- Reaction score
- 0
Μπορώ να κάνω κ αλλιώς....:happy_9:Υπομονή...σε νοιώθω. Ασχολήσου....με κάτι άλλο στο μεταξύ. ;-)
Μπορώ να κάνω κ αλλιώς....:happy_9:Υπομονή...σε νοιώθω. Ασχολήσου....με κάτι άλλο στο μεταξύ. ;-)
Μιχαλη, ο Κωστας ;-) ετσι μιλαει παντα... σταρατα και ανοιχτα... μην τον παρεξηγεις... (αν μιλησες με Παιανια...)..Ειναι σε καλα χερια παντως...Το βασικό είναι ότι μου μίλησε με τέτοιον τρόπο !....
Με Παιανία μίλησα αφού άλλωστε εκεί τον πήγα κατευθείαν. :bravo:Μιχαλη, ο Κωστας ;-) ετσι μιλαει παντα... σταρατα και ανοιχτα... μην τον παρεξηγεις... (αν μιλησες με Παιανια...)..Ειναι σε καλα χερια παντως...
Παντως την αναμονη να την εχεις δεδομενη... ειναι και λογικο...
Άντε γιατί μέχρι να στον φέρουν, θα έχουν βγεί οι 22.1!!!!Μίλησα σήμερα με το σέρβις κ τα νέα είναι ευχάριστα.
Το πρόβλημα βρίσκεται σε ένα transistor που έχει χαλάσει κ το περιμένουν να έρθει.
Επίσης θα γίνει αλλαγή της μπαταρίας του (δεν ήξερα ότι έχει μπαταρία ο ενισχυτής μέσα!).
Τέλος, θα του γίνει κ μια αναβάθμιση του λογισμικού του.
Κόστος 75 ευρώ μάλλον, τι σίγουρα όταν τελειώσει η επισκευή.
Να μου τον φέρουν ????"happy_1":mad_1:Άντε γιατί μέχρι να στον φέρουν, θα έχουν βγεί οι 22.1!!!!
Που λέει ο λόγος!!! :happy_9:Να μου τον φέρουν ????"happy_1":mad_1:
Δουλεύω πολύ κοντά οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα.:cool_4:Μπορεις να ζητησεις να τον στειλουν στο καταστημα στην Ιπποκρατους και να τον παρεις απο εκει, αντι να τραβιεσαι στην Παιανια....
Ποιος είναι ο Κώστας ?Χμμμ... Σημερα που θα μιλησω με τον Κωστα θα του τα πω, να χαρει!!!
Δεν τον ξέρω Γιώργο.Ενας απο τους τεχνικους στην Παιανια. Ενας γεματουλης