Προταση αγορας νεας 3d led tv 55"

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους σας !

Ειμαι σε διλημα αγορας νεας tv στις 55"

Προοριζεται κυριως για παρακολουθηση ταινιων σε προτυπα mkv avi 480p 720p 1080p καθως και blu ray - dvd
Θελω να γραφω τιποτα σηριαλ η αγωνες και ταινιες απο την tv σε εξωτερικο δισκο
Και φυσικα να παρακολουθησω τηλεοπτικα προγραμματα
Και να δω και αυτο το 3D
Λοιπα περι ιντερνετ και smart tv δεν με αφηνουν αδιαφορο ......

Εχω καταλληξει στις εξης δυο SONY....

KDL55HX750
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10104196

KDL55HX850
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10104321

Η πρωτη ειναι και οικονομικη στο ρευμα με καταναλωση γυρω στα 87w
Η δευτερη ειναι στα 142w

Η τιμη τους ειναι ιδια στα 1700 ευρω αλλα παιζει να παω μεχρι τα 2.500 αν υπαρχει κατι αλλο καλυτερο με τις ιδιες λειτουργιες που αναφερα πριν αλλα σε οικονομικη καταναλωση ρευματος

Παρακαλω τα φωτα σας και αν υπαρχουν και τιποτα υποδειξεις προς κατι καλυτερο θα ληφθουν υποψιν

Ευχαριστω για τις οποιες υποδειξεις σας

Reaction score
0
Απάντηση: Προταση αγορας νεας 3d led tv 55"

Το οικονομικη καταναλωση παιζει γιατι αυτη που εχω τωρα ειναι η kdl46v2000 bravia
hd ready και καταναλωση 247w !!!!!!!! (την εχω φυσικα στο μειωμενο γιατι μου ειχε ερθει ενας λογαριασμος που ειδα τον ουρανο με τα αστρα σε foul high definition)

Η χρηση της νεας 55αρας θα ειναι ως εξης

2,5-3,5 μετρα αποσταση το πολυ (εχω μια μανια με το σινεμα)
40% τηλεοπτικα προγραμματα
40% ταινιες ειτε κατεβασμενες MKV avi dvix xvid mp4 ειτε δικες μου σε blu ray η dvd
20% gaming στο play station 3 και ιντερνετ

H αγορα της προγραμματιζεται για μεχρι την αλλη εβδομαδα αφου παρω γνωμες

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.320

Αυτή την στιγμή οι 2 πιό πλήρης led της αγοράς είναι απ την σειρά E8000 της Samsung και η σειρά WT 50 της Panasonic.
Δυστυχώς δεν έχω δει καμία εκ των 2 από κοντά για να έχω άποψη για την εικόνα τους.

Eξαιρετική φαίνεται να είναι και η 850 της Sony,αλλά απ ότι διαβάζω το 3d της υπολείπεται σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Reaction score
11

to 3d,ειναι ακομη στα σπαργανα κατα τη γνωμη μου.απο φθινοπωρο και μετα θα σκασουν καποια αξιολογα μοντελα.
απο την αλλη μου αρεσει που ρωτας.αφου κανεις μπαμ οτι εισαι σονακιας και παλι με σονυ σε βλεπω δυστυχως.
η εικονα της σαμσουνγκ δεν παιζεται φιλε.η ιαπωνια εχει μεινει πολυ πισω στην πιστοτητα και τα χρωματα.η κορεα οδηγει τις εξελιξεις καλως η κακως.

Reaction score
0

Πραγματικα ειμαι αναμεσα στην Panasonic και την Samsung καθως ειδα εικονα απο αυτες, αλλα την δευτερη καπου την φοβαμαι γιατι στον υπολογιστη που εχω τετοια, μου κανει νερα και συννεφα για να μην μιλησω για την στατικη εικονα ειδωλο που εχει εμφανιστει .....

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδες !!!!!

