Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
12.346
Ο κοινωνικός τουρσιμός αφορά 300.000 επιταγές με συνολικό προϋπολογισμό 35.000.000 ευρώ.
Να ρωτήσω αν οι διακοπές 300.000 ζυγίζουν περισσότερο από τα δέντρα; Για τους πολιτικούς σίγουρα. Για τους τουρίστες;
Με το ίδιο σκεπτικό, υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι πανάκριβων αυτοκινήτων που καίνε τον πάτο τους και η συντήρησή τους κοστίζει μια περιουσία. Γιατί να μη φορολογηθούν λίγο παραπάνω και να συνδράμουν την αγορά πτητικών μέσων;
Προφανώς και δεν πιστεύω το παραπάνω, αλλά καλό είναι να βλέπουμε και έξω απο τη φούσκα στην οποία ζούμε. Υπάρχει κόσμος που δεν έχει δυνατότητα ούτε να βγει απο το σπίτι του, για ποιο λόγο να μη πάρουν τον κοινωνικό τουρισμό;

Reaction score
24.074
Η αντιπυρική ζώνη έχει νόημα πρόσβασης αφενός και μείωσης του θερμικού φορτίου, δεν θα ανακόψει μια δασική πυρκαγιά αλλά θα επιτρέψει την μείωση του θερμικού φορτίου ώστε να μην επεκτείνεται με μεγάλη ταχύτητα.
Στην Πάρνηθα απουσία τέτοιων ζωνών οι φλόγες (δηλαδή το καυσαέριο με θερμοκρασία πολύ πάνω από τους 250 βαθμούς που αναφλεγεί όλα τα ξύλα) είχαν ύψος δεκάδες μέτρα ίσως και πάνω από 100 συνεπώς οτιδήποτε στα όρια τους αναφλεγοταν σε δευτερόλεπτα κοκ

melina

Cargo 200
Reaction score
43.373
Δεν έχω δει, ακούσει, διαβάσει για φωτιά οπουδήποτε η οποία δεν σβήστηκε εντός της πρώτης μισής ώρας και ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι να σταμάτησε παρά μόνο όταν τα έκαψε όλα ή έπεσε ο αέρας. Ολα τα άλλα είναι να 'χουμε να λέμε.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.615

TGD

Reaction score
9.072
Γιατί να μη φορολογηθούν λίγο παραπάνω και να συνδράμουν την αγορά πτητικών μέσων;
Φορολογουντσι ήδη αρκετά.

Υπάρχει κόσμος που δεν έχει δυνατότητα ούτε να βγει απο το σπίτι του, για ποιο λόγο να μη πάρουν τον κοινωνικό τουρισμό;
Ο τουρισμός δεν είναι στα απαραίτητα που πρέπει να πληρώνει το κράτος. Να σας πω ιστορίες από συναλλαγές "σου δίνω τα κουπόνια, μου δίνεις τα μισά μετρητά;" Το μεγαλύτερο μέρος φέτος είναι έμμεση επιδότηση στην ακτοπλοΐα.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.247
Εχτές είχε τον αμάζευτο. Μόλις έπεσε ο αέρας οι επίγειες δυνάμεις έσβηναν ακόμα και μέσα σε δέντρα. Αυτή εδώ δεν έπεφτε με τίποτα με τον αέρα. Μόλις έπεσε μετά από μια ώρα δεν υπήρχε.
Screenshot_20230718_190103_Gallery.jpg

Μίλησα πριν λίγο με τον ηλεκτρολόγο μου που μένει στη Φέριζα. Σήμερα πήγε σε 4 εντελώς καμένα σπίτια. Ζημιές έχουν άλλα 10 που είδε ο πατέρας του.

Reaction score
12.346
Φορολογουντσι ήδη αρκετά.
Ναι, απλά κάποιοι δεν έχουν αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα. Μπορούν να βρουν τα χρήματα απο αλλού, δεν χρειάζεται να στερούνται κάποιοι τα ελάχιστα που τους παρέχει το κράτος.

