Πρόβλημα με παραγγελία από www.apothema.gr

Reaction score
0
Αναζήτηση home cinema αρκετές μέρες.....καταλήγω σε LG με ασύρματα πίσω ηχεία....παραγγελία στο τρομερό και φοβερό κατα αρκετους www.apothema.gr Ομολογουμενώς το σετ υπήρχε σε τιμή σκάνδαλο με διαθεσιμότητα 2-4 ημερών....χωρίς 2 σκέψη ετοιμάζω παραγγελία, αποστολή και μετά από λίγο επιβεβαίωση της παραγγελίας μέσω email...!! Εν συνεχεία την επόμενη μέρα χτυπάει τηλέφωνο και αρχίζουν οι δικαιολογίες, δεν είναι διαθέσιμο, δεν ξερουμε ποτε θα ειναι, μπορει σε 1 μηνα σε 2 κλπ....!! και αν θελω να το παραγγειλώ απαιτείται να δωσω προκαταβολη και βλεπουμε.....
Το θεμα ειναι οτι μαλλον ηταν λαθος η τιμη και οταν το καταλαβαν δεν ανελαβαν τις ευθυνες τους αλλα επεσαν σε ατελειωτες δικαιολογιες με εντονο υφος μαλιστα.....Αισχος και ντροπη εχω να πω, αυτα μονο στο Ελλαδισταν που ζουμε γινονται γιατι σε αντιστοιχη περιπτωση οπουδηποτε αλλου θα υπηρχε αλλη αντιμετωπιση...Αισχος...!!

VG

Reaction score
0
Εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει χωρις προβλημα,η λεξη αποθεμα στην ουσια δεν ισχυει,απλοι μεσαζοντες ειναι.Παντως το "προκαταβολη και βλεπουμε" μου φαινεται πολυ περιεργο και φυσικα απαραδεκτο.

Reaction score
50
@dimkap: Δεδομένου ότι πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία (το "ανώνυμη" δεν το παρεξηγείς ελπίζω) θα σε παρακαλούσα να στείλεις σ' εμένα ή κάποιο μέλος της διαχειριστικής ομάδας τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο). Μέχρι τότε το θέμα κλειδώνεται. Να σημειώσω ότι αν δε λάβουμε τα στοιχεία εντός εύλογου χρονικού διαστήματος θ' αναγκαστούμε να διαγράψουμε το thread.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Πρόβλημα με παραγγελία από www.apothema.gr

Τεσπα, το κυρίως πιάτο είναι ο, κατά τη γνώμη μου, υπερβολικός χαρακτηρισμός του dimkap, για τη συγκεκριμένη περίπτωση (apothema.gr...ΜΑΚΡΥΑ). Θα συμφωνούσα με το μακριά αν
1. Του παρέδιδαν το προϊόν ζητώντας αυξημένη τιμή.
2. Το προϊόν δεν παραδινόταν σε εύλογο χρονικό διάστημα.
3. Η κατάσταση του προϊόντος δεν ήταν άριστη.
Αλλιώς το μακριά είναι υπερβολικό. Δηλαδή στις παραπάνω 3 περιπτώσεις τι θα έπρεπε να γράψει κανείς; Μπουρλότο στο απόθεμα;
:421:

Reaction score
0
Παιδια, εχω παθει πλακα απο ολα αυτα που γραφονται....Εγω ξεκινησα ενα topic ετσι απλα για να εκφρασω την αποψη μου και να καταγραψω την εμπειρια μου με καποιο τροπο απο το εν λογω "μαγαζι"...Πραγματικα δεν νομιζω οτι θα πρεπει να αποτελει λογο διαμαχης και αντιπαραθεσης μεταξυ μας. Επιπλεον οι διαχειριστες αν θεωρουν οτι δημιουργειται προβλημα στην λειτουργια του φορουμ διαγραφουν την αλληλογραφια και ολα καλα...
Ειλικρινα πραγματικος σκοπος ηταν να ενημερωσω και να αφυπνισω μεσα απο την εμπειρια μου, ολους εμας τους καταναλωτες ενωπιον περιεργων συμπεριφορων και καταστασεων απο διαφορα καταστηματα. Μπορει ο τροπος και ειδικοτερα ο τιτλος να ηταν ακραιος αλλα εξισου ακραιος ηταν και ο τροπος που με αντιμετωπισαν.

Reaction score
50
Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ βρίσκω τον τίτλο λίιιιιιγο υπερβολικό. Δε νομίζω ότι αποδυναμώνεται η περιγραφή του προβλήματος αν τον αλλάξουμε... Να διευκρινήσω ότι στα edited posts η αλλαγή αφορά μόνο τον τίτλο και όχι το περιεχόμενο.

Reaction score
0
Όπως ήδη έχω αναφέρει και με pm με κάποιους, ανάφερα όσα είδα και αντιμετώπισα με το συγκεκριμένο "κατάστημα". Είναι καθαρά προσωπική άποψη και επείδη θέωρησα ότι πρέπει επιτέλους να διεκδικούμε τα αυτονόητα έγραψα όσα ήδη διαβάσαν κάποιοι. Μπορεί το ύφος να ήταν έντονο και υπερβολικό για κάποιους αλλά πραγματικά επειδή έχω ψωνίσει αρκετά είδη από διάφορα site εκτός Ελλάδας (κυρίως) έχω μια είκονα και μια άποψη. Ειλικρίνα η συμπεριφορά τους (από το εν λόγω site) ήταν αυταρχική χωρίς ίχνος σεβασμού στον καταναλωτή, ερχόμενοι σε αντίθεση με την νοοτροπία και ιδεολογία του internet shopping.
Τέλος πάντων, όσοι καταλάβαν καλώς όσοι πάλι όχι ας θυμηθούν όσα έχουμε πει σε μια αντίστοιχή στίγμη που ίσως προσωπικά συναντήσουν στο μέλλον.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.325