Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.252
Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο, μετά από τόσα χρόνια που σας προβάλω τα τσουκνίδια μπουρανί δεν έχει κανένας τη περιέργεια να δοκιμάσει?
Να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη βρε αδερφέ, θέλω σήμερα να ποστάρω το μπουρανί μου και νιώθω ότι για ακόμη μια φορά θα μου τη πέσουν και θα με κάνουν να νιώσω ο τρελός του χωριού :biggrin:

Reaction score
124
Σήμερα μαγειρέψαμε κοτόπουλο με μπάμιες και ήταν νοστιμότατο. Οι μπάμιες βέβαια λόγω εποχής ήταν Μπάρμα Στάθης και ομολογώ πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στην υφή και τη γεύση σε σύγκριση με τις φρέσκιες.

Reaction score
3.144
Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο, μετά από τόσα χρόνια που σας προβάλω τα τσουκνίδια μπουρανί δεν έχει κανένας τη περιέργεια να δοκιμάσει?
Να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη βρε αδερφέ, θέλω σήμερα να ποστάρω το μπουρανί μου και νιώθω ότι για ακόμη μια φορά θα μου τη πέσουν και θα με κάνουν να νιώσω ο τρελός του χωριού :biggrin:
Είμαστε δύο εναντίον όλων!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.273
Βότκα χειροποίητη?? Οι παρθένες του Καυκάσου κατράνε στο Τέξας? :lolsign:

Θέλω πολύ να δοκιμάσω, αλλά πού να βρω? Άμα θες να δοκιμάσω στείλε.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.252
Θέλω πολύ να δοκιμάσω, αλλά πού να βρω? Άμα θες να δοκιμάσω στείλε.
Εκεί που είσαι δεν έχετε αυλαγάδες?
Θα πας σε ένα αυλαγά και μάσε μια αγκαλιά, πλύνε, ψιλοκόβεις, βράζεις με αλάτι, πιπέρι, ντομάτα, χυλώνεις με 1-2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αραιωμένο σε νερό και απολαμβάνεις.
Άμα θες προσθέτεις και λίγο άνηθο στο τέλος της βράσης.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.252
Πού να πα να βρω τσουκνίδες? Πρέπει να ανέβω να ψάξω στα βουνά και δεν τις ξέρω κιόλας. Τέκνο του άστεως γαρ.

Άκου τι θα κάνς αφού είσαι παιδί της πόλης, θα πας σε μια λαϊκή και θα έρθεις σε επαφή με αυτούς που πουλάνε ραδίκια, θα τους πεις να σε μαζέψουν λίγες τσουκνίδες.
Συνήθως είναι κάτι θείες, αυτές ξέρουν από τσουκνίδια ;)

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent