Πρόβλημα Πολυκάναλου Yamaha

Reaction score
5
Το βασικό είναι ότι μου μίλησε με τέτοιον τρόπο !....
Μιχαλη, ο Κωστας ;-) ετσι μιλαει παντα... σταρατα και ανοιχτα... μην τον παρεξηγεις... (αν μιλησες με Παιανια...)..Ειναι σε καλα χερια παντως...

Παντως την αναμονη να την εχεις δεδομενη... ειναι και λογικο...

Reaction score
0
Μιχαλη, ο Κωστας ;-) ετσι μιλαει παντα... σταρατα και ανοιχτα... μην τον παρεξηγεις... (αν μιλησες με Παιανια...)..Ειναι σε καλα χερια παντως...

Παντως την αναμονη να την εχεις δεδομενη... ειναι και λογικο...
Με Παιανία μίλησα αφού άλλωστε εκεί τον πήγα κατευθείαν. :bravo:
Αν ήταν ο Κώστας δεν ξέρω Γιώργο γιατί δεν μου είπε ποιος ήταν.
Πάντως ο τρόπος του θέλει λίγο δουλειά γιατί είναι παρεξηγήσιμος.
Πράγματι μίλησε ορθάνοιχτα, αφού εν ολίγοις μου είπε σιγά μην τον κοίταζα τον ενισχυτή πάνω στην 1η εβδομάδα κ ότι ο ενισχυτής σου δεν είναι ο μοναδικός προς επισκευή κ.α. τέτοια...
Τέλος πάντων, φάνηκε να ξέρει την δουλειά του οπότε αυτό μετράει. :cool_4::cool_1:

Reaction score
0
Την τετάρτη είχα πάρει τηλ να μάθω αν τον έχουν δει καθόλου αλλά τίποτα.
Μέχρι σήμερα τίποτα, μου άρεσε θα σας πούμε σε 10 μέρες.....καλά.....ελλάντα...

Reaction score
0
Μίλησα σήμερα με το σέρβις κ τα νέα είναι ευχάριστα.
Το πρόβλημα βρίσκεται σε ένα transistor που έχει χαλάσει κ το περιμένουν να έρθει.
Επίσης θα γίνει αλλαγή της μπαταρίας του (δεν ήξερα ότι έχει μπαταρία ο ενισχυτής μέσα!).
Τέλος, θα του γίνει κ μια αναβάθμιση του λογισμικού του.
Κόστος 75 ευρώ μάλλον, τι σίγουρα όταν τελειώσει η επισκευή.

Reaction score
62
Μίλησα σήμερα με το σέρβις κ τα νέα είναι ευχάριστα.
Το πρόβλημα βρίσκεται σε ένα transistor που έχει χαλάσει κ το περιμένουν να έρθει.
Επίσης θα γίνει αλλαγή της μπαταρίας του (δεν ήξερα ότι έχει μπαταρία ο ενισχυτής μέσα!).
Τέλος, θα του γίνει κ μια αναβάθμιση του λογισμικού του.
Κόστος 75 ευρώ μάλλον, τι σίγουρα όταν τελειώσει η επισκευή.
Άντε γιατί μέχρι να στον φέρουν, θα έχουν βγεί οι 22.1!!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Πρόβλημα Πολυκάναλου Yamaha

Μπορεις να ζητησεις να τον στειλουν στο καταστημα στην Ιπποκρατους και να τον παρεις απο εκει, αντι να τραβιεσαι στην Παιανια....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πρόβλημα Πολυκάναλου Yamaha

Μπορεις να ζητησεις να τον στειλουν στο καταστημα στην Ιπποκρατους και να τον παρεις απο εκει, αντι να τραβιεσαι στην Παιανια....
Δουλεύω πολύ κοντά οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα.:cool_4:

Reaction score
0
Χθες παρέλαβα τον ενισχυτή μου από την αντιπροσωπεία κ τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα θετικά. Εντύπωση μου έκανε που μου τον έδωσαν τυλιγμένο σε νάυλον, σε φάκελο το τιμολόγιο του κ στο πλάι είχαν βάλει σε κουτάκια τα παλιά ανταλλακτικά που αντικατέστησαν! Τέλος ο ενισχυτής είχε καθαριστεί μέσα έξω κ πραγματικά έλαμπε.
Τα ανταλλακτικά που άλλαξαν ήταν :
* 3 resistor 0.22Ω+0,22Ω 5W
* 1 transistor 2sd1915
* 1 gold capacitor 47000μF/5.5V
* 2 relay vk438300
* 1 transistor 2sa1492/2sc3856
Το σύνολο της επισκευής ήταν κάτι λιγότερο από 107 ευρώ.
Όταν ο ενισχυτής επισκευάστηκε, στις 25 του μηνός με πήρε τηλ στο κινητό ο τεχνικός που τον είχε αναλάβει κ μου είπε αναλυτικά τι είχε κ τι έκανε. Στα παραπάνω να προσθέσω ότι έγινε αντικατάσταση της μπαταρίας του αλλά και αναβάθμιση του λογισμικού του.
Το κακό είναι ότι με ρώτησε αν τον είχα επισκευάσει εκτός αντιπροσωπείας παλιότερα. Εγώ τον είχα πάρει μεταχειρισμένο κ δεν γνώριζα κάτι. Μου είπε λοιπόν ότι κάποτε πρέπει να παρουσίασε κάποιο πρόβλημα σε ένα κανάλι κ έγινε επισκευή από κάποιον που χρησιμοποίησε λάθος ανταλλακτικά με αποτέλεσμα όσο έπαιζε ο ενισχυτής να επιβαρύνεται κ να το αποτέλεσμα, ξαναχάλασε κ τον ξαναέφτιαξα εγώ αυτή την φορά. Τώρα είναι σαν καινούργιος όμως και παρόλο που έδωσα 107 ευρώ για επισκευή και πάλι αισθάνομαι ότι δεν μου κόστισε πολύ και είμαι πέρα για πέρα ευχαριστημένος για την επιλογή μου.
Χθες έκατσα κ είδα την ταινία skycaptain ξανά με ένα φίλο κ την απολαύσαμε πάρα πολύ...:bravo:

υγ: το μόνο αρνητικό της όλης υπόθεσης ήταν τελικά ότι έμεινα 3 εβδομάδες χωρίς τον ενισχυτή καθώς τον πήγα στην αντιπροσωπεία στις 8 του μηνός κ ήταν έτοιμος στις 25. Εγώ λόγω δουλειάς τον παρέλαβα στις 30 του μηνός.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Πρόβλημα Πολυκάναλου Yamaha

Άντε, καινούργιο τον έκανε ο "μάστορης"!Μεγειές!

Reaction score
0
Χμμμ... Σημερα που θα μιλησω με τον Κωστα θα του τα πω, να χαρει!!!
Ποιος είναι ο Κώστας ?
Κάποιος από εκεί στην αντιπροσωπεία ?
Το μόνο αρνητικό ήταν για το διάστημα που έμεινα χωρίς αλλά κατά τ'άλλα, όλα σούπερ."happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.984
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph