Πως μπορώ να δώσω 1080p στην TV???

Reaction score
0
Εαν υποθέσουμε ότι έχω TV Full HD 1080p (σκέφτομαι να πάρω σύντομα) πως μπορώ να τις δώσω σήμα 1080p (αυτόν τον καιρό,όχι όταν θα έρθουν τα blue ray HD dvd)? Μπορώ να το κάνω αυτό από το pc?

Reaction score
0
Ναι μπορείς , αρκεί να το υποστηρίζει η τηλεόραση σου ( έχω διαβάσει για 1080p τηλεοράσεις που δεν δέχονται 1080p απο την είσοδο ... κλέφτες κατασκευαστές ), απο την μεριά των PC είσαι καλυμένος ...

Reaction score
14
μέ κάποιο hig def streaming media player όπως:

KISS DP-600

SnaZio Net Cinema (HD) SZ1350

HD MEDIA BOX

TRANSGEAR 700

NeoDigits Helios X3000 και X5000

και φυσικά PC.

Reaction score
0
Πρέπει η κάρτα γραφικών του pc να είναι hdcp compliant για να πάρω 1080p? και που μπορώ να βρω video με τέτοια ανάλυση?

Reaction score
0
Video σε υψηλή ανάλυση , μπορείς να βρεις trailers στο site της apple και της m$ όπως και διάφορα sites που δίνουν επίσης trailers ...

HDCP θα χρειαστείς μόνο σε περίπτωση που θα αγοράσεις και BR drive στο PC ,

άρα α) δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζουν HDCP ταινίες στο PC και β) είναι πολύ μακριά η εποχή του φτηνού driver στο pc ...

Reaction score
0
Re: Πως μπορώ να δώσω 1080p στην TV???

Νίκος Σχ. said:
Video σε υψηλή ανάλυση , μπορείς να βρεις trailers στο site της apple και της m$ όπως και διάφορα sites που δίνουν επίσης trailers ...

άρα α) δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζουν HDCP ταινίες στο PC και β) είναι πολύ μακριά η εποχή του φτηνού driver στο pc ...
ποσο κανει ενα BR drive? εχτες πρωτη φορα που κατεβασα ενα HD βιντεο και δεν μου το επαιζε εκανε κοληματα, αυτο το βιντεο ηταν 4 GB αλλα εχω κατεβαση αλλα που ειχε το ιδιο μεγεθος και μου τα επαιζε κανονικα στα 720p βεβαια οχι απο αυτο το σαιτ hdbits.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
gio360 said:
Νίκος Σχ. said:

ποσο κανει ενα BR drive? εχτες πρωτη φορα που κατεβασα ενα HD βιντεο και δεν μου το επαιζε εκανε κοληματα, αυτο το βιντεο ηταν 4 GB αλλα εχω κατεβαση αλλα που ειχε το ιδιο μεγεθος και μου τα επαιζε κανονικα στα 720p βεβαια οχι απο αυτο το σαιτ hdbits.
Τι επεξεργαστή έχεις; Μήπως το βίντεο ήταν Η.264?

Reaction score
0
dream_GR said:
μέ κάποιο hig def streaming media player όπως:

KISS DP-600

SnaZio Net Cinema (HD) SZ1350

HD MEDIA BOX

TRANSGEAR 700

NeoDigits Helios X3000 και X5000

και φυσικά PC.
Όπως επίσης κ το NeoDigits Helios hvd 2085 που κάνει upscaling στα 1080p σε οποιοδήποτε δισκάκι, αυθεντικό ή αντίγραφο ασφαλείας.

Reaction score
164
H προηγούμενη λίστα περιλαμβάνει players που παίζουν HD αρχεία, και που δεν κάνουν απλά Upscale τα DVD.

Reaction score
0
unforgiven said:
H προηγούμενη λίστα περιλαμβάνει players που παίζουν HD αρχεία, και που δεν κάνουν απλά Upscale τα DVD.
Δεν είπα το αντίθετο φίλε μου. Απλά συμπλήρωσα κάτι στην λίστα !

Reaction score
0
unforgiven said:
Δίκιο έχεις, αλλά μην μπερδέψουμε τον άνθρωπο :)
Στην αρχική του ερώτηση δεν αναφέρει ότι θέλει να παίζει HD αρχεία. :wink:
Παρακάτω λέει 'που μπορώ να βρω αρχεία τέτοιας ανάλυσης', αφού όμως έχει δωθεί η λίστα η παραπάνω. :)

Reaction score
1
[/quote]

Όπως επίσης κ το NeoDigits Helios hvd 2085 που κάνει upscaling στα 1080p σε οποιοδήποτε δισκάκι, αυθεντικό ή αντίγραφο ασφαλείας.
[/quote]

μιχαλη το helios παιζει ολα τα dvd σε 1080ρ??
εχει δει διαφορα??

Reaction score
0
NikosR said:
μιχαλη το helios παιζει ολα τα dvd σε 1080ρ??
εχει δει διαφορα??
Ναι το helios αυτό αλλά κ τα μεγαλύτερα αδελφάκια του παίζουν όλα τα dvd σε οποιαδήποτε ανάλυση.
Στα 720p αρχίζει να 'κεντάει' και στα 1080p είναι απλά σούπερ. :D

Reaction score
0
Για BR recorder ξέρω ότι πάει 800 ευρώ σήμερα ... Για BR rom δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα απο καμία εταιρία ... Φαίνεται ότι θα σταματήσουν να βγάζουν readers-only ....

Reaction score
0
georg9 said:
Μιχαλη
μπορει το neodigits 2085 να συνδεθει με εξωτερικο σκληρο (usb2 )?
Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του θα τα δεις στο :
http://www.neodigits.com/new/body/products/HVD2085/specs.asp

Πάντως όχι δεν μπορεί να συνδεθεί πάνω του συσκευή εξωτερική αφού δεν έχει θύρα usb/firewire.

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
gio360 said:
Νίκος Σχ. said:

ποσο κανει ενα BR drive? εχτες πρωτη φορα που κατεβασα ενα HD βιντεο και δεν μου το επαιζε εκανε κολληματα, αυτο το βιντεο ηταν 4 GB αλλα εχω κατεβαση αλλα που ειχε το ιδιο μεγεθος και μου τα επαιζε κανονικα στα 720p βεβαια οχι απο αυτο το σαιτ hdbits.
Τι επεξεργαστή έχεις; Μήπως το βίντεο ήταν Η.264?
Ο επεξεργαστη ειναι 3,20 GHz, 512 ram για το βιντεο δεν ξερω τη εννοεις, το ελεγαν αρχειο ΜΚV, και δεν μου το ανοιγε το windows Media Player, και κατεβασα ενα προγραμα το VLC Media Player και το επαιζε αλλα με κολληματα, τωρα κατεβαζω απο εκεινο το σαιτ με αρχειο windows Media Player αμα κανει κολληματα και εκει μαλον εχω προβλημα. :?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.271
Members
38.293