Πωλείται Βραχίονας Χαμηλής Μάζας ADC LMF-1

Reaction score
8.905
Όπως αναφέρει ο τίτλος Σπάνιος Βραχίονας Χαμηλής Μάζας, ADC LMF-1 (carbon-fibre).
Τον είχα αγοράσει καινούργιο και έχει παίξει ελάχιστα, διότι τον χρησιμοποιούσα σαν δεύτερο στο κεντρικό πλατό μου. είναι σε άριστη κατάσταση με την αρχική συσκευασία, και όλα τα αρχικά παρελκόμενα (καλώδιο – κλειδί – μάνιουαλ – κατσαβίδι – βίδες για την κεφαλή & 2 εξτρά βαρίδια)!

Είναι ιδανικός για πλατό όπως Thorens, Lenco, Garrard, Dual, Ανάρτησης, Direct Drive και πολλά άλλα. Επίσης λόγω του χαμηλού μάζας βάρους του (Effective mass 6g) συστήνεται για κεφαλές με μεγάλη ενδοτικότητα, όπως Shure, ADC, Stanton Acutex... και πολλές άλλες, εγώ προσωπικά είχα πάνω του μια Shure V15 Type III με SAS Βελόνα!

Πραγματικά (και όχι επειδή τον πουλάω) είναι σπάνιο να βρείτε αυτόν τον κορυφαίο Βραχίονα σε αυτή την κατάσταση!

Πωλείται στην τιμή των 300 ευρώ!

Description
The ADC LMF-1 features a carbon fibre, tapered arm tube with a fixed headshell.
The optional ASB1 sliding base fits an SME style cut-out.
Specifications
Effective length: 237
Overhang: 15mm
Mounting distance: 222mm
Effective mass: 6g
Headshell: fixed
Bias compensation: spring applied

Περιοχή μου είναι η Ν. Σμύρνη και προτιμώ από Αθήνα ώστε να γίνει και η επαλήθευση των λεγομένων μου & έλεγχος αυτοπροσώπως από τον αγοραστή.

Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε μου pm, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά.
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με το τηλέφωνο 6932431247.
Ευχαριστώ, Βασίλης.​

Reaction score
8.905
:welcome:

Για ανταλλαγή με ενδιαφέρει CD player - transport, η και DV universal player (πχ Marantz DV 9500 / 9600). αρκεί να είναι σε ασημένιο χρώμα! Παρακαλώ η όποια επικοινωνία / επαφή να είναι μέσω πμ. Ευχαριστώ, Βασίλης.

Last edited by a moderator:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.096
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21