Πόσοι ακούτε μουσική??????

Reaction score
811
Με αφορμή συζήτηση με φίλο που είχα να δω πολλά χρόνια και έχει κολλήσει το μικρόβιο των μηχανημάτονε με οτι φτηνά σκουπίδια βρίσκει απο εδώ και απο εκεί θα ήθελα να μοιραστείτε πόσοι έχετε κατασταλάξει και ακούτε μουσική?

Με ρώτησε λοιπόν ο φίλος αν είμαι ποτέ ευχαριστημένος για να του απαντήσω οτι έχω πάνω απο δέκα χρόνια να πειράξω οτιδήποτε στο κυρίως σύστημα και απλά όποτε μου τη δίνει το ανοίγω και ακούω τη μουσική που γουστάρω!!!!!

Οπως επίσης και στο στούντιο σε εντελώς ξεχωριστό χώρο που έκανα το 2000 ραδιόφωνο με τα φτωχά tannoy gold 8 και ενα hrs 8 που ακούω απο Τερλέγκα μέχρι τζάζ!!!!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.977
Προσωπικά το/τα σύστημα/ματα παίζει/ουν μουσική πάνω από 10 ώρες κάθε μέρα.... όμως η μία άντε δύο να είναι αφιερωμένες αποκλειστικά στην ακρόαση... τις υπόλοιπες παίζει χαλαρά μια λίστα σε κάποια streaming υπηρεσία ή κάποιο ιντερνετικό ραδιόφωνο την ώρα που κάνω κάτι άλλο, π.χ. δουλειά στον υπολογιστή

Reaction score
1.952
αν δεν γαμηθει ο Δίας, καθε μέρα ένα 2ωρακι χαλαρα και ωραια 2-3 φορές την βδομάδα.
Τα ΣΚ συνήθως θα βάλω να ακούσω μόνος μου ότι θέλω και να ρίξω και λίγο γκαζάκι παραπάνω.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.597
... νωριτερα εγραψα:
ψιλοβαρεθηκα μετα απο τοσα χρονια.
😇
εκ παραλληλω... βεβαια σκεφτομουν, οτι η μουσικη βαρεθηκε το αθρωπινο ειδος και την εκανε με αλαφρα πηφηματακχια..

Reaction score
5.528
Επίσης, 3-4 ώρες κάθε απόγευμα. ΣΚ που δεν εργάζομαι δεν κλείνω ούτε καν τις συσκευές και μπορεί να ακούσω και 6 ώρες ημερησίως. Συνήθως σε μια μέση στάθμη 77-80dB (πλην ωρών κοινής ησυχίας). Η τακτική δε αυτή έχει αρχίσει από τα φοιτητικά χρόνια. Είκοσι χρονών αγόρασα ένα ηχοσύστημα diy (εκτός του πικαπ Philips) απο συνφοιτητή και έκτοτε δεν έχω σταματήσει την ακρόαση (πλην των 20 μηνών του στρατου!). Βέβαια οι συσκευές έχουν αλλάξει μερικές φορές και πιστεύω ότι δνε χρειάζεται πια να αλλάξω κάτι (εκτός και αν υπάρξει κάποια βλάβη μη αναστρέψιμη).

Reaction score
2.959
Λόγω ωραρίου εργασίας,1-2 ώρες τις καθημερινές και περισσότερες τα Σαββατοκύριακα και τις αργιες.Ο τελικός ενισχυτής μένει ανοικτός από την Παρασκευή το απόγευμα ως την Κυριακή το βράδυ.Η πηγή/προ είναι μονίμως σε κατάσταση αναμονης.Σταθμες ως εκεί που "γεμίζουν" για τα καλά τα ηχεία.

Reaction score
4.352
Όλη μέρα στην δουλειά με ακουστικά παίζει μουσική. Ακόμη και σε συναντήσεις online.
Στο αμάξι πριν βάλω μπρος και στο σπίτι ράδιο και στο ειδικό δωμάτιο.
Εκτός του ύπνου δηλαδή αντε καμία ώρα να μην ακούγεται κάτι...

Reaction score
355
Από 13 ετών που μου εσταλει το πρώτο μου μηχάνημα , ραδιοκασετόφωνο superscope by Marantz και έπειτα, από το πρωί έως ότου κλείσω τα μάτια μου το βράδυ.
Όταν παίζει τηλεόραση , σε κάθε διαφήμιση γυρνάει σε μουσική και ξανά μανά.
Εννοείται σε χαλαρές ακροάσεις πάντα χωρίς να ενοχλώ.
Μιλάμε για ψυχοπάθειά πιθανόν……

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.128
Και εγώ ακούω λιγάκι. Όχι παραπάνω όμως από 15 ώρες τη μέρα. Κάπου βαριέσαι μετά πιστεύω...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.224
Members
38.309
Νεότερο μέλος
ChristosDi