Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Reaction score
878
ΔΕΝ είναι σωστό να εγκαταλείπεις την ομάδα στα δύσκολα... εκεί χρειάζεται τους παίχτες και την προσπάθεια... το εύκολο είναι να γυρίζεις την πλάτη και να 'την κάνεις' αφήνοντας πίσω τα μισορημαγμένα να καταστραφούν τελείως...

Ελπίδα πάντα υπάρχει... ειδικά τα νέα παιδιά δεν πρέπει να φύγουν... Αυτοί είναι που θα αντικαταστήσουν τους άχρηστους που έφεραν αυτή την κατάσταση, στην οποία μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουμε όλοι μας...

Όσο κι αν φαίνεται γραφικό και χαζό... αγαπάω τον τόπο μου και δεν πάω πουθενά... θα μείνω εδώ...

Reaction score
4
Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Όταν ο αγώνας ειναι πουλημένος εκ των έσω είναι αφελές και ρομαντικό να μένεις πίσω κατά την γνώμη μου. Όπως με τον εμφύλιο.

Η Ελλαδα πάντα τρωει τα παιδιά της απο παλιά.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430

Μονο σε περιπτωση μεγαλου σεισμου:108:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.500
μπειτε ρε σε κανα κοντεινερ για Κινα στα κρυφα κι ολα καλα δε σας καταλαβει κανενας....
Θα σας βγει κ τζαμπα.
Το πολυ πολυ να διασκεδασετε κανα καπετανιο, κανα ναυτη , αντε και κανα μουτσο...

Reaction score
5.092
μπειτε ρε σε κανα κοντεινερ για Κινα στα κρυφα κι ολα καλα δε σας καταλαβει κανενας....
Θα σας βγει κ τζαμπα.
Το πολυ πολυ να διασκεδασετε κανα καπετανιο, κανα ναυτη , αντε και κανα μουτσο...

Άσε, είναι άσχημοι...

Reaction score
1.213

Εχουμε κανονιζει με τον bro μαθηματα Γερμανικων.(..τζαμπα, μονο αυτα θα μου ελειπαν απο την Ελλαδα, τα φιλικα κονε :138: )

Reaction score
4.910

Μη ξύνετε πληγές ρε!
Στην ηλικία μου δεν υπάρχει πλέον περίπτωση, αλλά για τα παιδιά μου είναι δυστυχώς πολύ πιθανό...
Στην απευκταία αυτή περιπτωση εύχομαι τουλάχιστον να είναι στην Ευρώπη....
Παντως ο ζαχαροπλάστης της γειτονιάς μου (νεαρός) έκλεισε πριν 3 μήνες το μαγαζί του και την έκανε για Αυστραλία ...(για να μην νομίζουμε ότι μόνο οι πτυχιούχοι έχουν θέμα εύρεσης εργασίας....)

Reaction score
5.092
Re: Απάντηση: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Παντως ο ζαχαροπλάστης της γειτονιάς μου (νεαρός) έκλεισε πριν 3 μήνες το μαγαζί του και την έκανε για Αυστραλία ...(για να μην νομίζουμε ότι μόνο οι πτυχιούχοι έχουν θέμα εύρεσης εργασίας....)

Πολύ καλή επιλογή!

Reaction score
1.188

Ότι λέει ο τίτλος...
Το θέμα δεν είναι πόσοι σκεφτόμαστε, αλλά πόσοι θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να το κάνουμε. Και αν όχι εμείς, τα παιδιά μας σίγουρα.

Ας είναι καλά ο giorgakis και όλοι οι υπόλοιποι αλήτες πριν από αυτόν που φρόντισαν να καταστρέψουν και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα. :141:

Reaction score
4

Φυσικά μας εξαναγκάζουν.Η Ελλάδα ποια δεν έχει την ομορφιά που είχε κάποτε το πήραν και αυτό... κάψανε τα δασοι... κλείσανε τα μαγαζιά.... δουλειές δεν υπάρχουν...τπτ δεν υπάρχει πια..

Ελλάδα ώρα 0 η ταινία ξανά στην επικαιρότητα μετά από τόσες δεκαετίες.

Reaction score
1.213

Εγω αν θα φυγω δεν θα ειναι λογω της οικονομικης καταστασης.Εχω αρχιζει να βαριεμαι τους νεο-Ελληνες, πολυ ομως, μεχρι αηδιας δηλαδη...

Reaction score
4

Εγω αν θα φυγω δεν θα ειναι λογω της οικονομικης καταστασης.Εχω αρχιζει να βαριεμαι τους νεο-Ελληνες, πολυ ομως, μεχρι αηδιας δηλαδη...
+10000000000000000

Reaction score
600

Kι εγω.
Ολη αυτη η κλαψα και η μιζερια για τους Ελληνες εχει αρχισει και μου τη δινει στα νευρα

Reaction score
33
Οπόταν καλό είναι να μεταναστεύσετε σε χώρες που δεν έχει άλλους Έλληνες πχ Τσαντ, Περού, Μαδαγασκάρη, Νεπάλ, Μπουτάν, Ιράν κλπ

:142:

Reaction score
65

εαν δεν ειχα παιδια,θα την ειχα κανει εδω και πολυυυυ καιρο...
με οικογενεια,δεν ειναι καθολου ευκολο ουτε σαν σκεψη..

Reaction score
2.090

Το θέμα δεν είναι πόσοι σκεφτόμαστε, αλλά πόσοι θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να το κάνουμε. Και αν όχι εμείς, τα παιδιά μας σίγουρα.

Ας είναι καλά ο giorgakis και όλοι οι υπόλοιποι αλήτες πριν από αυτόν που φρόντισαν να καταστρέψουν και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα. :141:
Γιωργάκης ξεγιωργάκης η γενιά σου (και οι προηγούμενοι) μας έφτασε εδώ που είμαστε σήμερα, εσείς ζήσατε εμείς τι φταίμε?

Reaction score
600
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Οπόταν καλό είναι να μεταναστεύσετε σε χώρες που δεν έχει άλλους Έλληνες πχ Τσαντ, Περού, Μαδαγασκάρη, Νεπάλ, Μπουτάν, Ιράν κλπ

:142:
Το προβλημα μου ειναι ολοι αυτοι που κλαιγονται ολη μερα για τους Ελληνες και το ποσο σκ@τανθρωποι ειναι...
Βαρεθηκα να τα ακουω.
Παλιοτερα διαβαζα μια δημοσιευση σε αλλο φορουμ που καποιος τα ειχε παρει πολυ με 2 γιαγιαδες που σε αγωνα ενος Ελληνα με ενα ξενο, φωναζαν κατα του ξενου.
Και πιο μετα, ο ιδιος προσπαθουσε να δικαιολογησει τους δολοφονους του Χειζελ...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Πόσοι σκέπτεστε να μεταναστεύσετε?

Το προβλημα μου ειναι ολοι αυτοι που κλαιγονται ολη μερα για τους Ελληνες και το ποσο σκ@τανθρωποι ειναι...
Βαρεθηκα να τα ακουω.
Παλιοτερα διαβαζα μια δημοσιευση σε αλλο φορουμ που καποιος τα ειχε παρει πολυ με 2 γιαγιαδες που σε αγωνα ενος Ελληνα με ενα ξενο, φωναζαν κατα του ξενου.
Και πιο μετα, ο ιδιος προσπαθουσε να δικαιολογησει τους δολοφονους του Χειζελ...
Μπορεί να το έχεις βαρεθεί αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε τα μεγαλύτερα μουν@παν@ που υπάρχουν στην γη!!! Τέτοια παραξενιά και μίσος δύσκολα θα βρεις σε άλλο λαό. Οπότε γιατί να μην τους βρίζουν καλά κάνουν.

Τώρα γιατί είναι σκ@τανθρωποι δεν το καταλαβαίνω.

Reaction score
1.300
Στην Αυστραλία έχω συγγενείς και μάλιστα με επιχειρήσεις και Θείο ΠΑΠΑ ( είναι δύναμη εκεί ο παπάς ! )

Στην Γερμανία δεν έχω κανέναν αλλά είναι ΚΟΝΤΑ ! Σε 4 ώρες ( όλα μέσα ) είσαι απο το ένα σπίτι στο άλλο !

Τι να πώ , βαρέθηκα να μην έχω ελπίδα , βαρέθηκα να με ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !

Και αν δεν τα καταφέρω εκεί εγώ το παιδί μου θα πάει σίγουρα σε δίγλωσσο σχολείο και μετά τα 18 του στο εξωτερικό για ΔΟΥΛΕΙΑ-ΣΠΟΥΔΕΣ-ΖΩΗ !
Ή τουλάχιστον θα του δώσω αυτή την επιλογή και ας διαλέξει αυτό !

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.726
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv