Πάρε αυτόν
Να υπάρχει ποικιλία, να δούμε αν έχει χροιές και αυτός.
ΥΓ: Οι μετρήσεις μετά το 2:00.
You kinky little voyeur ...θελουμε και βιντεο να κουνιουνται τα woofer ανωμαλιαρικα
Ξάνοιξε να δεις ηντάγραψε ο Μπουτιά εκειά κι εκειά ... που νόμιζε, ο παντέρμος, ότι θα ξεμπέρδευε μαζί μου από το 17ο ποστ!ποιες οι διαφορες xls με xti? δεν καταλαβαινει !
επισης να κανω ενα brigded για το κεντρικο? χανουμε κατι? ποιοτητα χροιες και τα σχετικα
Το νου σου μόνο μην πουλήσει τα καλώδιά του ο άκαVLος ,και γίνεις και εσύ η bitch του!Κι εσύ τι είσαι, η πουτ@νίτσα του EAR; Φάνου άνδρας και πάρ' τονα.
Αφτοί οι δγυό πρέπει να έχουν σπέσιαλ ρηλέισιο ή το Στρουμφάκι εξαίσια αίσθηση του χιούμορ.Μα πως την αντέχεις αυτήν την ΤΟΥΡΤΑ να σου μιλάει έτσι;
γιουσουφακι χαχαΚι εσύ τι είσαι, η πουτ@νίτσα του EAR; Φάνου άνδρας και πάρ' τονα.
Δεν γνωριζόμαστε, είναι και κουμμούνι... Αλλά οι (άγιοι) γονείς του είναι δεξιοί.Αφτοί οι δγυό πρέπει να έχουν σπέσιαλ ρηλέισιο
Αυτό ,άντε να το εκτιμήσει ο μεριντότερ...εσύ ως απολιτίκ φιλελέρα τί νοιάζεσαι?Αλλά οι (άγιοι) γονείς του είναι δεξιοί.
Εμείς, όμως, σε αγαπάμε πολύ και θα σε αγαπάμε ακόμα περισσότερο αν μας πεις τι ηχεία αγόρασε ο Τζιοβάνι.Δε με λετε, θα γραψετε τιποτα να διαβασουμε η θα σκρολαρουμε και θ αλλαζουμε σελιδες ετσι να περναει η ωρα;
Δε σας διαβαζω να ξερετε , ουτε καν επιδερμικα, χα χα χα και χου χου χου μου στε ολοι
Κορυφαίο!!!!!!Δε σας διαβαζω να ξερετε , ουτε καν επιδερμικα, χα χα χα και χου χου χου μου στε ολοι
Ρε λέτε να πήρε ρεντεκο και να κρύβεται τώρα?αν μας πεις τι ηχεία αγόρασε ο Τζιοβάνι.
Άσε τον Τζιοβάνι και πιάσε να γράψεις ρεβιού για τον κράουν.αν μας πεις τι ηχεία αγόρασε ο Τζιοβάνι.
Οριστε ρηβιου για τον κραουν:Άσε τον Τζιοβάνι και πιάσε να γράψεις ρεβιού για τον κράουν.
Πχοιό μοδέλο;Εμενα είναι 6ωμα και αντρίκια άρα η παραγγελία έφυγε
Κουφαλιτσα... τα atcΠχοιό μοδέλο;