Ν
Νίκος Σταθόπουλος
Guest
Εγώ ήμουν απο τα τυχερά - καλομαθημένα παιδάκια. Ο πατέρας μου ήδη είχε πειραματιστεί με τα ραδιοφωνάκια, πικαπάκια της εποχής και όταν γεννήθηκα, ήδη είχε ένα αξιοσέβαστο για την εποχή συστηματάκι αποτελούμενο απο Dahlquist DQ10, Bryston 3B τελικό, προενισχυτές έναν Bryston 1B και έναν Naim NAC32 ( άλλαζε ανάλογα τα γούστα του ), το αγαπημένο μου Ariston RDIIS πικάπ με τον βραχίωνα ADC και τη κεφαλή Shure V15 type IV και το αγαπημένο μου tuner Kenwood KT7500. Απο μουσική, λιώναμε τα βινύλια της Βίκυ Λέανδρος, πολλή disco, γενικά πολλά ακούσματα ( πήγαιναν και οι sisters μπαλέτο, οπότε ακούγαμε και λίγη κλασική που και που ). Όταν ανακάλυψε φυσικά ο father ότι όταν έλειπε για δουλειά εγώ έβαζα το σύστημα σε λειτουργία ( συνετέλεσε και το γεγονός ότι ήρθε μια φορά και βρήκε τη βελόνα της shure σε καμπύλη προς τα πάνω... ), τότε μου αγόρασε έναν ολοκληρωμένο nikko na300, μου έδωσε το tuner, μου πήρε και κάτι ηχεία tronn τρίδρομα και άρχισε να κλειδώνει το δωμάτιο που βρισκόταν το καλό σύστημα.