Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.270

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.410
Οι δύο νεκροί είναι ζευγάρι ηλικιωμένων που προσπάθησαν να ξεφύγουν από τη φωτιά. :(

Έχω έναν πολύ καλό φίλο που πολεμάει με τις φλόγες δύο ημέρες. Τα πράγματα είναι άσχημα και - βάσει των ανέμων - δεν προβλέπεται να καλυτερεύσουν σύντομα.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.366
Τυχερός ο γιος που μόλις έφυγε, φαντάζομαι έχουν χώσει και στρατό για πυρόσβεση ή πυρασφάλεια;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.410
Τυχερός ο γιος που μόλις έφυγε, φαντάζομαι έχουν χώσει και στρατό για πυρόσβεση ή πυρασφάλεια;
Όχι, δεν ισχύει αυτό. Ο στρατός, κατά κανόνα, εμπλέκεται σε πυρόσβεση στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Μπορεί να συνδράμει σε επιχειρήσεις εκκένωσης πολιτών - αυτό γνωρίζω.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.569
Γιατί η ηλίθια τεχν. νοημοσύνη με κάνει κοντό και χοντρό;
Ενώ είμαι ψηλός και σαν μπαλαρίνα;

Όσο για το άρμα μου, το γαλλικό ΑΜΧ30, στις ασκήσεις που βγαίναμε για βολές, απλά πίσω στον χώρο που έμπαιναν τα βλήματα, εγώ έβαζα μερικές προμήθειες, ψιλά πράματα, να έχουμε για τις 4 - 5 μέρες που βγαίναμε συνήθως.
Μπουκάλια με ποτό Κούβα (δεν βγαίνει πια), αναψυκτικά, καφέδες, παστέλια, σοκολάτες, μπισκοτάκια αλμυρά και γλυκά, ξηρούς καρπούς, κρουασάν, κονσέρβες, τέτοια πράματα.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.366
Δεν μου έχει πει ιστορίες για πιπεριές στον στρατό.
Μου έχει πει την ιστορία με τα στάγιερ που έφευγαν για την πυρκαγιά και την παστούλα, τα κορν μπιφ που έψηνε κατευθείαν στην κονσέρβα στο φυλάκιο πύλης, τον πύργο του άρματος που τον έκανε καψιμί, αυτά νομίζω

ika

News
Reaction score
16.557

Reaction score
324
τα κορν μπιφ που έψηνε κατευθείαν στην κονσέρβα στο φυλάκιο πύλης
Κι εμείς έτσι τα ψήναμε, τα ανοίγαμε λίγο για να μη σκάσουν, και τα πετούσαμε στο φούρνο!!! Μούρλια γίνονταν...

Reaction score
26.939
ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΑΛΑΣΣΩΣΗ ΕΝΟΣ

ΥΔΡΟΠΛΑΝΟΥ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.... :party: :party:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.569
Ας πω την ιστορία με τον ηλίθιο νέο στο στρατό. Υπάρχουν και τέτοιοι.

Τέτοια εποχή, καύσωνας και πήρε φωτιά η Αρναία Χαλκιδικής και είμασταν πυρασφάλεια.
Μας φορτώνουν στα Στάγιερ με τον εξοπλισμό μας και περιμένουμε κανένα μισάωρο μέχρι να βγουν τα χαρτιά.
Κάτω από την τέντα του Στάγιερ, ντάλα ο ήλιος μεσημέρι και έχουμε γίνει μούσκεμα.
Φωνάζει κάποιος εκεί έναν νέο και του λέει:
"Ελα εδώ και τρέχα στο ΚΨΜ και πάρε μια πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα ότι νάναι και γρήγορα"
Έρχεται μετά από λίγο ο νέος και του φέρνει μια πάστα!
Του λέει ότι τελείωσαν τα αναψυκτικά.
-Και γιατί πήρες πάστα;
-Διότι έκανε τα ίδια λεφτά με τα αναψυκτικά.

Reaction score
2.567
Και τελικά; Τη φάγατε;
Όλα μισά μας τα λέτε.

Βάλατε τον νέο να τη φάει και τον αλυσοδέσατε; Και τον αφήσατε να λυσάξει από τη δίψα;
Δίπλα σε μια πηγή με γάργαρο νερό;

Last edited:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.785
Members
38.494