Reaction score
1.457

3D πόσο θα δεις και τι θα δεις?Για τα μπάζα τα περισσότερα movies κατά τη γνώμη μου πάντα.4-5 ταινίες και μετά θα βαρεθείς!
Δεν ξέρω μπορεί να είμαι και λάθος,αλλά στο σπίτι,καλοκαιράκι με σορτσάκι,τσιγαράκι,ποτάκι και θα φοράς γυαλιά στον καναπέ σου ή στο ανάκλινδρο?
Αν δεν είναι τόσο σημαντικό το 3D για σένα πάρε μια 60άρα και φθηνότερη!
http://www.skroutz.gr/s/386744/Sharp-LC-60LE635E.html

Reaction score
40

Την εχω δει αυτην την sharp. Εντυπωσιακό μέγεθος και μάλιστα σχεδον τσάμπα... Αλλα απο κινηση ηταν, take the egg and give it a haircut....!!

Reaction score
0

Τελικα παραγγειλα την 8000 ....

Τελικα τυχερος ειμαι αφου ειδα την καταναλωση ρευματος της panasonic στο αλλο τοπικ !!!!!

Reaction score
0

Ο media player της τηλεορασης samsung 8000 δεν διαβαζει τους εξωτερικους υποτιτλους srt σε αρχειο mkv...
Τους δειχνει ακαταλαβιστικους ενω παιζει μια φοβερη εικονα για την ταινια !!!!!!

Το εγχειριδιο δεν λεει πολλα πραγματα και οι ρυθμισεις ακομα δεν εχουν μαθευτει απο μερους μου ....
Σημερα την τοποθετησα και την εφτιαξα στο σαλονι

Αν γνωριζει κανεις κατι περι του προβληματος ας μου πει

Ευχαριστω πολυ

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.848

Δεν ξέρω πώς είναι το τηλεκοντρόλ της 8000. Στη δικιά μου 6000, κατά τη διάρκεια της ταινίας, πατάς το πλήκτρο Tools, enter στο πεδίο subtitles και επιλέγεις ελληνικά. Η επιλογή αποθηκεύεται και δεν χρειάζεται να την επαναλαμβάνεις κάθε φορά.

Reaction score
0

Ευχαριστω φιλε μου

Εχει δυο κοντρολ !!!!!!

Το ενα ειναι αφης με λειτουργιες και ενδειξεις στην τηλεοραση καθως και λειτουργιες κινησης και φωνητικες εντολες και το αλλο κανονικο με πολλα κουμπια και φωτιζομενο με ενα κουμπι

Αλλο προβλημα ειναι οτι δεν βρισκω πως να ταξινομησω τα καναλια .....
Μου τα εχει βγαλει με μια σειρα και δεν ξερω να τα φερω εκει που θελω.....

Το βιβλιο οδηγιων ειναι ελλειπεστατο...... μονο 24 σελιδες και ολες γενικης μορφολογιας
Πιθανον να υπαρχουν μεσα μενου που εξηγουν πιο αναλυτικα ..... θα την ψαξω λιγο λιγο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.848

Δεν έχει e-manual? Στο κεντρικό μενού, στην τελευταία επιλογή λογικά πρέπει να έχει το e-manual από το οποίο μπορείς να δεις αναλυτικά το manual της τηλεόρασής σου.

Πες μου ακριβώς το μοντέλο της Samsung ώστε να σου βρω το manual σε έντυπη μορφή.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.848

Ok. Θα το ψάξω. Κοίταξε μήπως το παρακάτω σε βοηθήσει:

Reaction score
0

Τους εφτιαξα τους υποτιτλους και η εικονα πραγματικα ΔΕΝ παιζεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμεινα με το στομα ανοικτο και χαζεψα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μονο που χρειαζομαι οπωσδηποτε ειναι ηχεια, κατα προτιμηση 2,1 λογω χωρου, γιατι της τηλεορασης δεν αποδιδουν σχεδον καθολου.

Eιναι λογικο φανταζομαι μιας και η τηλεοραση εχει ελαχιστο παχος και τα ηχεια της ειναι πολυ μικρα.....

Αλλο προβλημα που εχει προκυψει ειναι ο σκληρος δισκος που θελω να απενεργοποιηται μεσω της τηλεορασης απο τον media player ωστε να μην χτυπηθει.........

Χιλια ευχαριστω σε ολους και αναμενω το μανουαλ σε μορφη pdf αν υπαρχει καπου ......

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.848

Κατέβασε το αγγλικό manual από εδώ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members