Πρόβλημα με Αναλογική Βιντεοκάμερα

Reaction score
6
Καλησπέρα,

Αγόρασα μια αναλογική βιντεοκάμερα Panasonic NV-M3 μέσω Vendora για την κ*** μου και για να εκμεταλλευτώ κάποιες κενές VHS κασέτες που έχω, αλλά προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα και έχω ξενερώσει τη ζωή μου.

Πρώτον, κατά τη μεταφορά, φαίνεται να έσπασε το σημείο που εφάπτεται ο φακός προβολής. ΟΚ, αυτό πάει στο διάλο, πες ότι το κολλάω κάπως.

Δεύτερον και σημαντικότερον, όταν την άνοιξα να λειτουργήσει άνοιξε κανονικά, πάτησα μάλιστα το eject το οποίο άνοιξε κανονικά και έβαλα βιντεοκασέτα μέσα και χάρηκα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, όμως, τσουπ... έσβησε.... Εκτοτε με το που την ανοίγω από το κουμπί operate, σβήνει μετά από 5-6 δευτερόλεπτα (δοκίμασα και σε ενισχυμένη πρίζα). Ούτε το eject να βγάλω έξω την κασέτα δεν μπορώ να πατήσω.

Ο πωλητής μου είχε στείλει βίντεο πριν την αγορά, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν ήταν χτυπημένο πριν (αν και η συσκευασία δεν ήταν επαρκής από άποψη ασφάλειας, τέλος πάντων, δεν είναι το θέμα μας αυτό τώρα) αλλά και ότι λειτουργούσε η βιντεοκάμερα και μάλιστα πάτησε και το eject κανονικά. Άλλωστε, έτσι συνέβη και σε εμένα, αλλά μόνο την πρώτη φορά για περίπου 25 δευτερόλεπτα που κράτησε συνολικά η χαρά μου.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Έκαψε ο αντάπτορας κάτι; Κάηκε η κάμερα; Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται το χτύπημα; Είμαι τόσο γκαντέμης;

Έχω ρωτήσει διαφόρα service ηλεκτρονικών, αλλά ουδείς αναλαμβάνει έστω να το κοιτάξει, λόγω προφανούς έλλειψης ανταλλακτικών και όχι τίποτα άλλο αλλά καίγομαι κιόλας γιατί είμαι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με πωλητή (ο οποίος είναι συζητήσιμος) καθώς και πλατφόρμα (η οποία είναι εξαιρετική και ουδέποτε αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα) της οποίας το περιθώριο λήγει σε λιγότερες από 48 ώρες.

To video με το πρόβλημα ρεύματος:
https://photos.app.goo.gl/a2zjTsnpf9CMdhye7

Αν μπορούσε να βοηθήσει κανείς, ακόμα και με κάποιο κόστος, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως, έστω μπας και βγάλω άκρη τι συμβαίνει γιατί πραγματικά ήθελα να γράψω κάτι αναλογικά μετά από τόσα χρόνια (απο πιτσιρικάς που είχα handycam).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.038
Members
38.399
Νεότερο μέλος
diorip