Πρόβλημα με rapget

Reaction score
2
Εδώ και δέκα μέρες περίπου σταμάτησε να μου δουλεύει το rapget στο
rapidshare.com, βγάζοντας μου ρολόι αναμονής και μια κίτρινη κουκιδίτσα σε κάθε λίνκ(το οποίο αν δοκιμάσω να κατεβάσω ξεχωριστά, λειτουργεί κανονικά). Έχω premium account και δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα στις ρυθμίσεις σε σχέση με πριν. Καμιά ιδέα, κανείς? Κάποιο άλλο πρόγραμμα εξίσου ευκολόχρηστο? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Πρόβλημα με rapget

Δοκίμασε να μπεις σε κάποιο link κανονικά μέσω browser να δεις αν μπορείς να κατεβάσεις. Αν από εκεί "παίζει" κανονικά τότε κοίτα τις ρυθμίσεις του account σου στο rapidshare. Είναι πολύ πιθανό να έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις περί προεπιλογής server και αυτόματης εκκίνησης download (μου έχει συμβεί 1-2 φορές).

Reaction score
2
Το κατέβασμα μέσω browser λειτουργεί κανονικά. Έλεγξα και τις ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημένες. Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με rapget

Το κατέβασμα μέσω browser λειτουργεί κανονικά. Έλεγξα και τις ρυθμίσεις και είναι ενεργοποιημένες. Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως.
Αν κατεβάζεις κανονικά απο browser, οι ρυθμίσεις στο rapidshare είναι σωστές και δεν έχει λήξει η συνδρομή σου τότε το πρόβλημα υπάρχει στο rapget. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Κοίτα τις ρυθμίσεις στο rapget, ξαναπέρασε τα username + password να είσαι σίγουρος ότι δοκιμάζει με τα σωστά και αν δε βγάλεις άκρη δοκίμασε να το σβήσεις και να το ξαναπεράσεις. Good luck! :cool_4:

Reaction score
2
Δυστυχώς, μετά από επανεγκατάσταση του προγράμματος και ξαναπέρασμα των ρυθμίσεων, το πρόβλημα παραμένει. Πρόταση για κάποιο άλλο ευκολόχρηστο πρόγραμμα, πέρα από τα flashget, get right, orbit?

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Περιέργο.
Kάνε κάτι άλλο πρώτα να βεβαιωθείς ότι οι ρυθμίσεις είναι σωστές στο rapidshare.
Πάρε ένα link και βάλε το URL στον browser. Θα σου βγάλει τη σελίδα που επιλέγεις μεταξύ Free και Premium download. Αν όλα είναι σωστά ρυθμισμένα, πρέπει μόλις επιλέξεις το Premium να ξεκινάει κατευθείαν το download - να μη σου βγάζει δηλαδή λίστα με server κλπ.
Γίνεται έτσι όντως?

Reaction score
14
direct download links (checked!) στο προφίλ του Premium account σου, σωστά το λεει ο Κώστας

Reaction score
14
Εδώ και δέκα μέρες περίπου σταμάτησε να μου δουλεύει το rapget στο
rapidshare.com, βγάζοντας μου ρολόι αναμονής και μια κίτρινη κουκιδίτσα σε κάθε λίνκ(το οποίο αν δοκιμάσω να κατεβάσω ξεχωριστά, λειτουργεί κανονικά). Έχω premium account και δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα στις ρυθμίσεις σε σχέση με πριν. Καμιά ιδέα, κανείς? Κάποιο άλλο πρόγραμμα εξίσου ευκολόχρηστο? Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
δυστυχώς για rapidshare.com Μόνο το καταραμένο rapget παίζει.

Sto rapidshare.de είχαμε το rapidget που ήταν κλάσεις ανώτερο

Reaction score
2
Το direct download links είναι τσεκαρισμένο και ξεκινάει αμέσως το κατέβασμα (μέσω browser) χωρίς ενδιάμεσες σελίδες. Περίεργο πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις προτάσεις.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Τι να πω...Κουφό τελείως!Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο δυστυχώς. :pc:

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με rapget

direct download links (checked!) στο προφίλ του Premium account σου, σωστά το λεει ο Κώστας

:cool_4::cool_4: και μην ξεχασεις να κανεις save μετα

Reaction score
14
AXAXAAXAXA apo tis pio megales vlakies pou exo dei sto internet...

To rapidget itan aparadekto 9 sta 10 downloads itan corrupted ELEOS !!!
εμένα μου δούλευε άψογα... όσα λίνκς ήταν χαλασμένα εμμμ το rapidget δεν ήταν και ο καθαυτά-υπαίτιος, απλά αυτό που λές γινόταν αν διέκοπτες την σύνδεση και την ξαναέκανες resume, τότε το αποθηκευμένο στον σκληρο σου αρχείο στο "πηδούσε"...!!! ήθελε "reget"!!!

ΥΓ - μιάς και είσαι Newbie around avsite, αν εχεις την ευγενή καλοσύνη να μην χρησιμοποιεις Greeklish... σε ευχαριστώ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI