Most visitors online was 2840 , on 14 Feb 2025
http://www.google.gr/imgres?start=7...&ved=1t:429,r:13,s:730,i:194&biw=1171&bih=550Bάλε μια φωτογραφία απ το τηλεκοντρόλ(το μέγαλο).
Δοκίμασε με αυτόν τον τρόπο και αν δεν πιάσει,πες μου.Κάπου είχα γράψει για την D8000(που λογικά δεν αλλάζει ο τρόπος) αλλά δεν το βρίσκω.Θα σου περιγράψω πώς επεξεργάζομαι τον αριθμό του καναλιού στη δική μου Samsung. Ελπίζω και στη δική σου να γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Θα σου συνιστούσα να γράψεις από πριν τους αριθμούς των καναλιών με τη σειρά που θέλεις. Πχ 1. ΕΤ1, 2. ΝΕΤ, 3.ΕΤ3. 4.Mega κλπ
Πατάμε Menu ->προς τα κάτω "Κανάλι" ->Δεξιά -> προς τα κάτω "Διαχείρηση καναλιών" -> Δεξιά επιλέγουμε "ΤV" ->Δεξιά το κανάλι που θέλουμε.
Εκεί πατάμε το πλήκτρο Tools και από το μενού που εμφανίζεται επιλέγουμε "Επεξερ. αρ. καναλιών" enter και βάζουμε τον αριθμό του καναλιού που θέλουμε. Αν έχουμε επιλέξει στην αρχή να αλλάξουμε την ΕΤ1, στο πεδίο που εμφανίζεται βάζουμε 1.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλα τα κανάλια. Καλό κουράγιο.
http://www.skroutz.gr/s/1644767/Samsung-HT-ES6200.html?from=autocompleteΑν βαλω ενα σετ ηχειων 2,1 με blu ray 3D τα ηχεια θα παιζουν στη τηλεοραση και χωρις το bluray ?
Θελω ηχεια χωρις να δεσμευομαι σε μια συσκευη.....
Να ακουω δηλαδη ηχο απο dvd bluray playstation i-phone και φυσικα απο την τηλεοραση....
Θελω μια λυση μεχρι τα 500 ευρω αν υπαρχει.
Προτεινετε μου κατι αν ξερετε .....
υγ. Προτιμω κολονατα ηχεια ιδιας μαρκας για αψογη συνεργασια
Αν υπαρχουν ασυρματα κιολας θα ηταν ταμαμ !!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω.
Κανενας ?Παρατηρησα κατι φωτισμους σε στυλ ομιχλης σαν "θολουρα" στις δυο κατω γωνιες της τηλεορασης εκει που θα επρεπε να ειναι βαθυ μαυρο σε μια αποχρωση του μπλε (ετσι φανηκε στο ματι μου) Αρχειο mkv αναλυσης 1920χ816 οι μαυρες μπαρες που λεμε.....
Ισως εφταιγε το αρχειο mkv....
Οταν βγηκα απο τον μεντια πλαγερ της τηλεορασης η "θολουρα" εφυγε.....
Παρατηρω οτι το 3D δεν ειναι αυτο που περιμενα .... απο δυο αρχεια mkv 3D 12-15gb το καθενα
Δηλαδη δεν φαινεται να βγαινουν τιποτα εικονες απο την τηλεοραση οπως ειδα σε παρουσιαση LG 670 στις 55 ιντσες στον κωτσοβολο
Σκεφτομαι μηπως εχω κανει λαθος στις ρυθμησεις 3D....... Καθως λεγεται οτι εχει ενα απο τα καλυτερα 3D η samsung 8000
Αν γνωριζει κανεις κατι ας δωσει τα φωτα του....
Ευχαριστω
Να κανω αντιγραφη την εικονα με το μαυρο που ποσταρες και να την βαλω να παιξει στην τηλεοραση λες ?η θολούρα που αναφέρεις είναι το κλασικό πρόβλημα του clouding που έχουν οι LCD...
Δοκίμασε με ένα μαύρου χρώματος patern π.χ. σαν αυτό σε συνθήκες όσο μπορείς απόλυτου σκοταδιού και γράψε τι βλέπεις.
Για το 3D δεν μπορώ να βοηθήσω καθώς δεν έχω τηλεόραση ή προβολέα με τέτοια δυνατότητα.