Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
ποσο κανει ενα BR drive? εχτες πρωτη φορα που κατεβασα ενα HD βιντεο και δεν μου το επαιζε εκανε κοληματα, αυτο το βιντεο ηταν 4 GB αλλα εχω κατεβαση αλλα που ειχε το ιδιο μεγεθος και μου τα επαιζε κανονικα στα 720p βεβαια οχι απο αυτο το σαιτ hdbits.Νίκος Σχ. said:Video σε υψηλή ανάλυση , μπορείς να βρεις trailers στο site της apple και της m$ όπως και διάφορα sites που δίνουν επίσης trailers ...
HDCP θα χρειαστείς μόνο σε περίπτωση που θα αγοράσεις και BR drive στο PC ,
άρα α) δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζουν HDCP ταινίες στο PC και β) είναι πολύ μακριά η εποχή του φτηνού driver στο pc ...
Τι επεξεργαστή έχεις; Μήπως το βίντεο ήταν Η.264?gio360 said:ποσο κανει ενα BR drive? εχτες πρωτη φορα που κατεβασα ενα HD βιντεο και δεν μου το επαιζε εκανε κοληματα, αυτο το βιντεο ηταν 4 GB αλλα εχω κατεβαση αλλα που ειχε το ιδιο μεγεθος και μου τα επαιζε κανονικα στα 720p βεβαια οχι απο αυτο το σαιτ hdbits.Νίκος Σχ. said:Video σε υψηλή ανάλυση , μπορείς να βρεις trailers στο site της apple και της m$ όπως και διάφορα sites που δίνουν επίσης trailers ...
άρα α) δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζουν HDCP ταινίες στο PC και β) είναι πολύ μακριά η εποχή του φτηνού driver στο pc ...
Όπως επίσης κ το NeoDigits Helios hvd 2085 που κάνει upscaling στα 1080p σε οποιοδήποτε δισκάκι, αυθεντικό ή αντίγραφο ασφαλείας.dream_GR said:μέ κάποιο hig def streaming media player όπως:
KISS DP-600
SnaZio Net Cinema (HD) SZ1350
HD MEDIA BOX
TRANSGEAR 700
NeoDigits Helios X3000 και X5000
και φυσικά PC.
Δεν είπα το αντίθετο φίλε μου. Απλά συμπλήρωσα κάτι στην λίστα !unforgiven said:H προηγούμενη λίστα περιλαμβάνει players που παίζουν HD αρχεία, και που δεν κάνουν απλά Upscale τα DVD.
Στην αρχική του ερώτηση δεν αναφέρει ότι θέλει να παίζει HD αρχεία.unforgiven said:Δίκιο έχεις, αλλά μην μπερδέψουμε τον άνθρωπο
Ναι το helios αυτό αλλά κ τα μεγαλύτερα αδελφάκια του παίζουν όλα τα dvd σε οποιαδήποτε ανάλυση.NikosR said:μιχαλη το helios παιζει ολα τα dvd σε 1080ρ??
εχει δει διαφορα??
Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του θα τα δεις στο :georg9 said:Μιχαλη
μπορει το neodigits 2085 να συνδεθει με εξωτερικο σκληρο (usb2 )?
Ο επεξεργαστη ειναι 3,20 GHz, 512 ram για το βιντεο δεν ξερω τη εννοεις, το ελεγαν αρχειο ΜΚV, και δεν μου το ανοιγε το windows Media Player, και κατεβασα ενα προγραμα το VLC Media Player και το επαιζε αλλα με κολληματα, τωρα κατεβαζω απο εκεινο το σαιτ με αρχειο windows Media Player αμα κανει κολληματα και εκει μαλον εχω προβλημα. :?Χρήστος Ακρατόπουλος said:Τι επεξεργαστή έχεις; Μήπως το βίντεο ήταν Η.264?gio360 said:ποσο κανει ενα BR drive? εχτες πρωτη φορα που κατεβασα ενα HD βιντεο και δεν μου το επαιζε εκανε κολληματα, αυτο το βιντεο ηταν 4 GB αλλα εχω κατεβαση αλλα που ειχε το ιδιο μεγεθος και μου τα επαιζε κανονικα στα 720p βεβαια οχι απο αυτο το σαιτ hdbits.Νίκος Σχ. said:Video σε υψηλή ανάλυση , μπορείς να βρεις trailers στο site της apple και της m$ όπως και διάφορα sites που δίνουν επίσης trailers ...