Πρόβλημα με ραδιόφωνο σε κινέζικο 2din

Reaction score
14
Μια βοήθεια ρε παιδιά αν το έχει συναντήσει κάνεις. Σε κινέζικο multimedia με Android το ραδιόφωνο παίζει άψογα όταν το αυτοκίνητο δεν δουλεύει η μηχανή. Όταν δουλεύει και μετά από κανένα 20 λεπτό χάνει το σήμα το ράδιο και παίζει χιόνια. Μόλις σταματήσω ή σβήσω την μηχανή ή αν το κάνω restart ξαναπιάνει και μετά από 5 λεπτά το ξανακάνει. Έχω ελέγξει την κεραία και είναι εντάξει όπως και παίζει πολύ καλά το εργοστασιακό του αυτοκινήτου. Καμιά ιδέα να δω κάτι;

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Πες μας τη μάρκα και τον κωδικό της πηγής σου και τι αυτοκίνητο είναι.

Reaction score
14
Λοιπόν άνοιξα την συσκευή και πέρασα όλες τις κολλήσεις του tuner μήπως έχει κάποια ψυχρή κόλληση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Αυτό που παρατήρησα σήμερα είναι ότι το ράδιο επανέρχεται όταν κατεβάσω τις στροφές στις 800 και το αφήσω γύρω στα 10 δευτερόλεπτα. Όταν ξανά ανεβάζω στροφές χάνει πάλι το σήμα. Να βάλω κανένα ενισχυτή σήματος με φερίτες στο καλώδιο της κεραίας; θα βοηθήσει;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.925
Απ' ότι φαίνεται ο κινέζος δεν κατάλαβε ότι θα μπει σε αυτοκίνητο. Σβήσε κι άραξε. :D

Σόρυ για το χιούμορ...:)

Reaction score
14
Μάλλον για πυρηνοκίνητο θα το έφτιαξε. Ανώτερη τεχνολογία φίλε μου!!! :) :)

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Ίσως η συσκευή έχει πρόβλημα σταθεροποίησης τάσης, θα πρέπει να μετρήσεις με 800 στροφές τι τάση έχει το κίτρινο καλώδιο της συσκευής και κατά πόσο αλλάζει η τάση ανεβάζοντας τις στροφές ... και βλέπουμε!

Reaction score
14
Τελικά το πρόβλημα ήταν στο tuner του ραδιοφώνου. Από εχθές δεν παίζει καθόλου. Υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το service αυτών των συσκευών;

Reaction score
24.770
χωρίς να το έχω ψάξει είμαι σχεδόν σίγουρος - κανένας.

στη θέση σου θα δοκίμαζα να απευθυνθώ στον κινέζο πωλητή.
αν δεν είναι μεγάλο το διάστημα από την αγορά μπορεί και να στο αντικαταστήσει

Reaction score
15
Καλημέρα.Το καλύτερο,όντως,είναι να κάνεις αυτό που ο Pankrok σου πρότεινε.Δεν πιστεύω κανένας από τους ηλεκτρονικούς να θέλει να πάρει την ευθύνη για κάποια επισκεύη τέτοιας φύσης χάνοντας βέβαια και την όποια εγγύηση έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα επεμβαίνοντας-βάζοντας χέρι.Βέβαια πέραν του όποιου προβλήματος εμένα άλλη είναι η απορία μου.Έδωσες κοντά στα 400 ευρά για να πάρεις κάτι αμφιβόλλου κατασκευής και ποιότητας από έναν εντελώς άγνωστο κατασκευαστή.Υπήρχε καποιος συγκεκριμένος λόγος;Θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις πάρει μία πιο επώνυμη 2din πηγή-πιθανόν δίνοντας κάποια παραπάνω χρήματα- και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.Εύχομαι όλα να πάνε κάλα και να βρέθει λύση στο πρόβλημα σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.099
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT