Προτάσεις δίσκων ηλεκτρονικής μουσικής

Reaction score
715
Καλησπέρα!
Ας γράψω και εγώ 2 γραμμούλες. Ένας από τους πάρα πολύ αγαπημένους μου dj και παραγωγός και, και...(πιθανότατα ο καλύτερος μου τα τελευταία 10 χρόνια) είναι ο Ιταλός Maurizio Miceli. Ειδικεύεται στην minimal πλευρά του techno με έμφαση στο dub και το deep. (ως κατηγορίες - παρακλάδια) Έχει πάρα πολλές δουλειές στο ενεργητικό του και σίγουρα πολλοί τον αγνοούν (ακόμα και οι λάτρεις του είδους) καθότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εμπορικός. (έστω και με την underground έννοια) Ποιοτικός ναι εμπορικός όχι. Είναι απλός (αυτό κατάλαβα από ένα ψιλοκούβεντο που πιάσαμε κάποτε) και συνήθως απρόβλεπτος όπως λέει και ο ίδιος αφού ποτέ σχεδόν δεν έχει κανονίσει τι θα παίξει. Ονειρικός με τεράστια δόση ψαξίματος και περιέργειας, αξίζει πιστεύω όσοι ασχολείστε με το minimal να τον ψάξετε και προπάντων να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το αν είναι ή δεν είναι καλός.

Κυρίες και Κύριοι..

ΜAURIZIO MICELI

Reaction score
209
στο ίδιο mood με το παραπάνω ^

επίσης μια παρατήρηση στο παραπάνω κείμενο του ΔημητρηΑ

θυμαμε την διάκριση εμπορικός (η όχι) μουσικός, που έπαιζε πριν δεκαετιες.
τότε βέβαια πιστεύαμε ότι οι Led Zeppelin δεν ήταν εμπορικοί (!?), που βέβαια ήταν μεγάλο λάθος. Αλλα σήμερα απορώ πως ένας μουσικός dub, minimal techno μπορεί να θεωρηθεί εμπορικός, αφού είναι αδύνατο να βγάζει τα καθημερινά από την μουσική του.

Last edited:

Reaction score
715
Ωραίες μουσικές!
Πιστεύω πως την τελευταία πενταεντία έγινε λίγο μόδα όμως. Κάτι σαν αυτό που έγινε το '90 με την house και αμέσως μετά με την progressive. Eiδικά όταν ήρθαν στο προσκήνιο ρώσικοι servers που μοίραζαν δωρεάν και με διαφορά μιας ημέρας από την κυκλοφορία το οτιδήποτε. Άρχισε ακόμα και εδώ (στη φυλή του techno) ένα είδος μιμητισμού, πάρτυ boiler room δεξιά και αριστερά , χρήματα κλπ. Σούπα και εδώ σιγά σιγά. Ακόμα και ο Miceli που παρουσίασα το γύρισε προς τα εκεί. Παλιά τα έδινε όλα. Μα όλα για όλα! Για τα γούστα και μόνο!

Reaction score
715
Καλησπέρα!
Πάμε πίσω στο 2003 μια βόλτα;
Ένας δίσκος που είχα πάρα πολύ καιρό να ακούσω και μας έρχεται από το Καναδά. Το electro έκανε πλέον την εμφάνιση του και εγώ για πολλοστή φορά αγόραζα ένα ακόμα βινύλιο.
Το βρήκα μπροστά μου, το άκουσα, το ανέβασα και .. (δουλειά δεν είχε ο διάολος..)

_DSC6555.JPG

_DSC6556.JPG

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.223
Having returned from an extended musical hiatus to deliver April’s excellent ’33.3’, label favourite Stelios
Vassiloudis returns to double up on his former ep and close out 2016 with another fine three track selection
in ’66.6’.

Reaction score
715
Απόψε προτείνω να ακούσουμε Ελλάδα!

To σχήμα στο οποίο ακούει στο όνομα Giourmourtzina.

_DSC6575.JPG
_DSC6576.JPG
_DSC6577.JPG
_DSC6578.JPG

Καλή ακρόαση. ( Θα το απολαύσουμε με dual DN 168E βελόνα η οποία πλέον δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη δυστυχώς)

Reaction score
715

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.032
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic