- Reaction score
- 16
Πωλείται το DAC και ενισχυτής ακουστικών Chord Mojo.
Είναι σε άριστη κατάσταση με την μπαταρία του να διαρκεί 7,5 ώρες. Η μπαταρία αλλάζει εύκολα, με μικρό κόστος και εύκολο DIY, κάτι που αποτελεί μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα φορητά DAC.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό DAC, με το οποίο έχω κάνει σύγκριση με το Mojo II και, πέρα από το equalizer, ο ήχος είναι πολύ κοντά.
Διαθέτει κορυφαίο και δυνατό ενισχυτή ακουστικών, χωρίς αντίστοιχο στην τιμή πώλησής του.
Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και συνοδεύεται από extra την γνήσια θήκη του.
Στην τιμή αυτή, δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με ότι άλλο παρά με την αγγλική υπογραφή της Chord.
Η τιμή του είναι 250 ευρώ.
Ευχαριστώ και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω PM.
Είναι σε άριστη κατάσταση με την μπαταρία του να διαρκεί 7,5 ώρες. Η μπαταρία αλλάζει εύκολα, με μικρό κόστος και εύκολο DIY, κάτι που αποτελεί μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα φορητά DAC.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό DAC, με το οποίο έχω κάνει σύγκριση με το Mojo II και, πέρα από το equalizer, ο ήχος είναι πολύ κοντά.
Διαθέτει κορυφαίο και δυνατό ενισχυτή ακουστικών, χωρίς αντίστοιχο στην τιμή πώλησής του.
Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και συνοδεύεται από extra την γνήσια θήκη του.
Στην τιμή αυτή, δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με ότι άλλο παρά με την αγγλική υπογραφή της Chord.
Η τιμή του είναι 250 ευρώ.
Ευχαριστώ και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω PM.
Attachments
-
175,8 KB Προβολές: 0
-
146,9 KB Προβολές: 0
-
140,2 KB Προβολές: 0
-
145,7 KB Προβολές: 0
-
143,5 KB Προβολές: 0
Last edited: