ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ-ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δημητρη Mεχρι τελος Οκτωβριου να τελειωσουμε με ρυθμισεις κλπ. Χειμωνιαζει και ποτε θα δουμε ο,τι ειναι να δουμε; Το καλοκαιρι με τα μπανια;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
unforgiven said:
Αν περιμένετε τον DB8000, ο Βαγγέλης θα έχει βγει στη σύνταξη... :p
Unforgiven και μενα Βαγγελη με λενε και σιγουρα θα βγω συνταξη ετσι που το πανε τα παιδια εδω πανω! Γεγονος! Σε δυο χρονια!!!

Reaction score
0
Καλησπέρα κι απο μένα. 250+ συνολικα ή για τον καθένα βγαίνει; Εγώ ενδιαφέρομαι για μια
Sony 32 HQ100 kai mia Philips 32 9986 αλλά στο συγκεκριμένο ποσό κατά άτομο κολάω.
Ας μας πεί λίγο κάποιος τι παίζει και απαντάω εκ νέου.

Φιλικά Αλέξανδρος.

Reaction score
73
Παιδια... και εμενα το ποσο μου φαινεται... πολυ... δεν ξερω...προς το παρον σκεφτομαι να
αποσυρω το ενδιαφερον μου...

Reaction score
73
koulalex said:
Καλησπέρα κι απο μένα. 250+ συνολικα ή για τον καθένα βγαίνει; Εγώ ενδιαφέρομαι για μια
Sony 32 HQ100 kai mia Philips 32 9986 αλλά στο συγκεκριμένο ποσό κατά άτομο κολάω.
Ας μας πεί λίγο κάποιος τι παίζει και απαντάω εκ νέου.

Φιλικά Αλέξανδρος.
Τι να παιζει ρε Αλεξανδρε... ??.. αυτο που ξερεις ξερουμε και εμεις και επειδη εγω μιλησα με τον
ΛΑΜΠΡΟΥ και μετεφερα την τιμη αυτη το ξαναλεω οπως το ειπα και τηλεφωνικα στα παιδια.
200 Ε ειναι η αμοιβη και απο εκει και περα ειναι τα εξοδα κινησης και παραμονης του στη Θεσ/κη.
Δυστυχως δεν βλέπω να εξυπηρετουνται πανω απο 2 ατομα καθε μερα... ενας πρωι και ενας
απόγευμα... που σημαινει οτι τα 250 τα βλέπω σιγουρα... τι να πω... ειναι πολλα τα λεφτά

Reaction score
73
Παιδια συγνωμη για την μακροχρόνια απουσια μου.. :? αλλα η δουλεια και καποια ταξιδια
δουλεψαν αρνητικά για το θεμα μας...

Λυπάμαι που θας σας στεναχωρησω.. :?. αλλα και σε μενα η τιμή των 250+ Ε για τη ρυθμιση
μου φαινονται πολλά.... και θα αποχωρησω....
και ο Αλεξανδρος (koulalex) αποχώρησε.... και αποτι ξέρω και ο copsan προβληματιζεται
εντονα απο το ποσο...

αν καποιος αλλος απο αυτους που μενουν θελει να συνεχισει τη προσπαθεια να συντονισει
καποια επισκεψη του ΛΑΜΠΡΟΥ στη Θεσ/κη...
ας μου στειλει πμ .. να του στειλω τι στοιχεια εχω για τους υπόλοιπους... Λυπάμαι... αλλα
οι αναγκες... της εποχής στελνουν τα λεφτά αλλού... :?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar