- Reaction score
- 16.369
Πρώτη φορά ξαναμανασυνέβησαν... Όλα τα ρεκόρ επί Κυριάκου, σε λίγο και στο Γκίνες...Μα φυσικά και έχουν ξανασυμβεί τέτοια φαινόμενα, και ακόμη χειρότερα
Πρώτη φορά ξαναμανασυνέβησαν... Όλα τα ρεκόρ επί Κυριάκου, σε λίγο και στο Γκίνες...Μα φυσικά και έχουν ξανασυμβεί τέτοια φαινόμενα, και ακόμη χειρότερα
Ναι, ενώ το "μίλησα με κάτι παππούδια στο χωριό και μου είπαν ότι κανείς δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο" δεν είναι καταφυγή στον μύθο αλλά αδιάσειστη απόδειξη του πρωτοφανούς του πράγματος. Πρωτοφανές για 1-2 γενιές ίσως, από κει και ύστερα όπως τα είπαμε είναι: όποιος δεν θέλει να θίξει τους εκλεκτούς που στήριξε προ διμήνου, την κλιματική αλλαγή την έχει και θα την έχει καραμέλα εις τον αιώνα τον άπαντα.Μα φυσικά και έχουν ξανασυμβεί τέτοια φαινόμενα, και ακόμη χειρότερα
Έχεις 100δες νεοδημοκράτες φίλους;Παίρνω 100δες τηλεφ από αγανακτισμένους οπαδούς σας.
Ένα μήνα έχει κρατήσει η Ταλαιπωρία σε αυτή τη χώρα, στο μεσαίωνα τους έκαιγαν τους γκαντέμιδες...Πρώτη φορά ξαναμανασυνέβησαν... Όλα τα ρεκόρ επί Κυριάκου, σε λίγο και στο Γκίνες...
ρε που ήταν τόσο καιρό?Έχεις 100δες νεοδημοκράτες φίλους;
Με την επιλογή του σταστιστικολογου να βάλει ότι τον συμφέρει, πχ δεν βλέπω μεταμόρφωση, Παλαμά, Ιτέα, Καρδίτσα γιατί ο κουλης μιλούσε για πρωτοφανη κακοκαιρία το 2020 και γιατί έγινε λίμνη ο κάμπος και τότε;
να σου πω...είναι η ίδια μέθοδος μέτρησης που χρησιμοποίησες κ προεκλογικά για να βγάλεις τα ποσοστά του σύριζα ?Παίρνω 100δες τηλεφ από αγανακτισμένους οπαδούς σας.
Πάλι καλά που έχει και πούλμαν γιατί αυτοί από μόνοι τους θα χαθούν και θα πάνε αλλού.
σήμερα το πρωί χαζευα tv και κάπου έβαλε ένα πίνακα σύγκρισης βροχόπτωσης ανα στρέμμα , του Ντανιελ με τον τυφώνα Ίαν στη Florida US το 2020.ότι πάντα πρόκειται για πρωτοφανές φαινόμενο που αντιμετωπίζουν αυτοί για πρώτη φορά...
Εγω ξέρω που είναι το σημείο συνάντησης , θα πάω με το ποδήλατοΠάλι καλά που έχει και πούλμαν γιατί αυτοί από μόνοι τους θα χαθούν και θα πάνε αλλού.
Έτσι μπράβο. Να εμπιστεύεσαι τα αντιπλημμυρικά έργα που έκανε ο Μπακογιάννης. Πρόσεχε βέβαια και τις λακούβες μην τύχει (1/στο εκατομμύριο) να είναι καμιά 3 μέτρα βάθος.Εγω ξέρω που είναι το σημείο συνάντησης , θα πάω με το ποδήλατο