Πωλείται προενισχυτής...

Reaction score
384
...Advance Acoustic MPP-505 στην τιμή των 480 ευρώ.Δεκτές και ανταλλαγές με καλώδιο interconnect XLR 3.0μ και άνω ή phono stage Trichord Dino ή Diablo ή subwoofer Focal sub6.

Reaction score
384
Απάντηση: Πωλείται προενισχυτής...

Επίσης δεκτές και ανταλλαγές με ενεργά ηχεία ή ποιοτικό micro ηχοσύστημα ή ipod docking station.

Reaction score
384

Μείωση τιμής στα 400 ευρώ.Επίσης δεκτή και ανταλλαγή με firewire audio interface με δικάναλο προενισχυτή μικροφώνου.

Reaction score
384

Δεκτή και ανταλλαγη με XBOX 360.

Reaction score
384

Νέα τιμή 300 ευρώ!Κανείς δεν καταδέχεται έναν φτηνό και τίμιο προενισχυτάκι με dac,phono,sub out κλπ?:140:

Reaction score
0

Ενδιαφέρον το μηχάνημα φυσικά όμως με ανταλλαλή με ένα XBOX 360 που έχω απλά έχει το κλασσικό προβληματάκι με το δακτύλιο (3 κόκκινες γραμμούλες) δηλαδή θέλει φτίαξιμο και μετά θα λειτουργεί κανονικά.και θα δώσω γύρω στα 8 original παιχνιδία μαζί με ακουστικά και ένα καλώδιο HDMI.

Αναμένω απάντηση σου φίλε μου

Reaction score
384

Ενδιαφέρον το μηχάνημα φυσικά όμως με ανταλλαλή με ένα XBOX 360 που έχω απλά έχει το κλασσικό προβληματάκι με το δακτύλιο (3 κόκκινες γραμμούλες) δηλαδή θέλει φτίαξιμο και μετά θα λειτουργεί κανονικά.και θα δώσω γύρω στα 8 original παιχνιδία μαζί με ακουστικά και ένα καλώδιο HDMI.

Αναμένω απάντηση σου φίλε μου
Άκυρη η ανταλλαγή με x-box που έγραψα σε προηγούμενο post διότι αγόρασα ένα πριν μια εβδομάδα.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως.

Reaction score
0

Οκ,με έναν ROTEL προενισχυτή RSP-970 η ένα εξαιρετικό Sony DVD Player DVP-S725 δέχεσαι ανταλλαγή?Από τι κατάλαβες με ενδιαφέρει ο ενισχυτής μονο όμως με καποία ανταλλαγή η να διαθέσω κάποιο πολύ μικρό χρηματικό ποσο.

Reaction score
384

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνουν μαζί μου στο 6977582980 οποιαδήποτε ώρα.Μου είναι πιό εύκολο έτσι παρά με πμ.Δημήτρης.

Reaction score
384

Η αγγελία αποσύρεται λόγω αλλαγής σχεδίων.Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον προ με 1 ζευγάρι ενεργά στο guest room από τον να τον σκοτώσω.Ευχαριστώ για την φιλοξενία!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas