Προταση για διαιρουμενο 6,5'

Reaction score
4
Ειμαι κατοχος μιας Mercedes c-180 BE.
Μετα την αγορα του αυτοκινητου,προ 3ετιας,τοποθετησα ενα ενισχυτη PIONNER GF-6400 (4 X 150),o ποιος οδηγαει τα μαμισια διαιρουμενα 6,5αρια μπροστα και καποια 6,5 ομοκεντρικα πισω.Επισης το συνολο ειχε αναβαθμιστει τοτε και απο το πολυ καλο αυτοενισχυομενο sub της Focal το BUS-25 (ηθελα κατι φλατ να ειναι μεσα στην καμπινα γιατι οταν δοκιμασα κατι πισω ο ηχος-μιας το αυτοκινητο ειναι sedan-δεν εφτανε στην καμπινα).
Τωρα θα ηθελα να αναβαθμισω τα μπροστινα,μιας και τα μαμισια ηταν απο την αρχη μαπα-δεν ειχαν καν παρολο που ειναι διαιρουμενα -cross.Tοτε ομως το μπατζετ εφτανε μεχρι εκει που πηγα,και μιας και η παρουσια του ενισχυτη καλυτερεψε πολυ τον ηχο ακομα και απο τα χαρτινα ηχειακια που υπηρχαν δεν προχωρησα σε αλλαγη.
Θα ηθελα προτασεις στο οικονομικο ευρος των 200-300 ευρω.
Εχω ακουσει σε φιλο και στο ιδιο τυπο αυτοκινητου τα FOCAL POLYGLASS 165 VR,επισης εχω ακουσει σε αλλο αυτοκινητο αλλα να παιζουν με τον ιδιο ενισχυτη που εχω και εγω τα PEARLESS D6...μου αρεσαν και τα 2...
Τωρα τι ακουω??
Electronic-abient-smooth jazz-electric jazz-hitakia καποιες φορες,και καψουροελληνικα σπανιοτερα μετα τις 3 το βραδυ οταν γυρναω μετα απο κανα 2 ουισκακια...
Δεν ακουω δυνατα,αλλα μαρεσει το ποιοτικο...λατρεβω οταν πανω στο βαθυ(οχι δυνατο) μπασσο σκαει το πιατινι και ακουγεταο καθαρα-μεταλλικα...ισως να μπορουσατε να πειτε οτι μαρεσει καπως ο ''λαμπρος'' ηχος...
Ευχαριστω απο τωρα οσους μπουν στο κοπο να απαντησουν...

Reaction score
4
Απάντηση: Προταση για διαιρουμενο 6,5'

**Δορθωνω...ο ενισχυτης ειναi PIONEER GM-6400F...

Reaction score
0

210-9959333 Νικος Κωνσταντινιδης.θα σου βρει λυση μεσα απο την πολυετη πειρα του και απο τα αρκετα τεστ ηχειων που εχει κανει μεσω του ηλεκτρονικου περιοδικου www.caraudiotest.gr.σε αυτα τα λεφτα που θπολογιζεις εχεις αρκετες λυσεις.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

210-9959333 Νικος Κωνσταντινιδης.θα σου βρει λυση μεσα απο την πολυετη πειρα του και απο τα αρκετα τεστ ηχειων που εχει κανει μεσω του ηλεκτρονικου περιοδικου www.caraudiotest.gr.σε αυτα τα λεφτα που θπολογιζεις εχεις αρκετες λυσεις.
Το τηλέφωνο είναι άσχετο, το site εξίσου...:203:

Reaction score
0

Νικο sorry για τα λαθακια αλλα το μυαλο ηταν αλλου.....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.094
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21