A
AKARL
Guest
Κοράκλα έχεις μρε Όλντυ; Να συμπεθεριάσομε θέλει...δε μπορω εδα ... μονταρω το κομμωτηριο τσι μπαρμπης ...

Κοράκλα έχεις μρε Όλντυ; Να συμπεθεριάσομε θέλει...δε μπορω εδα ... μονταρω το κομμωτηριο τσι μπαρμπης ...
ναι ... αμεε ... με το χρεπι ντο τελικο σου προικα ... να πας να παρεις κιανενα με χρυσα χερουλια και βλεπωμε ...Κοράκλα έχεις μρε Όλντυ; Να συμπεθεριάσομε θέλει...![]()
που θα μου παει ... δε θα μαθω ηντα κανει ο νταμπινφαχτορ ?
![]()
Όζά όι, μουρέλα έχομε.![]()
Ποιος είναι αυτος και δεν τον κατεω?Συντεκνε, πουλάει ένας συγχωριανός σου κάτι καλώδια χαι εντ και καλά...
Θα πας να τα τσεκάρεις να δεις αν είναι καλά και να μου πεψεις μαντάτο;![]()
Λυσσάρα πως κάνεις έτσι πχια .... εκτίθεσαι καλή μου.Σταματήστε να μιλάτε για τα 305 θα ξεπουλήσουν και θα σας σκίσω
Λέω να πάρω κι εγώ 4 αύριο.Σταματήστε να μιλάτε για τα 305 θα ξεπουλήσουν και θα σας σκίσω
Τι να τα κάνεις εσυ;;;;Λέω να πάρω κι εγώ 4 αύριο.Για να γράφετε τόσα, κάτι θα λένε.
Μείνανε μόνο κάτι σκονισμένα ντέμο.Λέω να πάρω κι εγώ 4 αύριο.Για να γράφετε τόσα, κάτι θα λένε.
Εγω έπαιξα την ΚυριακήΠολλοι μαζευτηκαμε ...σε λιγο θαχει και μπαλωθιές![]()
Μην βιάζεσαι βρε θα τα αγορασω εγω αυριο αφου υπαρχουν διαθεσιμα στο Ηράκλειο και τα κάνουμε ανταλλαγήΛέω να πάρω κι εγώ 4 αύριο.Για να γράφετε τόσα, κάτι θα λένε.
Θα τα πουλησει στον γιατρο, ο ποιος θα κρατησει δυο και θα δωσει τα αλλα δυο στον Μονιμο, ο οποιος θα κρατησει ενα και θα στειλει το αλλο στον κουκου γιοκ, ανταλλαγη για το καλωδιο που ειναι δεμενος ο αλφαβητας, που.....................Τι να τα κάνεις εσυ;;;;