Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
6.530
1)Γιατι (*) εκκενωνουν το νοσοκομειο δεν εχω καταλαβει ,αλλα τελοςπαντων...
2)(*)θα επρεπε να ....νοσοκομεια...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.624
1)Γιατι (*) εκκενωνουν το νοσοκομειο δεν εχω καταλαβει ,αλλα τελοςπαντων...
2)(*)θα επρεπε να ....νοσοκομεια...
γιατί η φωτιά έφτασε μέχρι εκεί...ο καπνός είναι αποπνικτικός κ ποτέ δεν ξέρεις το θερμικό κύμα με την φορά του αέρα που θα στείλει τη φωτιά
για να καταλάβουμε λίγο την κατάσταση....το νοσοκομείο είναι καθαρό σε πολύ μεγάλη απόσταση...
1692686479055.png

1692686497321.png

οι φωτιές που βλέπετε γύρω από την πόλη δεν είναι ας πούμε δασικές
προέρχονται από χαμηλή βλάστηση, πουρνάρια και ελιές....αλλά ο αέρας είναι τόσο δυνατός που είναι λες κ έχεις βάλει βενζίνη στην κυριολεξία...άλλο να σου το λέω κ άλλο να το βλέπεις
δευτερόλεπτα μια ριπή ανέμου εκεί που κάθεσαι μπροστά σε μία εστία τη στέλνει 100 μέτρα πιο πέρα...
κ δεν έχει συγκεκριμένη φορά.....μπορεί να σου έρθει ριπή από ανατολικά κ ξαφνικά να σου ξαναγυρίσει πίσω κ να σε περικυκλώσει

στη ζωή μου συνεχόμενα 3 μέρες τόσο αέρα μέσα στην πόλη (φαντάσου εκτός) δεν έχω ξαναζήσει

Reaction score
444
πριν λίγο μίλησα με τον δίκα μου...επιβεβαιωμένα στις φωτιές έπιασαν λάθρο....συνολικά σε ομάδες των 4- 5 καμιά 35ρια άτομα
Η Πυροσβεστική (εκπρόσωπος τύπου) δήλωσε ότι η πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε μάλλον από κεραυνούς.
(Οι κεραυνοί που συνοδεύουν τις καλοκαιρινές μπόρες είναι συνηθισμένη αιτία έναρξης πυρκαγιάς)

F4G-DIqWsAAw2hw.jpg

daharis666

Moderator
Reaction score
81.624
F4H6ROpXQAAOSKh.jpg

Η Πυροσβεστική (εκπρόσωπος τύπου) δήλωσε ότι η πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε μάλλον από κεραυνούς.
(Οι κεραυνοί που συνοδεύουν τις καλοκαιρινές μπόρες είναι συνηθισμένη αιτία έναρξης πυρκαγιάς)

View attachment 303142
μαζί με τους κεραυνούς....βλέπουμε και τις διαδρομές των λάθρο από τα βόρεια που κατεβαίνουν κατευθυνόμενοι προς εγνατία

TGD

Reaction score
9.343

Reaction score
444
View attachment 303144

μαζί με τους κεραυνούς....βλέπουμε και τις διαδρομές των λάθρο από τα βόρεια που κατεβαίνουν κατευθυνόμενοι προς εγνατία
οι οποίοι, λογικά, ήρθαν για χαλαρό μπανάκι στα Δίκελλα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία, εκτός από λίγους που προτίμησαν να δουν τα πουλιά στο Δέλτα του Έβρου

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.741

daharis666

Moderator
Reaction score
81.624
είναι παραθεριστικές παραθαλάσσιες περιοχές....με πάρα πολλά ελαιόδεντρα

προβλέπω να ντουμανιάζουμε και το Γιβραλτάρ