Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.261
Τό κλείδωσαν για νά μήν ανέβει τό ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα , αλλά ...Ρε παιδιά, προσπαθώ δγιό μέρες τώρα να ανεβάσω τις μπάμιες μου, τι κατάσταση είναι αυτή, κάπου έλεος!!
Τό κλείδωσαν για νά μήν ανέβει τό ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα , αλλά ...Ρε παιδιά, προσπαθώ δγιό μέρες τώρα να ανεβάσω τις μπάμιες μου, τι κατάσταση είναι αυτή, κάπου έλεος!!
Το βρίσκω ιδιαίτερα χαριτωμένο να κατηγορείς εσύ, εμένα, ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του φόρουμ, για "ασυγκράτητη παραρολογία".Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά (το avsite, αλλά κι η ασυγκράτητη π@π@ρολογία του gid)
Εις το όνομα της επιστήμης και της έρευνας παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν το φλέγον νήμα για άλλες τρεις ημέρες......δεν εχω φαει 3 μερες, γιατι δεν ειχα που να /τα/ ανεβασω τα φαγητα...
επι του θεματως ... δε πληρωσαν τη συνδρομη του μηνα, και το αφησαν ετσι δυο-τρεις μερες να στρωσουν τα μελη.Εις το όνομα της επιστήμης και της έρευνας παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσουν το φλέγον νήμα για άλλες τρεις ημέρες..
Ξέσπαγα αλλού, υπάρχουν εναλλακτικές!Ο Σώτος δε στρώνει ούτε με 1000 μέρες!
Τι να κάνω στη Γαύδο, με την Αριστονδκράτισσα Δήμαρχο, που της κακοφάνηκε που σώθηκε ένας ασθενής επειδή παρέμβηκε ο γιδοβοσκ... ο Πολάκης (που έκανε ότι δεν ήξερε το όνομα του). Δήμαρχος... 100 ατόμων!..στη γαυδο?!