Ο τουρισμός δεν είναι στα απαραίτητα που πρέπει να πληρώνει το κράτος. Να σας πω ιστορίες από συναλλαγές "σου δίνω τα κουπόνια, μου δίνεις τα μισά μετρητά;" Το μεγαλύτερο μέρος φέτος είναι έμμεση επιδότηση στην ακτοπλοΐα.
Δεν είναι στα απαραίτητα για'σένα. Να ήταν τα μοναδικά έξοδα του κράτους αυτά και ας το συζητούσαμε.

ika

News
Reaction score
15.344
Μήπως από το να μας ζαλίζουν τ' @ρχίδι@ πως αφήνουν κάποια δις πλεόνασμα-μαξιλάρι, έπρεπε ήδη να είχαν πάρει καμμιά 20αρία αεροπλάνα?
Και ας αφήναν λιγότερο πλεόνασμα.

Last edited:

Reaction score
19.702
¨Εδειξε μια δημοσιογράφος στην τηλεόραση κάτι οικόπεδα γεμάτα γκαζάκια.

Ωχ άρχισαν νέες αναζοπυρώσεις στο Λουτράκι. Πετάνε τα αεροπλάνα αλλά σε λίγο θα νυχτώσει. Να δούμε τι θα γίνει το βράδυ.

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.284
Ο κοινωνικός τουρσιμός αφορά 300.000 επιταγές με συνολικό προϋπολογισμό 35.000.000 ευρώ.
Να ρωτήσω αν οι διακοπές 300.000 ζυγίζουν περισσότερο από τα δέντρα; Για τους πολιτικούς σίγουρα. Για τους τουρίστες;
Πόσες ψήφους θα φέρει ή θα συγκρατήσει η αγορά πυροσβεστικών μέσων και πόσες ο κοινωνικός τουρισμός;

Υ.Γ. Συμφωνώ μαζί σου.

ika

News
Reaction score
15.344
¨Εδειξε μια δημοσιογράφος στην τηλεόραση κάτι οικόπεδα γεμάτα γκαζάκια.

Ωχ άρχισαν νέες αναζοπυρώσεις στο Λουτράκι. Πετάνε τα αεροπλάνα αλλά σε λίγο θα νυχτώσει. Να δούμε τι θα γίνει το βράδυ.
Το καζίνο μην πάθει κάτι, και η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ.
Για τα υπόλοιπα είναι κοντά η θάλασσα.

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.284
Μια ιδιωτική πυροσβεστική, μήπως η λύση ; :D 😍
Έχω ελάχιστες γνώσεις για το θέμα και δεν ξέρω ποια λύση θα ήταν η βέλτιστη.

Προς το παρόν δέχομαι αυτό που η κυβέρνηση επιδιώκει:

Να μην έχουμε θύματα.

Καταλαβαίνω και τον πολίτη που κάηκε το σπίτι του.

Σιχαίνομαι τους ηλίθιους συσχετισμούς: "Να μη κάνουμε αυτό για να κάνουμε το άλλο". Δεν έχει αρχή και τέλος αφού υπεισέρχονται κομματικές αντιπολιτευτικές θέσεις.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.284
Τώρα που βλέπουν ότι δεν θα είναι στην εξουσία ούτε του Αγίου Π0ύτσ0υ ανήμερα, φανερώνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Στα @@ τους ο "άνθρωπος". Μόνο φθόνος υπάρχει.

Screenshot_20230718_224733_Facebook.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.108
Μας τα έλεγε ο @Sotos65 :D😍 Τώρα ψηφίσαμε, είναι αργά. :D

Δεν πάει καλά ο κόσμος παιδιά. Δεν πάει.
Φυσικά και δεν πάει καλά ο κόζμος, δεν είναι τωρινό το φαινόμενο, έτσι ήμασταν πάντα ως έθνος, κακοί, κουτσομπόλες, χαιρέκακοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Όταν έχασα μέρος της αποζημίωσης στη δλειάμ φίλοι χάρηκαν, όταν με πάτησε αυτοκίνητο χάρηκαν ακόμα περισσότερο.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.261
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti