- Reaction score
- 84.856
Με τα stereo sub του, τα cross του, τα home theater inputs, το ρυθμιζόμενο phono stage, balanced, εχει πολύ πράμα.
View attachment 91672
Με τα stereo sub του, τα cross του, τα home theater inputs, το ρυθμιζόμενο phono stage, balanced, εχει πολύ πράμα.
Δεν έχει τιούνα.......
Fuckin' YEAA !!!προδιαγράφεται να έχει UFBVFM: Un-Fuckin'-Believable Value For Money. Let's put it to the test, shall we?
Ρε ας τον αγοράσει ο akarl να μου τον πουλήσει μετά μισό αβουγουδού , μόλις πάρει ενεργα και για ντακ θα βάλω τον Άη Φάη τον Νάνο τον θαυματουργό!.Kala, den echei ke DAC...
Αϊ γεια σου !Ρε ας τον αγοράσει ο akarl να μου τον πουλήσει μετά μισό αβουγουδού , μόλις πάρει ενεργα και για ντακ θα βάλω τον Άη Φάη τον Νάνο τον θαυματουργό!
Ο φτηνός με FM, ο ακριβός χωρίς FM, αμφότεροι με υψηλή VFM.
Χαουέβα, καταθέτω, δημοσίως, υπόθεση εργασίας ότι ο συνδυασμός του φτηνού Εμοτίβα και του Κραουνάκη προδιαγράφεται να έχει UFBVFM: Un-Fuckin'-Believable Value For Money. Let's put it to the test, shall we?
WTF???
Due to its acoustic behavior, it can cause a drop in energy in the higher octaves, or because of the off-axis response of the reverberation field is not enriched enough ... The single entity we said ...
The subject of the case ... One can ask what the noise exposure would be, if it was at a later stage of the route to restore the signal in a balanced form. These noisy components will already have become an integral part of the signal that will suffer reversing polarity during processing. This means that their phase in relation to the ground leg will have the opposite sign, while they will be homologous between the conductors themselves that will carry a signal. When the differential summation of the sub- Signals, these components not only do not mutually cancel, but will double in width ...
Much better old chap!
Όλο αυτό το σκηνικό με τη διαχείριση σε ισορροπημένα και ανισόρροπα σήματα μου φέρνει στο νου ένα περιστατικό από την παιδική μου ηλικία,όπου κεντρίζοντας τον τότε καθηγητή μου στην αγγλική γλώσσα σε σχετική εργασία που είχε θέσει - να αναλύσουμε στίχους δημοφιλών τραγουδιών της επιλογής καθενός μας - επέμενα ότι το νόημα του "Another Brick in the Wall (Part2)" δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο όσο φαινόταν εκ πρώτης όψεως.Φαινεται ότι είσαι της απωλεστικής διεργασίας...
Ειμαι σιγουρος πως κατεχει ηντα νε το ντακ μα και πως δε κατεχει ενα ....Με τι dac παίζεις τωρα ακαρλ;
Ωσάν να είμαστε δγυό άγνωστοι ...Με τι dac παίζεις τωρα ακαρλ;
Κάτη!Ειμαι σιγουρος πως κατεχει ηντα νε το ντακ μα και πως δε κατεχει ενα ....
Αν χωράει στο μπατζετ ο μεγάλος προτίμησέ τον
Ζμπρώξε να χωρέσει.
Όχι τίποτε άλλο, μα να μπορεί να μείνει, όταν πας σε ενεργά.
Λοιπόν, παίδες, όσο το σκέφτομαι μου προκύπτει ένας πλατύπους του ώντιο στη σχέση του ΠΤ-100 με τον ΧΣΠ-1: συνήθως δίνει κάπχοιος διπλά και τρίδιπλα λ7 για να πάρει μνιά, πες, 5% βελτίωση. Στην περίπτωση αφτών των δγυό δίνει κανείς, μεν, τριπλάσια χρήματα για τον ΧΣΠ-1 και παίρνει, δε, τουλάχιστον, πενταπλάσια βελτίωση.View attachment 91672
Alea iacta estΌλοι μας όμως μπορούμε να γίνουμε επιρρεπείς στο...μαύρο σαρκασμό με τον ΄΄πόνο΄΄ των άλλων.
Γι αυτό λοιπόν σκέψου νηφάλια προτού εκταμιεύσεις οποιοδήποτε ποσό και μην αφήνοντας ΄΄δασκάλους΄΄ να σε μπερδεύουν στο δρόμο για το...ARKALοχώρι.
Στρίμινγκ λέμε βρε!για αγορές δίσκων, ΨΔ και ΣΩΨΔ
Είναι λεφτάς. Τα έχει για πέταμα. Τι θες;
Στρίμινγκ λέμε βρε!
Τι δε καταλαβαίνεις;
Απο μικρὀς φαινὀσουνα....ένα περιστατικό από την παιδική μου ηλικία,όπου κεντρίζοντας τον τότε καθηγητή μου στην αγγλική γλώσσα σε σχετική εργασία που είχε θέσει - να αναλύσουμε στίχους δημοφιλών τραγουδιών της επιλογής καθενός μας -
Δε μπορώ να υποσχεθώ ... ρηβγιού αλλά, από την άλλη, σίγουρα δε θα τσιγκουνευτώ τη ... διάχυση των ... πληροφοριώνε (τσι φωτογραφίες τσι χρεώνω έξτρα).Περιμένουμε εντυπώσεις!
Άντε, σύντομα και με δυο πρεσονους τεμπλορ
Στρίμινγκ λέμε βρε!
Τι δε καταλαβαίνεις;
Όλο αυτό το σκηνικό με τη διαχείριση σε ισορροπημένα και ανισόρροπα σήματα μου φέρνει στο νου ένα περιστατικό από την παιδική μου ηλικία,όπου κεντρίζοντας τον τότε καθηγητή μου στην αγγλική γλώσσα σε σχετική εργασία που είχε θέσει - να αναλύσουμε στίχους δημοφιλών τραγουδιών της επιλογής καθενός μας - επέμενα ότι το νόημα του "Another Brick in the Wall (Part2)" δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο όσο φαινόταν εκ πρώτης όψεως.
We don't need no education
We don't need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone
Hey! Teachers! Leave them kids alone
All in all it's just another brick in the wall
All in all you're just another brick in the wall
...
Υποστήριζα συγκεκριμένα ότι τα διπλά αρνητικά μόρια στους δύο πρώτους στίχους δεν σήμαιναν υποχρεωτικώς έμφαση στην άρνηση ούτε ισοδυναμούσαν με αθέλητη de facto κατάφαση όπως εκείνος έλεγε σαρκαστικά.
Eξηγούσα πως το ΄΄no education΄΄ που απαρνιόταν ο στιχουργός δεν αντιπροσώπευε την ίδια την μόρφωση,αλλά το μη παιδαγωγικό αποτέλεσμα των εκπαιδευτικών μεθόδων που στηλιτεύονταν.
Με το ίδιο σκεπτικό το ΄΄no thought contol΄΄ δεν έθιγε τον ίδιο τον έλεγχο της σκέψης αλλά έναν...απερίσκεπτα εφηρμοσμένο έλεγχο.
Καταρχάς προσυπογράφω το σχόλιο του Γκέοχ!Απο μικρὀς φαινὀσουνα....
Η πρακτική μου είναι:δεν κάνει να παίζεις πολύ με τα ποτενσιόμετρα του Crown και να τα μονιμοποιήσεις σε θέση μετά τη 12η ώρα,καθότι αυτά αυξομειώνουν το κέρδος της διάταξης επεμβαίνοντας εμμέσως και στο βρόχο ανάδρασης...
Η τεχνολογία της διάταξης Drivecore όπως και του συνοδού βρόχου ανάδρασης είναι πατενταρισμένα από τη Harman...Η πρακτική μου είναι:
Κατά την ακρόαση δίσκων (από πικάπ) τα ρυθμιστικά τα έχω στοτερματογκάζι.
Κατά την ακρόαση ΨΔ (από ΨΔ πλέηερ) τα ρυθμιστικά τα έχω στις 3 ο κλοκ.
Αν δε βαργιέσαι να μου πεις, με τρόπο που να μπορώ να καταλάβω, τι συμβαίνει στο βρόχο ανάδρασης, και κατ΄επέκτασιν στην πχοιότητα αναπαραγωγής, στη δεύτερη περίπτωση γιου αρ μορ δαν γουέλκαμ!
Στο 1,4V είναι η ευαισθησία.Η τεχνολογία της διάταξης Drivecore όπως και του συνοδού βρόχου ανάδρασης είναι πατενταρισμένα από τη Harman...
Θυμάμαι πως είχα διαβάσει στο παρελθόν μια αναφορά σχετικά με τη βέλτιστη θέση τους μεταξύ άλλων ότι τα ποτενσιόμετρα στον XLS παρεμβάλλονται στο κύκλωμα του βρόχου γείωσης.
Θα προτιμούσα επίσης την φιξαρισμένη τιμή ευαισθησίας ορισμένη από το menu στη χαμηλότερη τιμή (1,4 V),αφού το χαμηλότερο κέρδος κλειστού βρόχου θα συνεπάγεται όχι μόνο τον δηλωμένο υψηλότερο λόγο σήματος προς θόρυβο,αλλά και ανώτερους συντελεστές απόσβεσης σε συνάρτηση προς τη συχνότητα και μικρότερα ποσοστά μη γραμμικών παραμορφώσεων στη ζώνη ωφέλιμης λειτουργίας χάρη στο ανώτερο ποσοστό εφηρμοσμένης ανάδρασης.