μηπως να γνωρίσουμε και οι υπόλοιποι στο φόρουμ .................Θα με κάνεις στο τέλος να κουβαλάω κανένα cd player παραμάσχαλα... :126: αν και μάλλον το γνωρίζεις το αντικείμενο.
Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025
μηπως να γνωρίσουμε και οι υπόλοιποι στο φόρουμ .................Θα με κάνεις στο τέλος να κουβαλάω κανένα cd player παραμάσχαλα... :126: αν και μάλλον το γνωρίζεις το αντικείμενο.
Τίποτα σπουδαίο. Για το πως παίζει ένα καλοφτιαγμένο (DIY) ή βελτιωμένο μηχανάκι λέω. Μήπως τσακίζει πολλά (ή μήπως όλα τα) πανάκριβα εργαλεία? Λες??????:128::128::128::128::128:μηπως να γνωρίσουμε και οι υπόλοιποι στο φόρουμ .................
Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Μεγάλο παιδί είμαι (39). Μέχρι τα 19 οι γαλάζιοι ουρανοί μια χαρά είναι.δεν μιλάμε για γαλάζιους ουρανούς ελπίζω.......
Έχω άποψη για το συγκεκριμένο μηχανάκι και σου λέω ξεκάθαρα ότι παίζει καλύτερα από κάποια cd player μέχρι και 500 ευρώ ίσως λόγο της απλότητας του σταδίου εξόδου του όπως πολύ σωστά είπες. Από χαμηλό ακούς ένα βουητό και μόνο, από εικόνα άστα να πάνε για δυναμικά δε το συζητάω. Η ανικανότητα οδήγησης σε όλο της το μεγαλείο. Καλό και τίμιο ναι high-end με τίποτα.μη το λες. Δεν ειναι θέμα ηλικίας. Στο χαι εντ υπάρχουν πολλοί που βλέπουν το δεντρο και χάνουν το δάσος. Εντυπωσιάζονται απο τη μεσαία , τα δυναμικά, την εικόνα, την ανάλυση, ......και χάνουν την μουσική. Έντάξυ πολλοί ξέρουν απο ηλεκτρονικά (και το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία), αλλα απο μουσική ???????. Φάγαμε μήνες να λιβανίζουν το πιο ανισόρροπο μηχάνημα που εχει εμφανιστει εδω και χρόνια επειδή ειχε κάποια δυναμικά και μια επιλεκτική καθαρότητα (μάλλον λόγο απλού κυκλώματος). Αυτή η επιλεκτική έμφαση σε κάποια επι μέρους στοιχεία ειναι η παγίδα Η παιδική ασθένεια του χαι εντ.
Πάντως αν και ειμαι οπαδος του pc με dac σαν ψηφιακή πηγή αν εχεις κάτι καλό υποψη θα ήθελα να το μάθω και νομίζω και αρκετοί εδω μέσα.
Οι μήνες φαγώθηκαν για έναν μοναδικό λόγο: Για να ανεβαίνουν οι θεαματικότητες. Το θέμα δεν αξίζει πάνω από 3 posts. Προφανώς οι ευθύνες δεν είναι των παιδιών που μπήκαν στο τρυπάκι, αλλά αυτών που εσκεμμένα το συντήρησαν. Καλά έκαναν, αυτή είναι η δουλειά τους. Τι ρώτησες, αν παίζει; Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν από αυτούς που ασχολήθηκαν. :126:Φάγαμε μήνες να λιβανίζουν το πιο ανισόρροπο μηχάνημα που εχει εμφανιστει εδω και χρόνια επειδή ειχε κάποια δυναμικά και μια επιλεκτική καθαρότητα (μάλλον λόγο απλού κυκλώματος).
συμφωνώ εν μέρη γιατι ειχε κάποια επι μέρους στοιχεία αλλά γενικά .........άστα . Αν καταλαβαίνεις απο μουσική το απέρριπτες σε 5 λεπτά και όμως μπηκαν στο τριπ σεδόν όλλοι Που ήταν οι πεπειραμένοι χαινταδες να βάλουν τα πράγνατα στην θέση τους.Οι μήνες φαγώθηκαν για έναν μοναδικό λόγο: Για να ανεβαίνουν οι θεαματικότητες. Το θέμα δεν αξίζει πάνω από 3 posts. Προφανώς οι ευθύνες δεν είναι των παιδιών που μπήκαν στο τρυπάκι, αλλά αυτών που εσκεμμένα το συντήρησαν. Καλά έκαναν, αυτή είναι η δουλειά τους. Τι ρώτησες, αν παίζει; Αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν από αυτούς που ασχολήθηκαν. :126:
...
Αν καταλαβαίνεις από μουσική το απορρίπτεις σε 5 λεπτά.συμφωνώ εν μέρη γιατι ειχε κάποια επι μέρους στοιχεία αλλά γενικά .........άστα . Αν καταλαβαίνεις απο μουσική το απέρριπτες σε 5 λεπτά και όμως μπηκαν στο τριπ σεδόν όλλοι Που ήταν οι πεπειραμένοι χαινταδες να βάλουν τα πράγνατα στην θέση τους.
μιλάει η πειρα έτσι δεν ειναι ?Αν καταλαβαίνεις από μουσική το απορρίπτεις σε 5 λεπτά.
Αν καταλαβαίνεις από hiend όμως...........:405: μπερδεύεσαι λιγουλάκι.
"Διατί να το κρύπτομεν άλλως τε".μιλάει η πειρα έτσι δεν ειναι ?
Τώρα με χαλάσατε :110:.... Το θέμα δεν αξίζει πάνω από 3 posts.
...
Με συγχωρείται που συνεχίζω το off topic αλλα είναι ethnikofron και όχι ethnikofrWn.Κατά τη γνώμη μου οι admins δεν θα έπρεπε να επιτρέπουν γελοία και απαράδεκτα nick-names όπως ethnikofrwn ή παρόμοιες μ@λ@κίες...
Κατα την γνώμη μου, πέραν του ότι είσαι τελειώς offtopic, καλά θα κάνεις να αποφεύγεις τουςΚατά τη γνώμη μου οι admins δεν θα έπρεπε να επιτρέπουν γελοία και απαράδεκτα nick-names όπως ethnikofrwn ή παρόμοιες μ@λ@κίες...
Εγώ για κάποιον λόγο το απέρριψα σε 1.Αν καταλαβαίνεις απο μουσική το απέρριπτες σε 5 λεπτά...
Κατά τη γνώμη μου οι admins δεν θα έπρεπε να επιτρέπουν γελοία και απαράδεκτα nick-names όπως ethnikofrwn ή παρόμοιες μ@λ@κίες...
[Offtopic]Πάντως είναι λυπηρό και ανησυχητικό!!!
Μόνον 2 να αντιδράσουν στο μήνυμα του SODOCU (και αυτοί δεν είναι Χαιεντάδες!!! )
Δηλαδή μόνον 3 είναι οι εθνικόφρονες εδώ μέσα???
Οι άλλοι είναι εναντίον του έθνους μας???