Προτάσεις για νέο όνομα της κατηγορίας ΔΟΘ

Reaction score
4
Με ορια και θεμα.

Πιστευω ειναι το καλυτερο αφου με αυτο το ''διχως ορια'' το παρακαναμε... Βλεπε τσακωμους αιματα λογομαχιες κτλ :lol:
Ας βαλουμε ορια λοιπον... :lol:

ΜΟΘ λοιπον :mrgreen:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
HomeCinema-maniac said:
Μπα εσεις δεν κοιμαστε τετοια ωρα το μεσημερι? :lol:
Ε δεν ειναι ολοι Δημοσιοι Υπαλληλοι! :p

Reaction score
4
"Κους-Κους'' (Αλλα να αλλαξει ο συντονιστης και να μπει καποιος με γαλαζια ματια ξανθα μαλια και μεγαλο στηθος) :lol:

Reaction score
14
HomeCinema-maniac said:
"Κους-Κους'' (Αλλα να αλλαξει ο συντονιστης και να μπει καποιος με γαλαζια ματια ξανθα μαλια και μεγαλο στηθος) :lol:
και με όμορφα πόδια, αντί για τριχωτά μπουκαλό-κανιά και κοιλιά Αη-Βασίλη...!!!!!

Ετσι και εγώ μαζί...

Καφάτο οτι λεφτά μου δίνεις ("μισθό"***) θα τα δίνω κατευθέιαν στο γαλαζομάτικο ξανθό με τα μπαλκόνια και τα όμορφα πόδια εντάξει....?

*** (πλάκα κάνουμε!!!!)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
HomeCinema-maniac said:
Ε ρε βίτσια ο κόσμος...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Maison de tolerance κάνει πολύ ξενόφερτο? Γιατί υπάρχει και η ελληνική μετάφραση 8)
Τώρα το πρόσεξα αυτό. Νομίζω πως "το κλουβί με τις τρελές" το έγραψε κάποιος πρωτύτερα, ή είναι ήδη πιασμένο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρακολουθώ το θέμα από την πρώτη στιγμή.
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι η κατηγορία είναι αυτό που λέμε "εκτός θέματος" και κάπως έτσι πρέπει να είναι και ο τίτλος. Αυτό σημαίνει ότι εδώ γράφονται θέματα που δεν έχουν να κάνουν με audio video αλλά όχι ότι μας έρθει στο κεφάλι, ή ότι θα συζητούσαμε σε ένα μπαράκι το βράδυ με την γκόμενα.

Με βάση τα παραπάνω, καφέδες, καφενεία, άνευ ορίων και άλλα χαρωπά, είναι πολύ όμορφα και χαριτωμένα αλλά εμένα δεν μου κάνουν, αν θέλουμε να κρατήσουμε και σε σωστά όρια την θεματολογία. Χιούμορ? Ναι, πολύ.

- Προσωπικά πάντα μιλάω...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.700
Members
38.599
Νεότερο μέλος