Πωλείται Revox PR99 mkiii

Status
Not open for further replies.
Reaction score
136
Φίλοι μου καλησπέρα

Πωλείται το θρυλικό μπομπινόφωνο Revox PR99 mkiii. Σε πολύ καλή κατάσταση από service στον Σπαθόπουλο με ελάχιστη χρήση έκτοτε γιατί μαζευτήκανε πολλά. Αναπαύεται στο σπίτι του Πέτρου στη Αθήνα. Τιμή 1200 ευρώ.

Οι φωτές από το διαδίκτυο γιατι του δικού μου...είπαμε είναι στου Πέτρου, αλλά γίνεται.

Καλό απόγευμα φίλοι μου κι ευχαριστώ.

black4wm-vi.jpg

revox-pr99-mkiii-741314.jpg

Reaction score
1.546
H πρώτη φωτο είναι από REVOX B77 με ψηφιακό μετρητή και όχι το REVOX PR99MKIII
Οχι pr99 mk3 ειναι και το πρωτο απλα με τα κουμπια του pr99 mk2 και του Β77 που φοράνε τα ιδια! Το κάλυμμα των κεφαλων ειναι απο Β77 το συγκεκριμένο.

Reaction score
578
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Εκτός από τις ταχύτητες 7,5 και 15 ips υπάρχει δυνατότητα να δουλέψει με 3,75 ips?

Reaction score
136
Νομιζω πως θα χρειαστει αλλαγη η αντιστοιχη πλακετα που ρυθμιζει τις ταχυτητες φιλε μου. Η πολυ σταθερο δαχτυλο :dance2:

Reaction score
1
Νομιζω πως θα χρειαστει αλλαγη η αντιστοιχη πλακετα που ρυθμιζει τις ταχυτητες φιλε μου. Η πολυ σταθερο δαχτυλο :dance2:
Γνωρίζουμε ή υπάρχει φωτογραφία για την κατάσταση των κεφαλών?

Reaction score
136
Απ' οσο μπορω να καταλαβω οι κεφαλες ειναι σε καλη κατασταση καθως ειχαν αλλαχτει βεβαιως με λογικη φθορα για τα χρονια τους. Ταδε εφη ο αρχικος ιδιοκτητης του. Ο ηχος του ειναι ο αναμενομενος καθως και η εγγραφη του απο προσωπικη χρηση και επιβεβαιωση του σερβις. Ελπιζω να βοηθησα...

Reaction score
136
Καλησπερα και χρονια μας πολλα...
Παει και αυτο!!!
Καλο ακουστο στον καινουργιο ιδιοκτητη
Ας κλεισει και ευχαριστω πολυ πολυ το forum!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.260
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111