Πρόβλημα στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG LM860V (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ!)

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG LM860V (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ!)

Τελικά τι έχει γίνει με το θέμα σου; Βρήκες άκρη;

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG LM860V (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ!)

Δυστυχώς όχι! Με έχουν ακόμη σε αναμονή, ούτε την επισκευάζουν ούτε την αντικαθιστούν..... Πρέπει να κινηθώ νομικά αλλά δεν ασχολήθηκα για πολλούς μήνες (την έχω σε αχρηστία), βαρέθηκα την συνεχή αλληλογραφία μαζί τους μιας και απαντούν κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και λένε τόσες ασυναρτησίες που αδυνατείς να συννενοηθείς! Προφανώς κάνουν τους άσχετους (ή είναι άσχετοι) προσπαθώντας να την γλυτώσουν. Θα επανέρθω μαζί τους αργότερα μιας και όλη αυτή τους η στάση τους γελοιοποιεί....Επικίνδυνη εταιρεία!

Reaction score
0

Τελικά κατά τη γνώμη σου, η LG σαν εταιρεία εχει το θέμα ή το Plaisio???

Εγω στη θέση σου θα είχα πάει στην προστασία καταναλωτή και να δεις πως θα είχε βρεθεί άκρη....Όλη η νομική προστασία και τα μέτρα θα λαμβάνονταν από αυτούς.....

Reaction score
1.815

..... Πρέπει να κινηθώ νομικά αλλά δεν ασχολήθηκα για πολλούς μήνες (την έχω σε αχρηστία), βαρέθηκα την συνεχή αλληλογραφία μαζί τους μιας και απαντούν κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και λένε τόσες ασυναρτησίες που αδυνατείς να συννενοηθείς!...
Γιατί δεν πας νομικά να τελειώνεις?
Όσο περνάει ο καιρός, εσύ θα παραμένεις δυσαρεστημένος...:thumbsdown:

Reaction score
0

Το Πλαίσιο δεν έχει καμια σχέση με την ιστορία...Είναι καθαρά θέμα LG και νοοτροπίας customer service σε συνδιασμό με ανυπαρξία τεχνικών γνώσεων (τουλάχιστον στον τομέα των τηλεοράσεων, γιατί μπορεί με τις καφετιέρες να είναι experts...)

cbk

Reaction score
5
Φίλε Μίκαϊτς σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πρόσεξε μόνο γιατί ίσως είναι ικανοί να σου προσάψουν και συκοφαντική δυσφήμιση! Ήδη, διεπίστωσες την λογική των επιχειρημάτων της "υπεράσπισης" συνεργάτου. Φαντάσου του ιδιοκτήτη! Εγώ πάντως σε ευχαριστώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292

Ποίας υπεράσπισης ποιανου;

Reaction score
1.815
Απάντηση: Re: Πρόβλημα στη νέα σειρά τηλεοράσεων LG LM860V (ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ!

...Ήδη, διεπίστωσες την λογική των επιχειρημάτων της "υπεράσπισης" συνεργάτου. Φαντάσου του ιδιοκτήτη! Εγώ πάντως σε ευχαριστώ.
Κι εγώ σ' ευχαριστώ!
...Για εξήγησέ μας τώρα κι εμάς τι εννοάς.

Reaction score
30.454

Δυστυχώς όχι! Με έχουν ακόμη σε αναμονή, ούτε την επισκευάζουν ούτε την αντικαθιστούν..... Πρέπει να κινηθώ νομικά αλλά δεν ασχολήθηκα για πολλούς μήνες (την έχω σε αχρηστία), βαρέθηκα την συνεχή αλληλογραφία μαζί τους μιας και απαντούν κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και λένε τόσες ασυναρτησίες που αδυνατείς να συννενοηθείς! Προφανώς κάνουν τους άσχετους (ή είναι άσχετοι) προσπαθώντας να την γλυτώσουν. Θα επανέρθω μαζί τους αργότερα μιας και όλη αυτή τους η στάση τους γελοιοποιεί....Επικίνδυνη εταιρεία!
Απόλυτα σεβαστά και το πρόβλημά σου και η ταλαιπωρία σου.Αλλά γίνεσαι λίγο ισοπεδωτικός δε νομίζεις?
Επίσης δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάς από την LG.Αν ζητάς αντικατάσταση νομίζω πως σου έχουν ήδη κάνει τρεις έτσι δεν είναι?
Αν πάλι θέλεις επιστροφή των χρημάτων που έδωσες νομίζω πως θα πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα που έκανες την αγορά και όχι στην αντιπροσωπεία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.027
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic