Πωλείται κεφαλή Denon DL-103

Reaction score
15
Πωλείται η, εξαιρετική για τα χρήματα της, κεφαλή κινητού πηνίου Denon DL-103. Output voltage 0,3mV (1kHz, 50mm/sec), Stylus pressure 2,5+-0,3gr, Freq responce 20-45000Hz, Βάρος 8,5gr.
Η κεφαλή προσφέρονταν με το πικαπ που αγόρασα πέρισυ, έχει παίξει για 1 μήνα περίπου (γύρω στις 80 ώρες) μέχρι να αντικατασταθεί από την ακριβότερη Zyx R-50 Bloom.
Είναι σε άριστη κατάσταση, τόσο λειτουργικά όσο και εμφανισιακά και υπάρχει η πλήρης συσκευασία της.
Τιμή 110 ευρώ
review "I won't exaggerate and say that the DL-103 makes me forget a good Euro 700 cartridge like the MC Scheu, but on the other hand, I really wouldn't be that unhappy if the Denon were the only cartridge I had. Because it reproduces music in a way that thoroughly makes sense" http://www.tnt-audio.com/sorgenti/denon-dl103_e.html

Reaction score
15
Απάντηση: Πωλείται κεφαλή Denon DL-103

Καλησπέρα

δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η έκδοση D.
Πάντως ΔΕΝ είναι η ακριβότερη έκδοση R. Η συσκευασία αναγράφει DL-103 μόνο

Reaction score
15

Πωλείται η, εξαιρετική για τα χρήματα της, κεφαλή κινητού πηνίου Denon DL-103. Output voltage 0,3mV (1kHz, 50mm/sec), Stylus pressure 2,5+-0,3gr, Freq responce 20-45000Hz, Βάρος 8,5gr.
Η κεφαλή προσφέρονταν με το πικαπ που αγόρασα πέρισυ, έχει παίξει για 1 μήνα περίπου (γύρω στις 80 ώρες) μέχρι να αντικατασταθεί από την ακριβότερη Zyx R-50 Bloom.
Είναι σε άριστη κατάσταση, τόσο λειτουργικά όσο και εμφανισιακά και υπάρχει η πλήρης συσκευασία της.
Τιμή 110 ευρώ
review "I won't exaggerate and say that the DL-103 makes me forget a good Euro 700 cartridge like the MC Scheu, but on the other hand, I really wouldn't be that unhappy if the Denon were the only cartridge I had. Because it reproduces music in a way that thoroughly makes sense" http://www.tnt-audio.com/sorgenti/denon-dl103_e.html

Νέα τιμή 90 ευρώ

Reaction score
88
Ζητάω συγνώμη αλλά άκυρο το ενδιαφέρον μου μιας και κοιτούσα παράλληλα ένα phono stage για να πάρω να ταιριάζει αλλά δεν...
Συγνώμη και πάλι και αν τα καταφέρω θα επανέλθω.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.176

Φίλε @music ενδιαφέρει ένα φίλο μου εκτός AVSite.

Στείλε μου αν θες με p.m. το τηλέφωνό σου, να του το δώσω για να κανονίσετε.

Reaction score
15

Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam