- Reaction score
- 86.579
Έβαλε και τα αυγά για ξεκάρφωμα, μην την κράξω για τις πρωτεΐνες
καλα που μπηκα σημερα και θυμηθηκα οτι εχω να φαω μερικες μερες
-οχι ομως να πιω.![]()
Δε το νιώθει ο τρελός, οι άλλοι τον νιώθουν!θα με κάνουν να νιώσω ο τρελός του χωριού![]()
Είμαστε δύο εναντίον όλων!Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο, μετά από τόσα χρόνια που σας προβάλω τα τσουκνίδια μπουρανί δεν έχει κανένας τη περιέργεια να δοκιμάσει?
Να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη βρε αδερφέ, θέλω σήμερα να ποστάρω το μπουρανί μου και νιώθω ότι για ακόμη μια φορά θα μου τη πέσουν και θα με κάνουν να νιώσω ο τρελός του χωριού![]()
Βότκα χειροποίητη?? Οι παρθένες του Καυκάσου κατράνε στο Τέξας?
Θέλω πολύ να δοκιμάσω, αλλά πού να βρω? Άμα θες να δοκιμάσω στείλε.Θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο, μετά από τόσα χρόνια που σας προβάλω τα τσουκνίδια μπουρανί δεν έχει κανένας τη περιέργεια να δοκιμάσει?
Να έχουμε και μια δεύτερη γνώμη βρε αδερφέ, θέλω σήμερα να ποστάρω το μπουρανί μου και νιώθω ότι για ακόμη μια φορά θα μου τη πέσουν και θα με κάνουν να νιώσω ο τρελός του χωριού![]()
Εκεί που είσαι δεν έχετε αυλαγάδες?Θέλω πολύ να δοκιμάσω, αλλά πού να βρω? Άμα θες να δοκιμάσω στείλε.
Πού να πα να βρω τσουκνίδες? Πρέπει να ανέβω να ψάξω στα βουνά και δεν τις ξέρω κιόλας. Τέκνο του άστεως γαρ.