- Μηνύματα
- 2.118
- Reaction score
- 3.628
Οτι αυτο που εννοεις για το CD και την υποδεεστερη ηχητικη ποιοτητα του,κατα την γνωμη μου ειναι λαθος.Eάν καταλάβαινα τι ρωτας θα σου απαντούσα
Οτι αυτο που εννοεις για το CD και την υποδεεστερη ηχητικη ποιοτητα του,κατα την γνωμη μου ειναι λαθος.Eάν καταλάβαινα τι ρωτας θα σου απαντούσα
Ο άνθρωπος που ξεκίνησε το νήμα δε θέλει καν να αγοράσει, να πουλήσει σκέφτεται...Σε μια τέτοια περίπτωση όμως,δεν παίρνεις old school dac του χιλιαρικου... Άρα,όπως και να παίζει,δεν σε απασχολεί. Αν όμως σε ενδιαφέρει η απόδοσή του,καλό είναι να λαβεις υπ'όψιν και αυτά που λένε οι δοκτωρες.
Οτι αυτο που εννοεις για το CD και την υποδεεστερη ηχητικη ποιοτητα του,κατα την γνωμη μου ειναι λαθος.
Ναι, συγνώμη λάθος, έπρεπε να μιλάμε για χροιές για να είμαστε καθώς πρέπει.είχατε δεν είχατε το ρημάξατε ΚΑΙ αυτό το νήμα
Μπορώ να σου εξηγήσω εγώ. Αλλά δε θέλω.Η γνωμη μου ειναι οτι κανεις λαθος.
Αν νομιζεις οτι εχεις δικιο,εξηγησε μου για παραδειγμα τον λογο που ο Rob Watts ειναι κατα του MQA και του εξωτερικου upsampling. Ή τον λογο που πολλοι ξαναγυριζουν στο CD,αφοτου εχουν δοκιμασει το streaming.
Και για ποιο λόγο να πάρει μια τόσο σημαντική πληροφορία με τόσο λίγο κόπο;αν λοιπόν κάποιος θέλει να διαβάσει για να καταλάβει γιατί είναι ξεπερασμένα στην χρήση τα παλιά δικάναλα dac , στο παρόν νήμα δε θα το μάθει ποτέ.
Ακόμα και συ χρησιμοποιείς τη λέξη "πλέον".... αυτή ήταν περίπου η ερώτηση... και όχι αν τα σημερινά ντακ εχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους...Αδυνατώντας να κατανοήσετε πως τα Ντακ είναι διάφανα ΠΛΕΟΝ στο ψηφιακό σήμα...
Δεν αντιλέγω, αλλά η ουσία αυτού που λες, βρίσκεται σε άλλα επίπεδα.Από εκεί και πάνω και ειδικά από τάξη τιμής 3000 και πάνω τα δεδομένα αλλάζουν υπερβολικά και κάποιοι που χλευάζουν θα εκπλαγούν αν τύχει και ακούσουν κάποια στιγμή τι παίζει σε αυτές τις κατηγορίες.
Να μην πολυκουράζω με π0ρδίτσες αυγά δεν βάφεις γενικώς
Μόνο που η ακροαματικοφιλία μπορεί ν'αναχθεί ακριβώς σε αυτά τα δύο...Γι αυτό και μας αρέσουν ακόμα τα δικαναλικά DAC που θα παραλληλίζονταν με οθόνες...καθοδικού σωλήνα - έγχρωμες βεβαίως...Μόνο σε δύο πράγματα απέχει η εμπειρία από τη θεωρία: στον πόλεμο και στο σεξ.
Απλά τα πράγματα...Άμα ο χρήστης αισθάνεται ικανοποίηση με το παλαιότερης τεχνολογίας DAC του μπορεί να το διατηρήσει με όλη τη συναισθηματική του αξία,αλλά μην επικαλείται επιχειρήματα τύπου είτε Black Gate,είτε Black Ice είτε...Black Friday - δηλαδή να κεφαλαιοποιεί τη νοσταλγική διάθεση από περασμένες υλοποιήσεις.Ακριβώς επειδή διαβάζει και κόσμος που δεν έχει ακόμα κατασταλάξει,ενώ οι επιτήδειοι κάνουν τη δουλειά τους χωρίς καν να προειδοποιούσαν όπως έκανε στην κλασσική του ατάκα περί ...σπρωξίματος ο Γκουζγκούνης.αρκεί απλά η απάντηση επί του θέματος.
αυτή η μόνιμη αντιπαράθεση με τον γιάννννννη και τον λέανδρο είναι εκνευριστική (όχι οτι είναι και οι δύο άμοιρπο ευθυνών - το αντίθετο μάλιστα)
μπαίνεις να διαβάσεις για τα pmc του jiovanni και πέφτεις σε 20+ ανούσιων αντιπαραθέσεων που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως - αντιθέτως κάνουν το νήμα δυσανάγνωστο και αν γραφτεί κάτι χρήσιμο απλά δεν το βλέπεις.
αν λοιπόν κάποιος θέλει να διαβάσει για να καταλάβει γιατί είναι ξεπερασμένα στην χρήση τα παλιά δικάναλα dac , στο παρόν νήμα δε θα το μάθει ποτέ.
Κάνεις λάθος, δεν υπάρχει αντιπαράθεση απο εμένα τουλάχιστον, δεν απαντώ ποτέ στον Γιάνννη για προφανείς λόγους.αυτή η μόνιμη αντιπαράθεση με τον γιάννννννη και τον λέανδρο είναι εκνευριστική (όχι οτι είναι και οι δύο άμοιρπο ευθυνών - το αντίθετο μάλιστα)
Δεν είναι. Βλέπω δεν μαθαίνειςν λοιπόν κάποιος θέλει να διαβάσει για να καταλάβει γιατί είναι ξεπερασμένα στην χρήση τα παλιά δικάναλα dac , στο παρόν νήμα δε θα το μάθει ποτέ.
Σημερα δεν ξερω καν αν ειναι MILF η απλα μετριο
Ελπίζουμε κανείς, και προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτήν την τάσηΕγω παντως δεν καταλαβα απο τις απαντησεις ποιος τελικα ειχε DAC 3-4.000 ευρω 20 χρονια πριν, αποφασισε να μη βαλει εξωτερικη ψηφιακη ισοσταθμιση και streamer στο υπαρχον, αλλα το πουλησε για να παρει καλυτερο SINAD με 1000 ευρω σημερα.
Δε με ενδιαφερει να φτιαξω νεο δικαναλο συστημα αμεσα...