ika
News
- Reaction score
- 15.122
δε βλέπω pass φέτος το χειμώνα.
θα βγεί το σωσίβιοpass.Για ξεpassστρέψιμο μας βλέπω.
Χειμώνας έρχεται.
δε βλέπω pass φέτος το χειμώνα.
θα βγεί το σωσίβιοpass.Για ξεpassστρέψιμο μας βλέπω.
Για σένα το έβαλα γιατί δεν είχες γράψει στο νήμα τελευταία και ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες μόλις διάβαζες για τη γατομάνα του Woodstock (μπλιάααχ!!!) .Εγώ πάλι βλέπω το χάρτη με το ανάγλυφο και αναρωτιέμαι πως η εκτροπή του Αχελώου προς τον κάμπο θα απέτρεπε την πλημμύρα του κάμπου σε αυτή τη βροχόπτωση. Αλλά η ασχετοσύνη μου το δικαιολογεί και για αυτό μένω στο ερώτημα.
Η ασχετοσύνη του φίλου σου όμως όταν λέει ότι του φταίει η Σακελλαροπούλου που ήταν η εισηγήτρια και την απόφαση την πήρε η ολομέλεια του Συμβούλιου της Επικρατείας δεν βλέπω να τον σταματάει και για να μην παρασύρει στην μπουρδολογία και τους φίλους του.
οι μισοί "οικολόγοι" βρίζουν την Σακελλαροπούλου για την μη εκτροπή του αχελώου και οι άλλοι μισοί που έδινε άδειες για τις Α/Γ στα βουνά, σοβαρευτείτε μωρέΓια σένα το έβαλα γιατί δεν είχες γράψει στο νήμα τελευταία και ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες μόλις διάβαζες για τη γατομάνα του Woodstock (μπλιάααχ!!!) .
Το ποστ είχε γίνει πριν την εκτεταμένη καταστροφή στον κάμπο που βλέπουμε σήμερα.
Το γενικότερο σκεπτικό, που μπορεί να μην έγινε αντιληπτό από μια μεμονωμένη "παράγραφο", είναι ότι σε τέτοιου μεγέθους έργα δεν γίνεται να είμαστε "με τη φύση" στον σχεδιασμό και "με τον άνθρωπο" μετά τη φυσική καταστροφή.
Υ.Γ. Με τον φίλο μου που λέει "μπούρδες" είσαστε πολύ κοντά ιδεολογικά. Κεντρώος Μητσοτακικός, δηλαδή έλεος...
Οικολόγοι και Σακελλαροπούλου βρίσκονται στην ίδια ignore list μου.οι μισοί "οικολόγοι" βρίζουν την Σακελλαροπούλου για την μη εκτροπή του αχελώου και οι άλλοι μισοί που έδινε άδειες για τις Α/Γ στα βουνά, σοβαρευτείτε μωρέ
Η καλύτερη πρόεδρος από καταβολής Ελληνικής δημοκρατίας, πουνκτΟικολόγοι και Σακελλαροπούλου βρίσκονται στην ίδια ignore list μου.
Υ.Γ. Οι ανώτατοι δικαστικοί στην πλειονότητα τους είναι τεχνοφοβικοί.
τι να γράψω ρε συ; μιλάμε για δράματα και καταστροφές που δεν έχουμε δει το πλήρες μέγεθος τους ακόμα.Για σένα το έβαλα γιατί δεν είχες γράψει στο νήμα τελευταία
το μέλος @Zizik διαφωνεί με αυτή την τοποθέτησηείσαστε πολύ κοντά ιδεολογικά. Κεντρώος Μητσοτακικός,
Με διασώσεις κατατρεγμένων απανταχού αδελφών ασχολούνται, όχι με διασώσεις ελλήνων.Αλήθεια, κάτι ΜΚΟ και κάτι Ιάσονες που το 'χουν με τις διασώσεις στο νερό, μήπως τους πήρε πουθενά το μάτι σας;
Κι όμως, καθότι διασώστες του γλυκού νερού, θα έλεγες και ότι ο κάμπος είναι της ειδικότητάς τουςΜε διασώσεις κατατρεγμένων απανταχού αδελφών, όχι με διασώσεις ελλήνων.
Παρέχουν πολύ εξειδικευμένες υπηρεσίες σε καθαρά νερά, όχι δωρεάν σε λασπόνερα
Αυτό το "δωρεάν" είναι το μόνο σίγουρο.όχι δωρεάν σε λασπόνερα
πέφτουν επιδοτήσεις (μέχρι τώρα τουλάχιστον) σε ΜΚΟ για διασώσεις σε κάμπους?Κι όμως, καθότι διασώστες του γλυκού νερού, θα έλεγες και ότι ο κάμπος είναι της ειδικότητάς τους
Βγαινουν και στις διαδηλώσεις για τις ταυτότητες;Οικολόγοι και Σακελλαροπούλου βρίσκονται στην ίδια ignore list μου.
Υ.Γ. Οι ανώτατοι δικαστικοί στην πλειονότητα τους είναι τεχνοφοβικοί.