Πωλούνται Triangle Borea BRO3 / Atoll IN50SE / Pro-Ject Debut Carbon με Ortofon 2m red + Pro-Ject Phono box MM / Onkyo SKW-208

Reaction score
8
Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς αναγκάζομαι να πουλήσω τα συγκεκριμένα κομμάτια λόγω έκτακτων ιατρικών εξόδων...

Ta Triangle είναι σε χρώμα μαύρο σε κατάσταση καινούριων και αγορασμένα από εμένα - Τιμή : 350 ευρώ.

Τα Wharfedale είναι σε χρώμα walnut και είναι αγορασμένα μεταχειρισμένα από αυτό το φόρουμ αλλά δυστυχώς έχουν ένα πολύ μικρό χτύπημα στην δεξιά μπροστά γωνία ενός ηχείου αλλά πραγματικά δεν είναι κάτι τρομερό αλλά σκέφτηκα σωστό να το αναφέρω ( έτσι μου είχαν έρθει δεν το προκάλεσα εγώ ) αλλά κατά τα άλλα σε πολύ καλή κατάσταση - Τιμή 550 ευρώ.

Ο Atoll in50se είναι σε χρώμα μαύρο σε κατάσταση καινούργιου και αγορασμένος από εμένα καθώς επίσης έχει και το συνοδευόμενο τηλεχειριστήριο ( πάλι σε μαύρο χρώμα ) - Τιμή 400 ευρώ.

Τέλος το καλώδιο ηχείων της dynavox στα 40 ευρώ.

Θα προτιμούσα για αρχή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων στο φόρουμ.

Ευχαριστώ το φόρουμ για την φιλοξενία.

Reaction score
8
Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς αναγκάζομαι να πουλήσω τα συγκεκριμένα κομμάτια λόγω κάποιων έκτακτων εξόδων...

Ta Triangle είναι σε χρώμα μαύρο σε πολύ καλή κατάσταση και αγορασμένα από εμένα - Τιμή : 350 ευρώ.

Ο Atoll in50se είναι σε χρώμα μαύρο σε πολύ καλή κατάσταση και αγορασμένος από εμένα καθώς επίσης έχει και το συνοδευόμενο τηλεχειριστήριο ( πάλι σε μαύρο χρώμα ) - Τιμή 350 ευρώ.

To Pro-Ject Debut Carbon είναι σε χρώμα κόκκινο και έχει αγοραστεί μεταχειρισμένο αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει την κεφαλή ortofon 2m red η οποία είναι αγορασμένη από εμένα και είναι ελάχιστα και προσεκτικά χρησιμοποιημένη - Τιμή : 280 ευρώ

Το Pro-Ject Phono box MM είναι αγορασμένο από εμένα, σε πολύ καλή κατάσταση - Τιμή : 60 ευρώ.

Το Onkyo SKW-208 είναι subwoofer σε χρώμα μάυρο, αγορασμένο από εμένα και σε καλή κατάσταση - Τιμή : 50 ευρώ.

Εάν κάποιος θέλει να αγοράσει το Pro-Ject Debut Carbon και το Pro-Ject Phono box MM μαζί τότε το πακέτο έχει καλύτερη τιμή στα 300 ευρώ.

Θα προτιμούσα για αρχή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων στο φόρουμ.

Ευχαριστώ το φόρουμ για την φιλοξενία.

Reaction score
8
Καλησπέρα, UP και τελικές αλλαγές τιμών στα : Triangle Borea BRO3 από 350 στα 300 ευρώ , Atoll in50SE από 350 στα 300 ευρώ , Pro-Ject Phono box MM από 60 στα 50 ευρώ , Pro-Ject Debut Carbon με ortofon 2m red από 280 στα 250 ευρώ και επίσης το subwoofer πουλήθηκε και η τιμή πακέτου του πικαπ με phono απορροφάται από τις καινούριες τελικές τιμές τους. Επίσης παρακάτω επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες των προιόντων, ευχαριστώ.

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90