- Reaction score
- 77.949
Για λεύκανση περιπρωκτικής χώρας που ήθελα να ρωτήσω, εδώ;
Χρησιμοποιειτε καθρεπτες? μεγαλους? αν οχι, και δε κανετε πολλα πολλα, το χρειαζεστε? ( εκτος αν εχετε θεματα με το ... "μπανιο" ...!)Για λεύκανση περιπρωκτικής χώρας που ήθελα να ρωτήσω, εδώ;
Όχι για εμένα καλέ, για τους επισκέπτες.Χρησιμοποιειτε καθρεπτες? μεγαλους? αν οχι, και δε κανετε πολλα πολλα, το χρειαζεστε? ( εκτος αν εχετε θεματα με το ... "μπανιο" ...!)
Για λεύκανση περιπρωκτικής χώρας που ήθελα να ρωτήσω, εδώ;
Ενημέρωση: παρελήφθη σήμερα!Ενημέρωση: ο Κωτσόβολος μ@λακίζεται...
Ενώ το στεγνωτήριο εμφανιζόταν ως διαθέσιμο μέχρι και το βράδυ της 26/11, χτες το απόγευμα στην παραγγελία μου εμφάνιζε ότι αναμένεται από τον προμηθευτή. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου επιβεβαίωσαν ότι αναμένεται, και στην ερώτηση γιατί το εμφάνιζαν διαθέσιμο, με υφάκι μου απάντησε η κοπελίτσα στην τηλεφωνική "εξυπηρέτηση" να διαλέξω κάποιο άλλο, αν δεν θέλω να περιμένω 10-15 εργάσιμες.
Όλα αυτά με πληρωμένο στεγνωτήριο και εγγύηση.
Όταν πήρα το πλυντήριο (08 το ακριβότερο bosch φτου φτου φτου ) το αφήσανε έξω από τη ντουλάπα που θα έμπαινε - άστο μαναμ θα το βάλω εγώ θέλει δουλειά.Ενημέρωση: παρελήφθη σήμερα!
Είδαμε και πάθαμε με τον γιό να το περάσουμε από την πόρτα του μπάνιου, 57 κιλά δεν τα λες και λίγα. Τι διάολο βάζουν μέσα;
Δοκιμές από αύριο.
60 εκ πλάτος το στεγνωτήριο, 65 η πόρτα, έπρεπε να περάσει και πάνω από νιπτήρα και πλυντήριο....Όταν πήρα το πλυντήριο (08 το ακριβότερο bosch φτου φτου φτου ) το αφήσανε έξω από τη ντουλάπα που θα έμπαινε - άστο μαναμ θα το βάλω εγώ θέλει δουλειά.
Τοιμαζω το χώρο , είναι και 10εκ πιο ψηλά από το πάτωμα , πάω χαρούμενος το πιάνω στα στιβαρά μου μπρατσα , σωστή στάση στα γόνατα και ωππ
Σα να ήταν βιδωμενο στο πάτωμα .
Παθαίνω την πλάκα μου , μα καλά 50 κιλά εργαλείο και δεν το σήκωσα τί κατάντια κλπ
Κοιτάω καλύτερα , 84 κιλά.
Μοδαφακα ... Εντάξει το σήκωσα αλλά την άκουσα . Είχα σηκώσει πολλές φορές πλυντήρια στο παρελθόν αλλά παίζανε στα 45 50 κιλά . Που να φανταστώ...
Απο οτι εχω καταλαβει εως τωρα, αν δεν επιθυμεις να κανει και λευκανση σουφριδιου, πρεπει να ανοιξεις νεο νημα.Κορίτσα για πλυντήριο-στεγνωτήριο ξέρουμε τίποτε ή να ξεκινήσω καινούργιο νήμα.
Μπιγκ προμπλεμ ο χώρος, δε χώρα πουθενά το ρημάδι, οπότε θα πάρω ένα σε όλα![]()
... σωστα, το προβλημα ειναι ο τιτλος απ'οτι καταλαβα και κατι για ξεκαρφωμα -> εδω κολλαει(προσφερεται) το ηδη υπαρχων νημα για στεγνωτηριο.πρεπει να ανοιξεις νεο νημα.
Εσύ το μυαλό εκεί, στους επισκέπτες του Ζιζίκου!!!Απο οτι εχω καταλαβει εως τωρα, αν δεν επιθυμεις να κανει και λευκανση σουφριδιου, πρεπει να ανοιξεις νεο νημα.
Καλορίζικο!!!morris mpd1038 εγκαταστάθη την κυριακή που μας πέρασε.
Τώρα το έχω και στρώνει.
Σε πρώτη φάση θα του αλλάξω πατάκια και θα βάλω ακίδες γιατί έχω διαβάσει σε ένα φόρουμ ότι βελτιώνει την υφή των πετσετών.
Μετά θα δω για καλώδιο ρεύματος.
Stay tuned.
Συνάδελφος....
![]()
Λεύκανση πρωκτού - Πρωκτολόγος Χειρουργός Αθήνα Δημήτριος Μουσιώλης MD, MSc, PhD
Η πρωκτική λεύκανση είναι μια πολύ νέα και αμφιλεγόμενη περιοχή των καλλυντικών διαδικασιών, όπου το σκοτεινό δέρμα γύρω από τον πρωκτό λευκαίνει σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η αντιληπτή ελκυστικότητα του πρωκτού.mousiolis.gr
γι'αυτό, με το μαλακό τα σολαριουμ, ή τη γιόγκα γυμνοί, ιδιαίτερη προσοχή στην στάση του σκύλουΕπιπλέον, εάν η περιοχή εκτεθεί αργότερα στις υπεριώδεις ακτίνες, αυτό θα προκαλέσει ακόμη πιο σκούρο χρώμα από ότι πριν.