Πωλείται CD Player NAD C 545BEE (Μαύρο)

Reaction score
16
Καλημέρα,

Πωλείται λοιπόν ένα μαύρο CD Player NAD C 545BEE.

Έχει λειτουργήσει ελάχιστα (θα έλεγα περίπου 100 ώρες) και είναι ηλικίας ενός περίπου έτους.

Έχει έρθει από Αγγλία προς αντικατάσταση ενός ίδιου το οποίο χάλασε και 2 φορές δεν κατέστει δυνατό να επισκευαστεί.

Το συγκεκριμένο CD Player παίζει audio CDs αλλά και MP3.

Εγγύηση δεν υπάρχει, κουτί υπάρχει. Λειτουργεί άψογα.

Είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές CD Player (δοκιμές υπάρχουν παντού) αλλά λόγω αμφιλεγόμενης αξιοπιστίας (νομίζω εγώ) δίνεται στην τιμή των 200€.

Θεωρώ οτί είναι κάτι το οποίο ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να το γνωρίζει.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία. :)

Reaction score
16
Απάντηση: Πωλείται CD Player NAD C 545BEE (Μαύρο)

Προσθέτω μέσα στο πακετάκι και interconnect Atlas Equator MKII 1m λευκό!

Ευχαριστώ!

Reaction score
16

Η αγγελία έκλεισε. Ευχαριστώ για την φιλοξενία :107:

Reaction score
16

Επαναφέρω το NAD C545 στα 180€ με το απλό interconnect της συσκευασίας. Καινούριο κάνει 400 στο εξωτερικό και 500+ στην Ελλάδα... Υπάρχουν κούτα, manual, τηλεχειριστήριο κλπ. Προτεραιότητα σε παιδιά απο Θεσσαλονίκη για έλεγχο, ακρόαση, ευκολία κλπ. 180€ λοιπόν σε άριστη κατάσταση. Ευχαριστώ :)

Reaction score
2

Φιλε , οταν λες αμφιλεγόμενη αξιοπιστία τί εννοείς ; Υπάρχει θέμα με τον μηχανισμό αναγνωσης και το tray για τα NAD C515-C545 ; Γιατι κατα τα άλλα το cdp με ενδιαφέρει...

Reaction score
16

Εγώ προσωπικά είχα το εξής πρόβλημα: ενώ έπεζε η μουσική άρχισε να κάνει fast forward ή skip το track κλπ. Πατούσα τα κουμπιά μπροστά και δεν ανταποκρινόταν.
Σε αγγλικό forum είδα ότι και άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα. Προσωπικά το έστειλα 2 φορές επάνω και επέστρεψε για να επανεμφανίσει το πρόβλημα σε λίγες μέρες.
Τελικά μια και με το σέρβις πήρα ανάποδες, έκραξα σε forum κλπ, με έφτιαξε το eshop που το αγόρασα και μου έστειλε καινούριο το οποίο δεν το εμφανίζει αυτό και φαίνεται να μην έχει θέμα. Υποτίθεται ότι είχαν θέμα με ένα προμηθευτή σε μια πλακέτα το οποίο λύθηκε μεταγενέστερα.
Για το μηχανισμό ανάγνωσης είχα ακούσει ότι για κάποιους έκανε θόρυβο όταν διάβαζε και τους ενοχλούσε. Εγώ δεν άκουσα κάτι, τώρα δεν ξέρω ανάλογα και πόσο ψείρας είναι κάποιος.
Γενικά απαράδεκτο to support της NAD (armour home) στην αγγλία κατά γενική ομολογία από forums ακόμα και από πωλητές hi-fi που μπαίνουν σε αυτά. Αυτά συνοπτικά :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.141
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda