Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Γιατί δεν πας νομικά να τελειώνεις?..... Πρέπει να κινηθώ νομικά αλλά δεν ασχολήθηκα για πολλούς μήνες (την έχω σε αχρηστία), βαρέθηκα την συνεχή αλληλογραφία μαζί τους μιας και απαντούν κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και λένε τόσες ασυναρτησίες που αδυνατείς να συννενοηθείς!...
Κι εγώ σ' ευχαριστώ!...Ήδη, διεπίστωσες την λογική των επιχειρημάτων της "υπεράσπισης" συνεργάτου. Φαντάσου του ιδιοκτήτη! Εγώ πάντως σε ευχαριστώ.
Απόλυτα σεβαστά και το πρόβλημά σου και η ταλαιπωρία σου.Αλλά γίνεσαι λίγο ισοπεδωτικός δε νομίζεις?Δυστυχώς όχι! Με έχουν ακόμη σε αναμονή, ούτε την επισκευάζουν ούτε την αντικαθιστούν..... Πρέπει να κινηθώ νομικά αλλά δεν ασχολήθηκα για πολλούς μήνες (την έχω σε αχρηστία), βαρέθηκα την συνεχή αλληλογραφία μαζί τους μιας και απαντούν κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και λένε τόσες ασυναρτησίες που αδυνατείς να συννενοηθείς! Προφανώς κάνουν τους άσχετους (ή είναι άσχετοι) προσπαθώντας να την γλυτώσουν. Θα επανέρθω μαζί τους αργότερα μιας και όλη αυτή τους η στάση τους γελοιοποιεί....Επικίνδυνη εταιρεία!