ika
News
- Reaction score
- 15.159
Γιατί, οι έχοντες οφθαλμούς υπουργοί, βλέπουν σίγουρα καλύτερα?Ρε παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας.
θεωρείτε σωστό να είναι υπουργός ένας τυφλός;
Μιλάω για τον κουρουμπλή.
.....
Γιατί, οι έχοντες οφθαλμούς υπουργοί, βλέπουν σίγουρα καλύτερα?Ρε παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας.
θεωρείτε σωστό να είναι υπουργός ένας τυφλός;
Μιλάω για τον κουρουμπλή.
.....
Δεν καταλαβαίνω την διαφορετικότητα της προσέγγισης, ει μη μόνο εάν υπάρχει διαφορετική άποψη για το μαγαζί που θα ψωνίζουμε...Αυτό λοιπόν που εγώ θέτω στην κρίση του καθενός ,είναι το κατά πόσο αυτή ακριβώς η συμμετοχή μας και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν ,είναι προς όφελος του ελληνικού λαού και κυρίως των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων .
Επ ' αυτού είναι λοιπόν προφανές πως υπάρχουν διαφορετικές και αντικρουόμενες ιδεολογικοπολιτικές εκτιμήσεις ,που δεν περιορίζονται στα στενά πλαίσια της ανάγνωσης και ερμηνείας 4-5 διαγραμμάτων που περιλαμβάνονται σε έκθεση της συμμαχίας.
Μάλλον έχεις στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας...Η πραγματικότητα μας λέει ότι οι στρατοί συγκρούονται, δεν μονομαχεί ο ΣΕΒ με τους Τούρκους βιομήχανους...
Η οποία κινδυνεύει κατά κύριο λόγο από τη σύμμαχο Τουρκία...Από την ακεραιότητα της πατρίδος...
Ίσως...Μάλλον έχεις στρεβλή αντίληψη της πραγματικότητας...
Φαντάσου, λέει ,να μην ήσουν και στο ΝΑΤΟ...Η οποία κινδυνεύει κατά κύριο λόγο από τη σύμμαχο Τουρκία...
Ήμουν σίγουρος ως προς εσένα ,αλλά καθόλου σίγουρος ως προς το τι θα καταλάβει ο καθένας..Δεν αναφέρθηκα σε σένα πάντως
Αυτό θα έστεκε αν οι γείτονές μας ήταν τύπου Τσεχίας ή η Ελβετίας.Αυτό λοιπόν που εγώ θέτω στην κρίση του καθενός ,είναι το κατά πόσο αυτή ακριβώς η συμμετοχή μας και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν ,είναι προς όφελος του ελληνικού λαού και κυρίως των λαϊκών στρωμάτων και των μη προνομιούχων .
Γιατί ως τώρα τι σήμαινε;Σε λίγο καιρό μην απορήσετε αν αριστερός θα σημαίνει κάτι χειρότερο ακόμη και από, φασίστας!
ΟΟΟΟ καρφί του ...Γκιούρδα !!!Που ΄λεγε κι ο Αλευρόπουλος...Γιατί ως τώρα τι σήμαινε
ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ / ΑΡΜΟΔΙΟ: Παρακαλώ να διαγραφεί ΑΜΕΣΑ ο λογαριασμός μου στο forum.
Nομίζω ότι ο κ.Πολάκης έχει απαντήσει επ αυτού, ως ιατρός επίσης.
Κάνεις λάθος..πλέον μπορεί.Δεν μπορείς....
Είναι κάτι σαν το Hotel California....
https://www.avsite.gr/forum/threads/gdpr-Πολιτική-Απορρήτου-cookies-και-διαγραφή.165111/Δικαιώματα
Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και μπορείτε να αποκτήσετε ένα αντίγραφο τους. Για να το κάνετε επικοινωνήστε μαζί μας.
Έχετε επίσης δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Eπικοινωνήστε με @Zizik ή @xfader αν θέλετε να αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με διαγραφή του λογαριασμού χρήστη.