Πωλούνται όργανα γυμναστική: Ελλειπτικό / Πολυόργανο / Πάγκος ραχιαίων

petros32

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
668
Reaction score
108
Πωλούνται τα ακόλουθα, εικονιζόμενα όργανα γυμναστικής καθώς θέλω να αδειάσει ο χώρος.
Είχαν τη μοίρα των περισσότερων οργάνων γυμναστικής: δεν χρησιμοποιήθηκαν παρά ελάχιστα.
Όποιος βαριέται να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει. :drinks:


Α) Ελλειπτικό E30xr (Matrix)
Αγορασμένο 08/12/2020 από xtr.gr, εκτός εγγύησης.
Λειτουργεί άριστα, πάντα σε εσωτερικό κλειστό χώρο και με την αντιπροσωπεία της Matrix στην Ελλάδα διαθέσιμη να σας υποστηρίξει για συντηρήσεις κτλ.

Πέραν του ότι είναι βαραίου τύπου (ζυγίζει 129kg / μέγιστο βάρος χρήστη 147kg), έχει και περιορισμένες διαστάσεις σε βάθος, συνεπώς μπορεί να τακτοποιηθεί πολύ καλά στο χώρο.
Κατάσταση άριστη, ακόμα και εκεί που πατάς είναι άριστο χωρίς πατημασιές.
Για κάποιο λόγο ακούγεται ένας ανεπαίσθητος ήχος υψηλής συχνότητας (συντονισμού; ) από την ηλεκτρική κονσόλα, από τότε που το έχω, χωρίς να επηρεάζει σε κάτι τη λειτουργία του ή να ενοχλεί κατά την άσκηση.
Μπορεί να δεχτεί και πιο προχωρημένες κονσόλες - εγκεφάλους της εταιρείας με μεγάλες έγχρωμες touch οθόνες.
Δείτε εδώ: https://matrixhomefitness.com/blogs/blog/how-to-pick-the-perfect-console
Δεκτός κάθε έλεγχος.
Στα 800 ευρώ.


Β) Πολυόργανο Toorx MSX-70 (100kg βάρη).
Αγορασμένο 26/11/2021 από xtr.gr. Ελάχιστη χρήση στα μαξ 25kg / από τα 100kg.
Τα μαξιλαράκια χωρίς την παραμικρή φθορά, έχει κάνα 2 μικρές - ανεπαίσθητες φθορές στο βερνίκι, απλά το σημειώνω αλλά θα το δείτε από κοντά ότι δεν είναι τπτ.
Από τη μέρα που στήθηκε, είχε φύγει ένα πλαστικό καπάκι στη πρέσα των ποδιών (το έχω σημειώσει με κόκκινο βέλος στη φωτογραφία), το οποίο αντικαταστάθηκε με καινούργιο που μου έστειλε η αντιπροσωπεία (μάλιστα επειδή δεν γινόταν να μου στείλουν 1 μόνο, πρέπει να μου στείλανε 3 - 4, πρέπει να τα έχω να υπάρχουν σαν ανταλλακτικά).
Στα 600 ευρώ.


Γ) Πάγκος ραχιαίων Body-Solid GHYP345.

Αγορασμένος από καλάθι skroutz.gr / Chiotis Group στις 15/02/2024.

Πολύ καλός και βαραίου τύπου, από τους λίγους που έχουν πλήρη επιφάνεια τοποθέτησης των ποδιών - παπουτσιών αντί για απλά μαξιλαράκια στα καλάμια.
Το λογότυπο της Body-Solid είναι χοντρό αυτοκόλλητο, το οποίο έχει αρχίσει να ψιλό ξεκολλάει, ίσως χρειαστεί λίγη κόλλα για να κάτσει. Φαίνεται στη φωτογραφία.
Χωρίς την παραμικρή φθορά (στα μαξιλάρια ή στο σκελετό).
Στα 160 ευρώ.

- Τα όργανα είναι εξ αρχής κλεισμένα σε δωμάτιο με κουρτίνες, όχι σε μπαλκόνια εκτεθειμένα σε υγρασία και ήλιο σαν αυτά που θα βρείτε σε άλλες αγγελίες.
- Θα προτιμηθούν άτομα που θέλουν όλο το πακέτο ή έστω τα δύο από τα τρία.
- Για το ελλειπτικό και το πολυόργανο θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την μεταφορική της xtr.gr (από όπου κιόλας αγοράστηκαν) με έξοδα του αγοραστή. Ίσως για τον πάγκο ραχιαίων να μπορείτε με δικό σας βανάκι / αυτοκίνητο, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω με τη μεταφορά και δεν θα ήθελα να κάνω αποσυναρμολόγηση. Για το ελλειπτικό και το πολυόργανο ΔΕΝ είμαι σύμφωνος για άλλη μεταφορική ή προσωπικής σας απόπειρας πέραν της xtr.gr. Τα παιδιά της xtr ξέρουν τα κουμπιά του κάθε οργάνου και μπορούν να σας το μεταφέρουν (και κυρίως συναρμολογήσουν σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς κίνδυνο να χαθούν βίδες) 100% αξιόπιστα.
Δεν τους προωθώ σκόπιμα, απλά ξέρω ότι είναι οι κατάλληλοι επειδή από αυτούς αγοράστηκαν :p Το δε ελλειπτικό ζυγίζει 129kg και είχαν τρομάξει 4 άτομα να το ανεβάσουν. Θέλει τους ειδικούς.
- Βρίσκομαι Περιστέρι, 2ο όροφο χωρίς ασανσέρ.
- Δεκτός κάθε έλεγχος, και δικός σας είτε και από ειδικό.

Ευχαριστώ :)

Συνεννόηση εδώ, στείλτε ΠΜ.
1000055562.jpg
1000055563.jpg
1000055564.jpg
1000055567.jpg
1000055568.jpg
 
Last edited:


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.084
Μηνύματα
2.927.613
Members
38.129
Νεότερο μέλος
Alexkon33
Top