Προταση αγορας νεας 3d led tv 55"

Reaction score
0
Απάντηση: Προταση αγορας νεας 3d led tv 55"

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν το διακρινω καθολου .......

Αν μπορεις να μου βρεις το μανουαλ ολοκληρο σε μορφη PDF στα ελληνικα θα με βοηθουσες παρα πολυ !!!!!!

Δεν γνωριζω αγγλικα !!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.848

Στην τηλεόρασή σου: Menu -- Support(Υποστήριξη) -- e-manual -- enter και θα εμφανιστεί το manual.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.320

Bάλε μια φωτογραφία απ το τηλεκοντρόλ(το μέγαλο).

Reaction score
0

Αν βαλω ενα σετ ηχειων 2,1 με blu ray 3D τα ηχεια θα παιζουν στη τηλεοραση και χωρις το bluray ?

Θελω ηχεια χωρις να δεσμευομαι σε μια συσκευη.....

Να ακουω δηλαδη ηχο απο dvd bluray playstation i-phone και φυσικα απο την τηλεοραση....
Θελω μια λυση μεχρι τα 500 ευρω αν υπαρχει.

Προτεινετε μου κατι αν ξερετε .....

υγ. Προτιμω κολονατα ηχεια ιδιας μαρκας για αψογη συνεργασια
Αν υπαρχουν ασυρματα κιολας θα ηταν ταμαμ !!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

μεγαλύτερες φωτογραφίες

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.848

Θα σου περιγράψω πώς επεξεργάζομαι τον αριθμό του καναλιού στη δική μου Samsung. Ελπίζω και στη δική σου να γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Θα σου συνιστούσα να γράψεις από πριν τους αριθμούς των καναλιών με τη σειρά που θέλεις. Πχ 1. ΕΤ1, 2. ΝΕΤ, 3.ΕΤ3. 4.Mega κλπ

Πατάμε Menu ->προς τα κάτω "Κανάλι" ->Δεξιά -> προς τα κάτω "Διαχείρηση καναλιών" -> Δεξιά επιλέγουμε "ΤV" ->Δεξιά το κανάλι που θέλουμε.
Εκεί πατάμε το πλήκτρο Tools και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε "Επεξερ. αρ. καναλιών" enter και βάζουμε τον αριθμό του καναλιού που θέλουμε. Αν έχουμε επιλέξει στην αρχή να αλλάξουμε την ΕΤ1, στο πεδίο που εμφανίζεται βάζουμε 1.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλα τα κανάλια. Καλό κουράγιο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.320

Θα σου περιγράψω πώς επεξεργάζομαι τον αριθμό του καναλιού στη δική μου Samsung. Ελπίζω και στη δική σου να γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Θα σου συνιστούσα να γράψεις από πριν τους αριθμούς των καναλιών με τη σειρά που θέλεις. Πχ 1. ΕΤ1, 2. ΝΕΤ, 3.ΕΤ3. 4.Mega κλπ

Πατάμε Menu ->προς τα κάτω "Κανάλι" ->Δεξιά -> προς τα κάτω "Διαχείρηση καναλιών" -> Δεξιά επιλέγουμε "ΤV" ->Δεξιά το κανάλι που θέλουμε.
Εκεί πατάμε το πλήκτρο Tools και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε "Επεξερ. αρ. καναλιών" enter και βάζουμε τον αριθμό του καναλιού που θέλουμε. Αν έχουμε επιλέξει στην αρχή να αλλάξουμε την ΕΤ1, στο πεδίο που εμφανίζεται βάζουμε 1.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλα τα κανάλια. Καλό κουράγιο.
Δοκίμασε με αυτόν τον τρόπο και αν δεν πιάσει,πες μου.Κάπου είχα γράψει για την D8000(που λογικά δεν αλλάζει ο τρόπος) αλλά δεν το βρίσκω.

Reaction score
0

Παρατηρησα κατι φωτισμους σε στυλ ομιχλης σαν "θολουρα" στις δυο κατω γωνιες της τηλεορασης εκει που θα επρεπε να ειναι βαθυ μαυρο σε μια αποχρωση του μπλε (ετσι φανηκε στο ματι μου) Αρχειο mkv αναλυσης 1920χ816 οι μαυρες μπαρες που λεμε.....
Ισως εφταιγε το αρχειο mkv....

Οταν βγηκα απο τον μεντια πλαγερ της τηλεορασης η "θολουρα" εφυγε.....

Παρατηρω οτι το 3D δεν ειναι αυτο που περιμενα .... απο δυο αρχεια mkv 3D 12-15gb το καθενα
Δηλαδη δεν φαινεται να βγαινουν τιποτα εικονες απο την τηλεοραση οπως ειδα σε παρουσιαση LG 670 στις 55 ιντσες στον κωτσοβολο
Σκεφτομαι μηπως εχω κανει λαθος στις ρυθμησεις 3D....... Καθως λεγεται οτι εχει ενα απο τα καλυτερα 3D η samsung 8000

Αν γνωριζει κανεις κατι ας δωσει τα φωτα του....

Ευχαριστω

Reaction score
30.455

Αν βαλω ενα σετ ηχειων 2,1 με blu ray 3D τα ηχεια θα παιζουν στη τηλεοραση και χωρις το bluray ?

