Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.401
Ας πω την ιστορία με τον ηλίθιο νέο στο στρατό. Υπάρχουν και τέτοιοι.

Τέτοια εποχή, καύσωνας και πήρε φωτιά η Αρναία Χαλκιδικής και είμασταν πυρασφάλεια.
Μας φορτώνουν στα Στάγιερ με τον εξοπλισμό μας και περιμένουμε κανένα μισάωρο μέχρι να βγουν τα χαρτιά.
Κάτω από την τέντα του Στάγιερ, ντάλα ο ήλιος μεσημέρι και έχουμε γίνει μούσκεμα.
Φωνάζει κάποιος εκεί έναν νέο και του λέει:
"Ελα εδώ και τρέχα στο ΚΨΜ και πάρε μια πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα ότι νάναι και γρήγορα"
Έρχεται μετά από λίγο ο νέος και του φέρνει μια πάστα!
Του λέει ότι τελείωσαν τα αναψυκτικά.
-Και γιατί πήρες πάστα;
-Διότι έκανε τα ίδια λεφτά με τα αναψυκτικά.
Compress_20250725_205134_4713.jpg

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.587
Και τελικά; Τη φάγατε;
Όλα μισά μας τα λέτε.

Βάλατε τον νέο να τη φάει και τον αλυσοδέσατε; Και τον αφήσατε να λυσάξει από τη δίψα;
Δίπλα σε μια πηγή με γάργαρο νερό;
Τελικά την έφαγε διότι την πλήρωσε.
Μετά πήγε μέχρι την βρύση στο διοικητήριο που ήταν δίπλα και ήπιε έναν κουβά νερό.

ika

News
Reaction score
16.583
Τελικά δεν έκαναν εργασίες για rave party, αλλά για καλύβες (προς ενοικίαση μαλλον)

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.069
Ναι έχει έρθει μήνυμα για εκκένωση, ο καπνός είναι πολύ πυκνός γιατί φυσάει βοριάς και τον φέρνει όλο στο Κρυονέρι.

Εν τω μεταξύ το Κρυονέρι έχει μόνο δύο εξόδους εκ των οποίων η μία είναι κλειστή γιατί κάνει έργα ο ΟΣΕ υποτίθεται (και όταν λέμε κλειστή, επτασφράγιστη, δεν περνάει ούτε ποδήλατο) και άρα έχει μείνει μόνο μία, που είναι από την πλευρά της φωτιάς και περνάει μέσα από το ρέμα.

Ευτυχώς ( ; ) ο κόσμος δεν έχει αποφασίσει ακόμα να φύγει μαζικά και μέχρι πριν λίγο που έφυγε η αδερφή μου δεν είχε μπλοκάρει. Άλλοι που μιλάμε δεν φεύγουν προς το παρόν.

Α, μόλις ενημερώθηκα ότι άνοιξαν και τον άλλον δρόμο (μετά από τηλεφωνήματα στην αστυνομία κλπ.), πάλι καλά. Βέβαια δεν ξέρω ποιος θα το μάθει εγκαίρως και πως, τεσπα.

Όσο για τη φωτιά, τελευταία ενημέρωση ότι είχε μπει στο στρατόπεδο και έφτανε Κρυονέρι, τώρα δεν ξέρω και τι ισχύει και τι είναι ράδιο αρβύλα, ως συνήθως με τις φωτιές λέγονται διάφορα.

Εμείς είμαστε στο χωριό για το ΣΚ.

Reaction score
4.254
Φωτογραφία από το σπίτι φίλου:
att.rBTPfTwJ-gmLR1CcMkBagcwj8jhVA0RCn8BZW0MH_1k.png.jpeg

Reaction score
25.326
Εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν βλέπω τα αεροπλάνα να ανεφοδιάζονται στον Ευβοϊκό, από εδώ που είμαι συνήθως τα βλέπω μπροστά μου σε τέτοιες περιπτώσεις

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.383
Μάλλον απ' τη λίμνη του Μαραθώνα ανεφοδιάζονται.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.383

Reaction score
26.978
ΒΓΗΚΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΟ ΒΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΑ ΚΑΜΕΝΟΥ ΞΥΛΟΥ.

ΣΦΡΑΓΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ.......

Reaction score
4.254
IMG_1267.jpeg

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.383

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.069
5 καμμένα σπίτια τελικά (επιβεβαιωμένα που γνωρίζουμε), μάλλον περισσότερα και από τη φωτιά του '21. Επίσης στη βιομηχανική ζώνη δεν ξέρω τι ζημιές έγιναν γιατί είχε μπει και εκεί η φωτιά, αλλά δεν έχουμε εικόνα.

Νερό δεν υπάρχει, ο Δήμος λέει είναι μεγάλη η ζημιά και σε δύσβατο σημείο και θα αργήσει να αποκατασταθεί (δεν ξέρω τι σημαίνει θα αργήσει).

Σήμερα γιορτάζει και ο Άγιος Παντελεήμονας, ο πολιούχος του Κρυονερίου, οι πάγκοι είχαν στηθεί από προχθές για το πανηγύρι. Αντ' αυτού, πιο πολύ σε κηδεία φέρνει το κλίμα.

Reaction score
874
Απελπιστική η κατάσταση...
Η κόρη πήρε τηλ το λιμενικό κ ήλθαν κ τους μάζεψαν, όπου (κακώς; )ειχαν πάει Λιμνιώνα κ εγκλωβίστηκαν.
Πήγαν Καψάλι όπου κ έμειναν το βράδυ, θα μείνουν κ σήμερα.
Τώρα χωρίς ρεύμα ο Μυλοπόταμος κάηκαν οι κολόνες, κ χωρίς νερό...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός