Πως βάζεις τέλος ρε γαμωτο…..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.591
Εδώ και αν ταιριάζει το γνωμικό ΄΄δεν υπάρχουν θύματα παρά μόνον εθελοντές΄΄...:sneaky:
Γράψε δυό λόγια, εξήγησέ τους. Πάλι εγώ να γίνω δη μπαντ οβ δη χαϊπόθεσις; Και με έχουν ήδη στη μπούκα που είμαι φίλος του Τραμπ...

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
709
Καλό καλοκαίρι, καλό μήνα, καλή εβδομάδα!

Όλοι κάπου τα"σπρώχνουν".

Άλλος σε καραμπίνες για το κυνήγι, άλλος σε αλιευτικά είδη για το ψάρεμα, άλλος σε είδη ένδυσης και υπόδησης, άλλος σε αυτοκίνητα και μηχανές, άλλος σε γαστρονομικές απολαύσεις, άλλος σε ταξίδια, άλλος σε τυχερά παιχνίδια, άλλος σε γυναίκες, άλλος στα μπουζούκια, άλλος σε καλλυντικά, άλλος σε γραμματόσημα, άλλος σε ρολόγια, άλλος σε… ότι βάλει το μυαλό σου!

Τι σημασία έχει; Από τη στιγμή που θεωρεί πως τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα, όσο κρατήσει πριν την αναζήτηση του επόμενου που θα θεωρήσει ότι θα τον κάνει να αισθανθεί ακόμα καλύτερα, δεν επιβαρύνει τους υπόλοιπους δίπλα του ή δεν αφήνει πίσω σημαντικές προτεραιότητες της ζωής του, τότε καλά κάνει!

Η ζωή είναι μικρή, αν μας επιτρέπουν οι συνθήκες να κάνουμε κάτι το οποίο θεωρούμε ότι μας ευχαριστεί, ας το κάνουμε χωρίς τύψεις, χωρίς αναλύσεις και δεν πέφτει λόγος σε κανένα!

gid

Reaction score
9.922
Η ζωή είναι μικρή, αν μας επιτρέπουν οι συνθήκες να κάνουμε κάτι το οποίο θεωρούμε ότι μας ευχαριστεί, ας το κάνουμε χωρίς τύψεις, χωρίς αναλύσεις και δεν πέφτει λόγος σε κανένα!
Δεν ξέρω αν έχεις συνειδητοποιήσει πως, από αυτό το συγχωροχάρτι που με πλατύ χαμόγελο δίνεις, αποκλείονται με τη μία όσοι έχουν παιδιά, στο μέλλον των οποίων οφείλουν ως γονείς να επενδύουν ως βασική προτεραιότητα. Και όχι στο έβδομο πικάπ, τον τέταρτο προενισχυτή, τον πέμπτο τελικό, και στα όγδοα ηχεία.

Reaction score
12.468
Ωραία, φτιάξε ένα τέτοιο ζευγάρι.

Το ότι θα ενθουσιαστείς με την απόδοσή του δεν το συζητώ, θα το βρεις ανώτερο ηχείων 100πλάσιου κόστους. Όλοι οι φίλοι σου θα συμφωνήσουν, όσο βρίσκονται μπροστά σου τουλάχιστον.

Μετά δοκίμασε να το πουλήσεις.
Δεν χρειάζεται να το πουλήσεις όταν έχεις αγοράσει ικανοποιητικά υλικά, εκτώς αν όντως σε ενδιαφέρει η αναβάθμιση σαν χόμπι. Το πολύ πολύ να αγοράσεις ένα πιο ποιοτικό κροσόβερ με περισσότερες επιλογές ή κανένα πιο ταιριαστό σύστημα ενίσχυσης.

Η 1η παράγραφος λέει πως δεν πρόκειται με 3-5Κ μεγάφωνα και ένα κιτ να πιάσεις απόδοση ζεύγους εμπορίου των δεκάδων χιλιάδων. Δεν είναι άσχετοι οι κατασκευαστικοί οίκοι. Κάθε άλλο.
Όπως ειπώθηκε, τα έτοιμα ηχεία μεγάλης κατηγορίας τιμής, ξεκινάνε έχοντας φάει γκολάρα απο τα αποδυτήρια, καθώς έρχονται εξοπλισμένα με παθητικό κροσόβερ. Ο @JOHN MARKOU που έχει ακούσει τα ηχεία του με παθητικό και με ενεργό κροσόβερ γνωρίζει πολύ καλά τη διαφορά. Εγώ που ξήλωσα τα παθητικά κροσόβερ, ακόμα και στο πρώτο στάδιο του πειραματισμού, κατάλαβα πολλά για την επίδραση των παθητικών κροσόβερ στο ηχείο. Άσε δε που υπάρχουν κατασκευαστικοί οίκοι στο χώρο που κάθε άλλο παρά άσχετοι είναι και παρέχουν τα κορυφαία μοντέλα τους τόσο σε παθητική όσο και με υποστηριζόμενη ενεργή λειτουργία, δίνοντας τα ηχεία χωρίς κροσόβερ αφήνοντας τον χρήστη να επιλέξει αν θα αγοράσει το προρυθμισμένο ενεργό κροσόβερ ή το παθητικό.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
709
Δεν ξέρω αν έχεις συνειδητοποιήσει πως, από αυτό το συγχωροχάρτι που με πλατύ χαμόγελο δίνεις, αποκλείονται με τη μία όσοι έχουν παιδιά, στο μέλλον των οποίων οφείλουν ως γονείς να επενδύουν ως βασική προτεραιότητα. Και όχι στο έβδομο πικάπ, τον τέταρτο προενισχυτή, τον πέμπτο τελικό, και στα όγδοα ηχεία.
Καλό καλοκαίρι, καλό μήνα, καλή εβδομάδα!

Όλοι κάπου τα"σπρώχνουν".

Άλλος σε καραμπίνες για το κυνήγι, άλλος σε αλιευτικά είδη για το ψάρεμα, άλλος σε είδη ένδυσης και υπόδησης, άλλος σε αυτοκίνητα και μηχανές, άλλος σε γαστρονομικές απολαύσεις, άλλος σε ταξίδια, άλλος σε τυχερά παιχνίδια, άλλος σε γυναίκες, άλλος στα μπουζούκια, άλλος σε καλλυντικά, άλλος σε γραμματόσημα, άλλος σε ρολόγια, άλλος σε… ότι βάλει το μυαλό σου!

Τι σημασία έχει; Από τη στιγμή που θεωρεί πως τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα, όσο κρατήσει πριν την αναζήτηση του επόμενου που θα θεωρήσει ότι θα τον κάνει να αισθανθεί ακόμα καλύτερα, δεν επιβαρύνει τους υπόλοιπους δίπλα του ή δεν αφήνει πίσω σημαντικές προτεραιότητες της ζωής του, τότε καλά κάνει!

Λίιιιιγο παραπάνω προσοχή στην ανάγνωση...
Καλημέρα!

gid

Reaction score
9.922
Λίιιιιγο παραπάνω προσοχή στην ανάγνωση...
Καλημέρα!
Ό,τι πεις εσύ φίλε μου!

Καλή συνέχεια!
Δεν χρειάζεται να το πουλήσεις όταν έχεις αγοράσει ικανοποιητικά υλικά, εκτώς αν όντως σε ενδιαφέρει η αναβάθμιση σαν χόμπι. Το πολύ πολύ να αγοράσεις ένα πιο ποιοτικό κροσόβερ με περισσότερες επιλογές ή κανένα πιο ταιριαστό σύστημα ενίσχυσης.
Αυτός που θέλει, πάντα θα βρει λόγους να αναβαθμίσει... Από τέτοιους, άλλο τίποτε... Άσε που, τα υλικά που ήταν "ικανοποιητικά" το 2022, ξαφνικά δεν είναι πια το 2025... Έχουν βγει καλύτερες επιλογές, παρουσιάστηκαν στο Μόναχο φέτος!!!

Το ζητούμενο είναι να πάρει την απόφαση να σταματήσει να κυνηγάει την ουρά του.

Last edited:

Reaction score
67
Υπαρχουν λαθη και λαθη στη ζωη, αλλα το να επιλεξει καποιος παιδια αντι για στεροφωνικα, γκομενες, ξυδια και ναρκωτικα ειναι απο τα ασυγχωρητα! 😆

Reaction score
22.308
Νομίζω (και λογικά) ο καθένας διαθέτει όσα χρήματα μπορεί χωρίς να επηρρεαστεί σε μεγαλο βαθμό η ζωή του ή των εξαρτώμενων απο αυτόν ατόμων και ανάλογα με το εισόδημα και τον προσωπικό του πλούτο.

Εάν αυτό παραβιαστεί ως αρχή τότε πρέπει η συζήτηση να ξαναγυρίσει στα χέρια του γιατρού και του gid περί εθισμού. Κάτι σαν τα τυχερά παιχνίδια κλπ. και ας θεωρήσουμε ότι αυτό ως ενέργεια και ενασχόληση (το audio) του αποδίδει τα αναμενόμενα και ζητούμενα του. Όσοι βλέπετε να έχουν τέτοια ακριβά συστήματα (εδω ή στο εξωτερικό ακόμη πιο έντονο φαινόμενο λόγω υψηλότερων μισθών, εισοδημάτων κλπ) έχουν την ανάλογη οικονομική δυνατότητα και επιφάνεια. Για αυτό εξάλλου σας λέω να πάψετε να "χαλβαδιάζετε" απο περιοδικά, forums, bloggers κλπ τέτοια πράγματα. Αυτά τα κάναμε όταν ήμασταν δεκαπέντε χρονών (και πάλι όχι όλοι).

Last edited:

Reaction score
862
Προφανώς κάτι σου λείπει και ψάχνεσαι ακόμα.

Τελευταία μου προσθήκη ήταν το 2014 το gato prd3 και δεν εχω πειράξει έκτοτε το παραμικρό απλά μια τόσο βάζω μουσική και ακούω.

Ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια μου κάνει κάθε φορά την ίδια εντύπωση το αποτέλεσμα και με εθίζει σε πολύωρες ακροάσεις κάθε φορά!

Reaction score
658
Προφανώς κάτι σου λείπει και ψάχνεσαι ακόμα.

Τελευταία μου προσθήκη ήταν το 2014 το gato prd3 και δεν εχω πειράξει έκτοτε το παραμικρό απλά μια τόσο βάζω μουσική και ακούω.

Ακόμα και μετά απο τόσα χρόνια μου κάνει κάθε φορά την ίδια εντύπωση το αποτέλεσμα και με εθίζει σε πολύωρες ακροάσεις κάθε φορά!
αν αναφερεσαι σε μενα , ναι μαλλον το μυαλο μου λειπει ως φαινεται ....
ωστοσο......αν μια στο τοσο ακους μουσικη , λογικο μου ακουγεται να αρεσκεσαι σε ολα.
και εγω μετα απο καλοκαιρινες διακοπες οταν γυριζω νομιζω πως εχω το καλυτερο ηχοσυστημα.
εγω αυτο που ρωτησα δεν εχει απαντηθει απο κανενα ακομη!
το αρχικο ποστ ειναι κατατοπιστικο θεωρω.
αναμενω.............

Reaction score
5.422
Δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα σου
Είναι σαν τους οπαδούς που τρώνε ξύλο ή καπνογόνα στα γυπεδα
Υποφέρουν και όμως ξαναπάνε

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.491
Ψυχοθεραπεια ειναι....................... η καλυτερη, για μενα.
Το ταξιδι ειναι η ουσια, οχι ο προορισμος..............επισης για μενα.

Reaction score
177
Ψυχοθεραπεια ειναι....................... η καλυτερη, για μενα.
Ας μην μπερδευόμαστε, ψυχοθεραπεία κάνουμε όταν θέλουμε να λύσουμε ένα πρόβλημα.
Εδώ το πρόβλημα είναι ο εθισμός και για να το ελέγξεις ένας τρόπος είναι η ψυχοθεραπεία.

Εθισμός λοιπόν που σε βαριές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ως την εξάρτηση, π.χ. είναι πολλοί εκείνοι που επί μακρό χρονικό διάστημα σχεδιάζουν την απόκτηση του x μηχανήματος, και μόλις το κάνουν δικό τους, από την άλλη κιόλας βάζουν ως στόχο κάτι άλλο και πάει λέγοντας…
Σε όλο αυτό συμβάλλουν πολλοί και σύνθετοι παράγοντες που δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ο “παθών”

Reaction score
658
Μπορείς να το επαναλάβεις pls; Thnx...
θα σας αναφερω οσο πιο απλα μπορω!
ρωτω λοιπον, ποια ειναι η αιτια που καθε φορα ενω χαμογελαμε απο την αποδοση των συσκευων μας, μετα απο καποιο χρον διαστημα απογοητευομαστε και ξαναρχιζουμε το ψαξιμο.
ποια ειναι αυτη η δικλειδα που μας οδηγει σε αυτη την ενεργεια?
ειναι θεμα ψυχοσυνθεσης, ειναι θεμα αχαριστιας, φταιει παραχος που τροφοδοτει ρευμα μη ικανο να δουλεψουν οι συσκευες μας?
τι απο ολα, η και ολα!

gid

Reaction score
9.922
ρωτω λοιπον, ποια ειναι η αιτια που καθε φορα ενω χαμογελαμε απο την αποδοση των συσκευων μας, μετα απο καποιο χρον διαστημα απογοητευομαστε και ξαναρχιζουμε το ψαξιμο.
ειναι θεμα ψυχοσυνθεσης, ειναι θεμα αχαριστιας, φταιει παραχος που τροφοδοτει ρευμα μη ικανο να δουλεψουν οι συσκευες μας?
τι απο ολα, η και ολα!
Αυτο-επιβεβαίωση. Που πρέπει να επαναλαμβάνεται τακτικά, δεν κρατάει πολύ.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.377
Μετά απο αυτόν είναι ο John @JOHN MARKOU
Δυστυχως δεν εχω το ποιητικο ταλεντο του κ. Μπουτια τουτων δοθεντων να βαλω ενα μουσικον τεμαχιον τιμης ενεκεν για την αναβαθμιση του κ. Μαρκου :)

Reaction score
2.036
Κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι πόσο μάταιο είναι αυτό, πόσο θύμα έχεις υπάρξει, κάνεις έναν απολογισμό και ασχολείσαι απλά με κάτι άλλο - με πιο ουσιώδη hobby.

Προσωπικα μετά από 20 χρόνια στο χώρο, ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Δεν υπάρχει χειρότερο μου όταν μου λένε ορισμένες φορές, "Έλα να ακούσουμε το σύστημα".

Μετρημένες αλλαγές με πραγματικό νόημα πλέον και μόνο και να απολαμβάνουμε μουσική.

Reaction score
303
τι απο ολα, η και ολα!
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, για αυτό και δεν πρόκειται να ακούσεις μόνο μια αιτία. Τοσες απαντήσεις καμία δεν σου κάνει; 😆

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.470
Members
38.457
Νεότερο μέλος
citizen$