Θελω ηχεια χωρις να δεσμευομαι σε μια συσκευη.....

Να ακουω δηλαδη ηχο απο dvd bluray playstation i-phone και φυσικα απο την τηλεοραση....
Θελω μια λυση μεχρι τα 500 ευρω αν υπαρχει.

Προτεινετε μου κατι αν ξερετε .....

υγ. Προτιμω κολονατα ηχεια ιδιας μαρκας για αψογη συνεργασια
Αν υπαρχουν ασυρματα κιολας θα ηταν ταμαμ !!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω.
http://www.skroutz.gr/s/1644767/Samsung-HT-ES6200.html?from=autocomplete

2.1 σύστημα κάτω από 500 ευρώ με blue ray 3d player και optical audio in προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την αντίστοιχη optical audio out της τηλεόρασης και να ακούσεις ήχο από τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλα και από το media player της τηλεόρασης από τα ηχεία του.

Reaction score
0

Παρατηρησα κατι φωτισμους σε στυλ ομιχλης σαν "θολουρα" στις δυο κατω γωνιες της τηλεορασης εκει που θα επρεπε να ειναι βαθυ μαυρο σε μια αποχρωση του μπλε (ετσι φανηκε στο ματι μου) Αρχειο mkv αναλυσης 1920χ816 οι μαυρες μπαρες που λεμε.....
Ισως εφταιγε το αρχειο mkv....

Οταν βγηκα απο τον μεντια πλαγερ της τηλεορασης η "θολουρα" εφυγε.....

Παρατηρω οτι το 3D δεν ειναι αυτο που περιμενα .... απο δυο αρχεια mkv 3D 12-15gb το καθενα
Δηλαδη δεν φαινεται να βγαινουν τιποτα εικονες απο την τηλεοραση οπως ειδα σε παρουσιαση LG 670 στις 55 ιντσες στον κωτσοβολο
Σκεφτομαι μηπως εχω κανει λαθος στις ρυθμησεις 3D....... Καθως λεγεται οτι εχει ενα απο τα καλυτερα 3D η samsung 8000

Αν γνωριζει κανεις κατι ας δωσει τα φωτα του....

Ευχαριστω
Κανενας ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Το αρχείο mkv όπως έγραψες έχει ανάλυση 1920x816 άρα οι μαύρες μπάρες δεν υπάρχουν στο αρχείο και είναι χωρίς σήμα από τον player.
Aν μπορείς δοκίμασε με PC, όταν ο player δεν καλύπτει όλη την οθόνη αλλά τρέχει σε παράθυρο δεν πρέπει να έχεις μπάρες.

Reaction score
0

Δεν βγαζει μαυρες μπαρες σε ολα.....

Με προβληματιζει η θολουρα σαν συννεφο στις κατω γωνιες και η αποδοση του 3D
Την ιδια θολουρα βλεπω και σε μονοχρωμο φοντο εικονας στις κατω γωνιες

Οταν παιζει ολοκληρο το καδρο με κινουμενες εικονες δεν φαινεται τιποτα και ειναι σαν να μην υπαρχει το "προβλημα"

Ξερει κανενας τελικες ρυθμισεις για το 3D ?
Μηπως τα αρχεια mkv δεν αποτυπωνουν σωστα το 3D ?
Μηπως εχω κανει εγω λαθος στις ρυθμισεις ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

η θολούρα που αναφέρεις είναι το κλασικό πρόβλημα του clouding που έχουν οι LCD...
Δοκίμασε με ένα μαύρου χρώματος patern π.χ. σαν αυτό σε συνθήκες όσο μπορείς απόλυτου σκοταδιού και γράψε τι βλέπεις.
Για το 3D δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς δεν έχω τηλεόραση ή προβολέα με τέτοια δυνατότητα.

Reaction score
0

Προεκυψε κι αλλο προβλημα...

Η τηλεοραση σβηνει σε ανυποπτο χρονο και η ενεργοποιηση της γινεται απο το κοντρολ ξανα

Λετε να θελει καμια ειδικη ρυθμιση ?
Μηπως αν ειναι συνεχως σε καποιο καναλι η τηλεοραση σβηνει απο μονη της ?

Ειναι η τεταρτη φορα που το κανει συμφωνα με την μητερα μου και το εχω πετυχει κι εγω μια φορα

Ανησυχω για την τηλεοραση πολυ πλεον καθως βλεπω να μαζευει πολλα προβληματα.........

Reaction score
0

η θολούρα που αναφέρεις είναι το κλασικό πρόβλημα του clouding που έχουν οι LCD...
Δοκίμασε με ένα μαύρου χρώματος patern π.χ. σαν αυτό σε συνθήκες όσο μπορείς απόλυτου σκοταδιού και γράψε τι βλέπεις.
Για το 3D δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς δεν έχω τηλεόραση ή προβολέα με τέτοια δυνατότητα.
Να κανω αντιγραφη την εικονα με το μαυρο που ποσταρες και να την βαλω να παιξει στην τηλεοραση λες ?

Reaction score
0

Την αποθηκευσα και θα το τσεκαρω απο αυριο....

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου και τις απαντησεις σου !!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.848

Όχι. Είναι εγγενής αδυναμία της τεχνολογίας led lcd.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot