Πρόβλημα με subwoofer

Reaction score
92
Και κάτι κουφό που ανακάλυψα μόλις τώρα, τον θόρυβο τον κάνει μόνο σε στερεοφωνική μετάδοση, σε μονοφωνική είναι τάφος, μήπως με τα καινούργια δεδομένα έχουμε κάποια λύση ...........

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.881
Το sub το έχεις κοντά στον ενισχυτή? Αν ναι, μπορείς να το πας πιο πέρα να δεις απλά αν το κάνει?

Reaction score
92
Ψάχνοντας για την λύση χθες πέρασα απο ένα γνωστό μαγαζί με ηλεκτρονικά και αφού περιέγραψα το πρόβλημα μου έδωσε να δοκιμάσω ένα ground loop isolator σαν βαρελακι ένα πράγμα με 4 καλώδια 2 αρσενικά και 2 θηλυκά και μου είπε μα το παρεμβάλλω στο rca του sub. Το έκανα και μου βγάζει ένα θόρυβο χαμηλής συχνότητας συνεχόμενο από το sub.
Με διάβασμα κάπου πήρε το μάτι μου ότι αν βάλεις το ground loop και βγάλει θόρυβο φταίει το rca, ισχύει ????????
βέβαια το πρώτο πράγμα που έκανα πριν οτιδήποτε άλλο για το όλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι να βαλω ένα άλλο rca δοκιμαστικά χωρίς βέβαια να εξαλειφθεί το πρόβλημα. Να αναφέρω δε ότι χωρίς το ground loop το sub είναι τάφος με το σχετικό ήχο ελάχιστου φυσήματος που ακούγεται όταν είναι ενεργό χωρίς ήχο. :help::help:
βέβαια το να ακούω το ραδιο βρήκα την λύση και με πολύ καλύτερο ήχο μέσω του media player αλλά άντε να ανοίξεις τηλεόραση media player, κάπου είναι σπαστικό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol