Πρόβλημα με Denon 2808.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με Denon 2808.

Μια χαρά ενισχυτής είναι ο 2808 όπως και κάθε DENON στην κατηγορία τιμής του.

Η εδώ αντιπροσωπία είναι απαράδεκτη (δεν χρειάζεται να πάω μακρύτερα από τη στάση τους στη συγκεκριμένη περίπτωση για να το κρίνω αυτό),
και μάλλον εμείς ως καταναλωτές πολύ αδύναμοι για να ασκήσουμε σοβαρή πίεση με επιστολές διαμαρτυρίας στην «μαμά» εταιρεία.

Η επόμενη αγορά μου, (αν δεν είναι μεταχειρισμένο) θα είναι από e-shop του εξωτερικού. (αφού εγγύηση ούτως ή άλλως δεν έχω).

Reaction score
0
Αύριο επιτέλους πάω να παραλάβω ο ίδιος τον ενισχυτή από Θεσσαλονίκη. Τελικά με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα στην αντιπροσωπία η επισκευή του έγινε χωρίς κόστος, εγώ επωμίστηκα το κόστος μεταφοράς.
Η εκτίμηση που τελικά αποκόμισα από την συμπεριφορά της αντιπροσωπίας κάθε άλλο από επαγγελματική μπορεί να χαρακτηριστεί. Απλά να αναφέρω ορισμένα περιστατικά για να καταλάβετε και τον λόγο. Αρχικά από το γεγονός ότι στην ιστοσελίδα τους και στην φόρμα επικοινωνίας που έχουν όταν τους έκανα αποστολή το πρόβλημα μου ζητώντας την καθοδήγηση τους δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Μετά από το γεγονός ότι ήταν κλειστή για ένα μήνα τον Αύγουστο και δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο να μπορεί να εξυπηρετήσει. Στην συνέχεια από το γεγονός ότι δεν υπήρχε ξεκάθαρη απάντηση για το πρόβλημα μου και αυτή η όποια απάντηση τους δεν δόθηκε γραπτώς. Και τελευταία από την απίστευτη καθυστέρηση στο να επισκευαστεί τελικά ο ενισχυτής.

@PSYHANIA Η αγορά έγινε από γνωστό μαγαζί της Αθήνας στην στοά Φέξη.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.323
Members
38.300
Νεότερο μέλος
jazzzu4ia