Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

Reaction score
0
Θα με κάνεις στο τέλος να κουβαλάω κανένα cd player παραμάσχαλα... :126: αν και μάλλον το γνωρίζεις το αντικείμενο.
μηπως να γνωρίσουμε και οι υπόλοιποι στο φόρουμ .................

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
μηπως να γνωρίσουμε και οι υπόλοιποι στο φόρουμ .................
Τίποτα σπουδαίο. Για το πως παίζει ένα καλοφτιαγμένο (DIY) ή βελτιωμένο μηχανάκι λέω. Μήπως τσακίζει πολλά (ή μήπως όλα τα) πανάκριβα εργαλεία? Λες??????:128::128::128::128::128:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
δεν μιλάμε για γαλάζιους ουρανούς ελπίζω.......
Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Μεγάλο παιδί είμαι (39). Μέχρι τα 19 οι γαλάζιοι ουρανοί μια χαρά είναι.

Reaction score
0
μη το λες. Δεν ειναι θέμα ηλικίας. Στο χαι εντ υπάρχουν πολλοί που βλέπουν το δεντρο και χάνουν το δάσος. Εντυπωσιάζονται απο τη μεσαία , τα δυναμικά, την εικόνα, την ανάλυση, ......και χάνουν την μουσική. Έντάξυ πολλοί ξέρουν απο ηλεκτρονικά (και το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία), αλλα απο μουσική ???????. Φάγαμε μήνες να λιβανίζουν το πιο ανισόρροπο μηχάνημα που εχει εμφανιστει εδω και χρόνια επειδή ειχε κάποια δυναμικά και μια επιλεκτική καθαρότητα (μάλλον λόγο απλού κυκλώματος). Αυτή η επιλεκτική έμφαση σε κάποια επι μέρους στοιχεία ειναι η παγίδα Η παιδική ασθένεια του χαι εντ.
Πάντως αν και ειμαι οπαδος του pc με dac σαν ψηφιακή πηγή αν εχεις κάτι καλό υποψη θα ήθελα να το μάθω και νομίζω και αρκετοί εδω μέσα.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.295
μη το λες. Δεν ειναι θέμα ηλικίας. Στο χαι εντ υπάρχουν πολλοί που βλέπουν το δεντρο και χάνουν το δάσος. Εντυπωσιάζονται απο τη μεσαία , τα δυναμικά, την εικόνα, την ανάλυση, ......και χάνουν την μουσική. Έντάξυ πολλοί ξέρουν απο ηλεκτρονικά (και το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία), αλλα απο μουσική ???????. Φάγαμε μήνες να λιβανίζουν το πιο ανισόρροπο μηχάνημα που εχει εμφανιστει εδω και χρόνια επειδή ειχε κάποια δυναμικά και μια επιλεκτική καθαρότητα (μάλλον λόγο απλού κυκλώματος). Αυτή η επιλεκτική έμφαση σε κάποια επι μέρους στοιχεία ειναι η παγίδα Η παιδική ασθένεια του χαι εντ.
Πάντως αν και ειμαι οπαδος του pc με dac σαν ψηφιακή πηγή αν εχεις κάτι καλό υποψη θα ήθελα να το μάθω και νομίζω και αρκετοί εδω μέσα.
Έχω άποψη για το συγκεκριμένο μηχανάκι και σου λέω ξεκάθαρα ότι παίζει καλύτερα από κάποια cd player μέχρι και 500 ευρώ ίσως λόγο της απλότητας του σταδίου εξόδου του όπως πολύ σωστά είπες. Από χαμηλό ακούς ένα βουητό και μόνο, από εικόνα άστα να πάνε για δυναμικά δε το συζητάω. Η ανικανότητα οδήγησης σε όλο της το μεγαλείο. Καλό και τίμιο ναι high-end με τίποτα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Φάγαμε μήνες να λιβανίζουν το πιο ανισόρροπο μηχάνημα που εχει εμφανιστει εδω και χρόνια επειδή ειχε κάποια δυναμικά και μια επιλεκτική καθαρότητα (μάλλον λόγο απλού κυκλώματος).
Οι μήνες φαγώθηκαν για έναν μοναδικό λόγο: Για να ανεβαίνουν οι θεαματικότητες. Το θέμα δεν αξίζει πάνω από 3 posts. Προφανώς οι ευθύνες δεν είναι των παιδιών που μπήκαν στο τρυπάκι, αλλά αυτών που εσκεμμένα το συντήρησαν. Καλά έκαναν, αυτή είναι η δουλειά τους. Τι ρώτησες, αν παίζει; Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν από αυτούς που ασχολήθηκαν. :126:

...

Reaction score
0
Οι μήνες φαγώθηκαν για έναν μοναδικό λόγο: Για να ανεβαίνουν οι θεαματικότητες. Το θέμα δεν αξίζει πάνω από 3 posts. Προφανώς οι ευθύνες δεν είναι των παιδιών που μπήκαν στο τρυπάκι, αλλά αυτών που εσκεμμένα το συντήρησαν. Καλά έκαναν, αυτή είναι η δουλειά τους. Τι ρώτησες, αν παίζει; Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν από αυτούς που ασχολήθηκαν. :126:

...
συμφωνώ εν μέρη γιατι ειχε κάποια επι μέρους στοιχεία αλλά γενικά .........άστα . Αν καταλαβαίνεις απο μουσική το απέρριπτες σε 5 λεπτά και όμως μπηκαν στο τριπ σεδόν όλλοι Που ήταν οι πεπειραμένοι χαινταδες να βάλουν τα πράγνατα στην θέση τους.

Reaction score
3
συμφωνώ εν μέρη γιατι ειχε κάποια επι μέρους στοιχεία αλλά γενικά .........άστα . Αν καταλαβαίνεις απο μουσική το απέρριπτες σε 5 λεπτά και όμως μπηκαν στο τριπ σεδόν όλλοι Που ήταν οι πεπειραμένοι χαινταδες να βάλουν τα πράγνατα στην θέση τους.
Αν καταλαβαίνεις από μουσική το απορρίπτεις σε 5 λεπτά.
Αν καταλαβαίνεις από hiend όμως...........:405: μπερδεύεσαι λιγουλάκι.

Reaction score
0
Αν καταλαβαίνεις από μουσική το απορρίπτεις σε 5 λεπτά.
Αν καταλαβαίνεις από hiend όμως...........:405: μπερδεύεσαι λιγουλάκι.
μιλάει η πειρα έτσι δεν ειναι ?

Reaction score
3
μιλάει η πειρα έτσι δεν ειναι ?
"Διατί να το κρύπτομεν άλλως τε".
Κατά το παρελθόν αποπειράθηκα να γίνω κι εγώ..χαιενδάς.
Ευτυχώς(προσωπικά μιλώντας),ανακάλυψα γρήγορα τον......άλλο δρόμο.:109:

Reaction score
874
Κατά τη γνώμη μου οι admins δεν θα έπρεπε να επιτρέπουν γελοία και απαράδεκτα nick-names όπως ethnikofrwn ή παρόμοιες μ@λ@κίες...

Reaction score
3
Κατά τη γνώμη μου οι admins δεν θα έπρεπε να επιτρέπουν γελοία και απαράδεκτα nick-names όπως ethnikofrwn ή παρόμοιες μ@λ@κίες...
Με συγχωρείται που συνεχίζω το off topic αλλα είναι ethnikofron και όχι ethnikofrWn.
Σταύρος Κουκούλης.
Υ.Γ. Αν επιθυμείται περαιτέρω στοιχεία μου μέσω pm

Reaction score
14
Κατα την γνώμη μου, πέραν του ότι είσαι τελειώς offtopic, καλά θα κάνεις να αποφεύγεις τους
χαρακτηρισμούς στο μέλλον.
Και να κοιτάς τη δουλειά σου.
Ευχαριστώ.

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Πως καθοριζεται μια συσκευη ως High End??

Απαράδεκτη συμπεριφορά!!

Αν είχα δει το συγκεκριμένο post πιο νωρίς θα είχα επέμβει τουλάχιστον με infraction.
Θα πρέπει αρχικά λοιπόν να ανακαλέσεις τον χαρακτηρισμό και να ζητήσεις συγνώμη από το μέλος ethnikofron.

Θα πρέπει δε, να είσαι πιο προσεκτικός γιατί δεύτερο αντίστοιχο λάθος δεν θα περάσει εύκολα στο ντούκου!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πάντως είναι λυπηρό και ανησυχητικό!!!

Μόνον 2 να αντιδράσουν στο μήνυμα του SODOCU (και αυτοί δεν είναι Χαιεντάδες!!! )

Δηλαδή μόνον 3 είναι οι εθνικόφρονες εδώ μέσα???

Οι άλλοι είναι εναντίον του έθνους μας???

Reaction score
14
Πάντως είναι λυπηρό και ανησυχητικό!!!

Μόνον 2 να αντιδράσουν στο μήνυμα του SODOCU (και αυτοί δεν είναι Χαιεντάδες!!! )

Δηλαδή μόνον 3 είναι οι εθνικόφρονες εδώ μέσα???

Οι άλλοι είναι εναντίον του έθνους μας???
[Offtopic]

Μην συνεχίζετε παρακαλώ.
Δεν είμαστε θεματοφύλακες του Έθνους ή ότι άλλο επιχειρείτε να μας προσάψετε.
Η έκφραση ''όποιος δεν είναι φίλος μας είναι εχθρός μας'' είναι ιδιαίτερα δημαγωγική και επικίνδυνη.
Σπεκουλάρετε βάναυσα.

Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης προστατεύουμε.

[/quote]

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS