Πώληση Τροφοδοτικού 450W και κάρτας γραφικών ASUS 9800 GT (EN9800GT/HTDP/1GD3)

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.451
Καλημέρα σε όλους

Πωλούνται δύο εξαρτήματα απο τον υπολογιστή μου λόγω αναβάθμισης.

Το πρώτο είναι ένα τροφοδωτικό 450W αγορασμένο απο το Πλαίσιο με αθόρυβο ανεμιστήρα: 30 Ευρώ

Το δεύτερο είναι μία καρτα γραφικών ASUS 9800 GT (EN9800GT/HTDP/1GD3) με αθόρυβο fan της ASUS: 60 Ευρώ

http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN9800GTHTDP1GD3/

Αν αγοραστούν μαζί τα δίνω 80 Ευρώ ή ανταλλάσονται και με τροφοδοτικό απο 500W και πάνω το οποίο να έχει 2 υποδόχες για PCIexpress κάρτες γραφικών.

Φιλικά Κωνσταντίνος

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.451
Επειδή η εποχή είναι δύσκολη και έχω και μια μητρική που κάθεται σας την δίνω δώρο με τα παραπάνω στην τιμή των 80 ευρώ. Υπάρχει και το patch panel καθώς και manual και cd.

Spec για την μητρική: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pr...goryID=1&DetailName=Feature&MenuID=19&LanID=0

Η μητρική έχει δουλέψει πολύ λίγο καθώς την αναβάθμισα πολύ γρήγορα με άλλη πιο gaming μητρική.

Φιλικά Κωνσταντίνος

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.451
Επίσης ανταλλάσονται και με ηχεία 5.1 για PC. Δεκτές προτάσεις με ΡΜ για να μην φορτώνουμε το thread.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.451
Η ανταλλαγή με τροφοδοτικό δεν ισχύει λόγο αγοράς καινούργιου. Τα προϊόντα πωλούνται στα 80 ευρώ με δώρο την μητρική της ECS και επίσης ανταλλάσονται και με ηχεία 5.1 για υπολογιστή αναλόγου αξίας και πάντα η μητρική δώρο.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
0
Απάντηση: Πώληση Τροφοδοτικού 450W και κάρτας γραφικών ASUS 9800 GT (EN9800GT/HTDP/1G

Καλημέρα Κωσταντίνε,

Δίνεις τροφοδοτικό - μητρική - κάρτα γραφικών στα 80 σωστά?
Πες μου σε παρακαλώ τι έχεις απο παρελκόμενα και αν έχει κάτι εγγύηση?
Το τροφοδοτικό τι μάρκα είναι? Έχει 12άρι ανεμιστήρα?
Η μητρική έχεις κρατήσει ακόμα την εγγύηση της? Είναι σε καλή κατάσταση? Το back plate το έχεις ακόμα?
Η κάρτα γραφικών, τουλάχιστον το συγκεκριμένο μοντέλο, το 2009 που δούλευα σε κατάστημα πληροφορικής, το 80% ερχόταν πίσω σαν ελαττωματικό και γινόταν αντικατάσταση με άλλης εταιρίας.
Είχες ποτέ κανα θέμα? Έχει τίποτα καμια εγγύηση, μην με μείνει στα χέρια?

Αν θες στείλε με μήνυμα, απάντησε εδώ, στείλε mail spawnergr(at)hotmail.com,
ή να σε στείλω το κινητό μου σε μήνυμα. Ότι αγαπάς. Θυμήσου Θεσσαλονίκη.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.451
Καλησπέρα

Τα πράγματα δώθηκαν εχτές σε συγγενή με οικονομική δυσκολία αφιλοκερδώς. Πάντως η κάρτα παίζει αψογα χωρίς προβλήματα.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
0
Απάντηση: Πώληση Τροφοδοτικού 450W και κάρτας γραφικών ASUS 9800 GT (EN9800GT/HTDP/1G

Κρίμα, ελπίζω να τα χαρεί ο συυγενής σου.
Καλές Γιορτές!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412